Princeza venčanice

Princeza venčanice – Najomiljeniji model među nevestama

adminvencanja Comments 5 15/05/2019

Princeza venčanice važe za najomiljeniji modele među nevestama širom sveta.

Venčanje je posebni događaj u kojem je nevesta centralna figura. Te devojke koje se spremaju da izgovore sudbonosno „Da“ pažljivo planiraju svoj wedding look. O svakom detalju pomno vode računa, ali je izbor venčanice, ipak, najvažniji korak.

Upravo je svadbena haljina ta koja će učiniti da zasijate u punom sjaju u najbitnijem danu. Ona je oličenje glamura kakvo nikada više nećete poneti. Zapravo, nijedan drugi komad garderobe ne donosi savršeni spoj vašeg stila, karaktera i visoke mode, pa ne čudi što buduće neveste sa nestrpljenjem čekaju nove bridal trendove kako bi izabrale svoju haljinu iz snova.

Imajući u vidu značaj dizajnirane venčanice, kreatori se svake godine trude da nas obraduju novim stilovima i maštovim krojevima. Nakon Meghan Markle efekta, venčanice za 2019. godinu vraćaju na modni tron princeza krojeve.

Iako pri pomenu na bezvremenski model mnoge neveste smatraju da su sve njene verzije već videle, princeza venčanice su pravo iznenađenje ove sezone. Počev od tradicionalne forme koja je „osvežena“ atraktivnim detaljima, pa do potpuno ekstravagantnog oblika, jedno je sigurno – u njima ćete ostaviti sve goste bez daha.

Princeza venčanice

Šta donose princeza venčanice za leto otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Princeza venčanice u stilu Marije Antoanete

Versajski dvorac sa svojim fontanama, drvoredima i prelepim cvetnim baštama pravi je romantični raj. Zbog toga su kreatori inspiraciju potražili u čuvenoj francuskoj kraljici.

Princeza venčanice u Viktorijanskom stilu krase predimenzionirani pufnasti rukavi, visoki okovratnici i, pre svega, skupoceni ukrasi. Nežne karnere preko čitave kreaciju mogli smo da vidimo na Valentino Haute Couture reviji. Nestvarne venčanice od tila sa zlatnim nitima uvrstila je u svoju kolekciju Vera Wang. Dok čipku donose Viktor & Rolf i Oscar de la Renta.

Među princeza modelima posebno se izdvajaju venčanice sa šlepom. Bogati kroj dodatno naglašava kraljevski šlep, pa vam uz njih veo neće biti potreban. Ovakve modele predstavili su Elie Saab, Lela Rose, Carolina Herrera, Zuhair Murad.

Akcenat je stavljen na raskošne detalje

Lepršavim boho haljinama kreatori su dali dali dozu sofisticiranosti, pretvarajući ih u prelepe princeza venčanice. Gotovo je nemoguće odvojiti pogled od slojevitih suknji, romantičnih prelaza, ukrasa od perja i ručno veženih cvetova.

Ove venčanice u stilu princeze poručuju da ne treba štedeti na detaljima. Šik, a veličanstveni, oni pružaju dramatični efekat koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Princeza venčanice

Ukoliko je vaše venčanje u drugoj polovini godine, preporučujumo vam Cosmobella 2020. kolekciju. Svaki princeza model u kolekciji čuvene bridal kuće prožet je lirskom notom, koja dolazi do izražaja na skupocenoj tkanini.

Nebesko plave venčanice

Venčanice u boji svake godine dolaze u nekoj, aktuelnoj nijasi. Ovog puta to je prozračna plava, koja asocira na Pepeljugu i svima dobro poznatu njenu haljinu za bal.

Lagane princeza venčanice predstavlili su na revijama Reem Acra, Hayley Paige, Leanne Marshall. Dok je Carolina Herrera vodeći trend uvela diskretno, u vidu plavih traka na beloj kreaciji.

Posetite salon venčanica Dar, jer ćete u bogatoj ponudi sigurno pronaći svoj model princeza venčanice.

 

Оставите одговор