Venčanice

Tanya Grig venčanice koje diktiraju trendove!

Tanya Grig venčanice

Tanya Grig venčanice osvojila su srca devojaka širom sveta.

Venčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu. Dan koji označava početak novog poglavlja u vašoj ljubavnoj priči ispunjen je najdubljim emocijama i neverovatnom romantikom. Počev od prvog plesa, pa do sečenja svadbene torte – svaki trenutak je vredan pamćenja.

Ipak, zvezda slavlja je venčanica. Još od davnina svadbene haljine su predstavljale najpoželjniji komad odeće. Bez obzira što su tokom istorije doživele brojne promene, prateći modne trendove, jedno je sigurno – o njima potajno maštaju sve devojke.

Svojim očaravajućim krojevima nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Dok magična moć koju poseduju čini svaku devojku glamuroznom divom za ovaj veliki dan.

Imajući u vidu značaj koji imaju venčanice ne čudi što buduće mlade veliku pažnju posvećuju njihovom izboru. Besprekorna elegancija, luksuz i jedinstveni izgled do tada neviđen, samo su neke od karakteristike koje moraju da ispune. Upravo takav efekat pružaju Tanya Grig venčanice.

Bridal bajka koja traje decenijama

Sve je počelo 2000-ih u malom salonu venčanica, koji je bio u vlasništvu Tanye i njenog supruga. Kao izuzetni esteta, kreatorka je primetila nedostatak originalnih modela među tadašnjim kolekcijama.

Svesna činjenica da svaka nevesta želi unikatni wedding look odlučila je da svoj smisao za modu i talenat pretoči u prvu kolekciju luxuznih venčanica. Njena strast i posvećenost u kreiranju jedinstvenih modela vrlo brzo je postala cenjena, te je iz malog porodičnog salona nastao je popularni brend.

Tanya Grig venčanice

Danas, Tanya Grig venčanice opravdano nose epitet Visoke mode i zauzimaju važno mesto u bridal svetu. To potvrđuje i činjenica da su poznate ne samo u Evropi, već i u Americi, Africi, Aziji i Australiji.

Stvorene za dame sa stilom

Vođena željom da svakoj devojci podari unikatni izgled, Tanya Grig kombinuje moderne i tradicionalne elemente. Zahvaljujući tome stvara zadivljujuće kreacije koje svojim jedinstvenim i inovativnim dizajnom zadovoljavaju ukuse i najprobirljivih dama. Otmene, a opet potpuno šik unose dozu prefinjenosti dostojnu velikog dana.

Tanya Grig venčanice se izdvajaju ne samo prelepim dizajnom, već i samim načinom izrade. Naime, složeni vez, delikatna čipka, i skupocene perle utkane su u visokokvalitetne materijale tako da stvaraju impresivni efekat.

Ono što ove eksluzivne venčanice čini posebnim jeste ručni rad. Počev od skice, pa do završnih šavova – svaki detalj je ručno rađen. Zbog toga čitav proces izrade ponekad traje nedeljama kako bi se postigao autentičan izgled koji je zamislila čuvena kreatorka.

Tanya Grig venčanice diktiraju trendove

Da bi bila korak ispred drugih, Tanya Grig konstantno poboljšava kvalitet svojih venčanica, donoseći inovativne forme. Samim tim, može se pohvaliti i trendovima koje stvara. To je čini pravim izbor za neveste koje žele jedinstvenu venčanicu koja odražava njihov individualni stil i ličnost.

Tanya Grig venčanice

Tanya Grig venčanice nude niz stilova, od klasičnog i tradicionalnog, do modernog i avangardnog. Najnoviji modeli plene sofisticiranim šarmom u vidu odvojih puf rukava, dramatičnih šliceva i zavodljivih ukrasa na golim leđima. Tu su i upečatljive korset venčanice i modeli sa svetlucavim ukrasima na prozirnom tilu namenjene za smele devojke.

Kreacije Tanye Grig možete pronaći i kod nas, u salonu venčanica Dar, na novoj adresi.