Venčanice

Venčanice Dar na novoj adresi – Džordža Vašingtona 40 – Posetite nas!

Venčanice Dar na novoj adresi

Venčanice Dar na novoj adresi spremno dočekuju buduće mlade.

Venčanje je najvažniji dan u životu. Dan koji slavi ljubav, dajući novi smisao vašoj bajci. Upravo zato svaki detalj u njemu mora biti savršen kako biste imale slavlje kakvo ste oduvek želele. Naravno, najvažnija uloga pripada venčanici.

Svadbena haljina je najdragoceniji komad odeće koji ne samo da nosi epitet Visoke mode, već vas vezuje i za najdublje emocije. Kao takva ona ima posebno značenje, te se njenom izboru posvećuje najveća pažnja.

Međutim, izbor one „prave“ u velikoj meri zavisi i od salona venčanica. Baš kao što želite da vaša venčanica ostavlja utisak vredan pamćenja, sigurni smo da želite da i vaše iskustvo u potrazi bude neponovljiv trenutak.

S obzirom da u bridal svetu postoje ne samo brojni brendovi, već i saloni venčanica otkrivamo vam salon koji se izdvaja od drugih.

Prestižni salon na prestižnoj lokaciji

Osnovan 1998. godine, salon venčanica Dar je redefinisao iskustvo kupovine venčanica, donoseći luksuz svetskih metropola u naše prostore. Uz predani rad i visok nivo profesionalizma, vrlo brzo je stekao epitet najboljeg salona venčanica. Imajući ovo u vidu ne čudi što je njegova lokacija bila dobro poznata ne samo budućim nevestama iz Beograda, već iz čitave Srbije.

Venčanice Dar na novoj adresi

Nakon višegodišnjeg rada sa ponosom možemo da objavimo da su venčanice Dar na novoj adresi. U najlepšem delu prestonice, nedaleko od Botaničke bašte, Crkve Svetog Marka i Skadarlije, nalazi se naše bridal carstvo.

Venčanice Dar na novoj adresi

Renomirano ime i sada je opravdalo očekivanja svih dama. Već na ulaznim vratima otkrićete magiju koja ispunjava svaki kutak. Dok elegantno opremljen prostor odiše prefinjenom otmenošću. Očaravajući krojevi u salonu stvaraju osećaj umetničke galerije venčanica.

Venčanice Dar na novoj adresi učiniće da se osetite posebnom

Iako su venčanice Dar na novoj adresi tradicija pružanja vrhunske usluge ostala je nepromenjena.

Naše obrazovano, ljubazno osoblje potrudiće se da svaka nevesta pronađe svoju haljinu iz snova. Bez žurbe i uz uvažavanje svih želja, nastojimo da se osećate posebnom, kao što je prilika za koju birate haljinu.

Da bismo ovo ispunili salon venčanica Dar stvara intimnu atmosferu kupovine koja počinje srdačnim gostoprimstvom. Počev od razgovara o samom konceptu venčanja i izgleda venčanice, pa do isprobavanja – iskusni konsultanti vam stoje raspolaganju. Dok naš tim za prepravke osiguraće personalizovano prilagođavanje izabranog modela tako da će vam venčanica savršeno pristajati.

Venčanice Dar na novoj adresi sa najnovijim kolekcijama

Da li maštate o modelu venčanice sa puf rukavima? Ili je, možda, za vas idealan kroj venčanice koja ističe figuru? Bez obzira da li želite klasičnu eleganciju ili nekonvencionalnu savremenu estetiku, pronaći ćete je u salonu venčanica Dar.

Romantični dizajn Cosmobella venčanice 2024. godinu nikog ne ostavlja ravnodušnim. Izrađene od skupocenih materijala sa akcentom na detalje uneće dozu gracioznosti u vaš wedding look.

Bezvremenske, a opet trendi, Ariamo venčanice smatraju se remek delom dizajna. Od svetlucavih krojeva, pa ručnog rada – zrače neverovatnom sofisticiranošću, koja osvaja na prvi pogled.

Venčanice Dar na novoj adresi

Naizgled suptilne, a opet potpuno šik kreacije Tanye Grig pretvoriće vas u modernu princezu, dok za one koje žele originalni dizajn dostajan crvenog tepiha tu su Alessandro Angelozzi svadbene haljine.

Wow faktor donosi Dar Tarik Ediz kolekcija. Statement rukavi, cvetni detalji, tattoo efekat na leđima – samo su neki od elemenata koji stvaraju zadivljujući efekat.

Drage dame, venčanice Dar vas čekaju na novoj adresi, u ulici Džordža Vašingtona 40.