Venčanice

Zašto su venčanice sa bretelama potpuni trend ove sezone?

Venčanice sa bretelama

Venčanice sa bretelama spadaju u vanvremenski stil koji osvaja neveste širom sveta.

Za sve buduće mlade svadbena haljina je najvažniji detalj pri planiranju venčanja. Ova luksuzna kreacija ima zadatak da ostavi zadivljujući efekat. Ujedno, predstavi devojku koja je nosi u najlepšem izdanju.

Međutim, potraga za onom pravim često nije laka. Ne samo da morate da odredite stil venčanice, već i njen materijal. Ne treba zaboraviti i na detalje. Upravo oni imaju važnu ulogu u kreiranju izgleda koji se pamti. Jedan od čestih ukrasa na venčanici jesu bretele.

Prema mišljenju stručnjaka, pronalaženje savršene venčanice, zapravo, treba započeti odlukom da li želite da ona ima bretele ili ne.

Imajući ovo u vidu salon venčanica Dar vam otkriva koje su prednosti venčanice sa bretelama.

Prelepe kreacije koja očaravaju decenijama

Venčanice sa bretelama imaju dugu istoriju. Ipak, veću pažnju privukle su početkom 20. veka. Tačnije, 20-ih godina kada su se na bridal scenu pojavili modeli sa tzv. spaghetti bretelama. Moda toga doba napravila je nagli zaokret od konzervativne viktorijanske ere ka stilovima koji su bili smeliji i seksipilniji. Kao odgovor na slobodu, kreatori su započeli pravu revoluciju donoseći neverovatne venčanice koje su prevazilazile dotadašnje standarde.

Venčanice sa bretelama

U pitanju su izuzetno tanke bretele koje „koketiraju“ sa dekolteom, stvarajući iluziju top kreacije. Zavodljive i atraktivne, naglašavale su senzualnu stranu devojke. Ujedno, unosile dozu samopouzdanja.

Vrhunac slave venčanice sa bretelama doživele su 90-ih godina. Statusnu ulogu zadržale su do današnjih dana, te ne čudi što ih rado biraju i poznate dame. Carolyn Bessette Kennedy, Vanessa Hudgens, Hailey Bieber, Leona Lewis – samo su neke od holivudski ličnosti koje nisu mogle da odole magiji ovog kroja.

Zašto su venčanice sa bretelama posebne?

Decenijama je neveste privlačila elegancija venčanica sa bretelama. I nije ni čudo zašto. Ove impresivne haljine nude bezvremenski wedding look koji može uhvatiti jedinstveni stil svake neveste.

Od dražesnog dizajna, koji odiše klasičnim šarmom, do modernog pravog stila i odvažne siluete, venčanice sa bretelama savršeno odgovaraju svakoj nevesti. Ništa ne može nadmašiti privlačnost prelepo dizajnirane haljine koja grli obline i naglašava ženstvenu formu.

Dakle, ako želite da pokažete nežnu gracioznost ili old Hollywood glamur na vaš poseban dan, onda su bretele pravi izbor za vas. Bez obzira da li izaberete model venčanice princeza kroja ili seksi venčanice sirena siluete, jedno je sigurno – detalj u vidu bretela učiniće da izgledate apsolutno zapanjujuće.

Zašto izabrati svadbenu haljinu sa bretelama?

Bretele na venčanici nude klasičnu otmenost, te su odlične za tradicionalna venčanja. Posebno ako neveste ne žele da njihova omiljena haljina ima rukave. Takođe, odišu romantikom dostojnom ovog slavlja.

Venčanice sa bretelama

Glavna prednost bretela jeste udobnost koju pružaju. Naime, sa njima nećete morati da brinete o prilagođavanju, niti da li ćete gornji deo venčanice povlačiti tokom plesa. Zbog toga su idealne za mlade koje žele da se zabave i plešu celog dana. Pravi su izbor i za devojke koje imaju veće poprsje, jer obezbeđuju bolju podršku grudima u odnosu na modele bez bretela.

Bretele dolaze u različitim stilovima. Samim tim donose i dodatne mogućnosti u dizajnu. Pomoću ovog malog ukrasa od čipke ili skupocenih perli vrlo lako možete uneti dašak luksuza u svoj svadbeni izgled.

Venčanice sa bretelama čuvenih brendova čekaju vas u salonu venčanica Dar na novoj adresi, u ulici Džordža Vašingtona 40.