Venčanice

Venčanice koje ističu figuru – Učinite vaš wedding look savršenim!

Venčanice koje ističu figuru

Venčanice koje ističu figuru učiniće vaš wedding look savršenim.

Najvažnija haljina u životu ima zadatak da vas predstavi u do tada neviđenom svetlu. Ujedno, treba da oslika vaš modni ukus, kao i karakter. Imajući ovo u vidu ne čudi što stručnjaci naglašavaju da je pronalaženje venčanice iz snova zadatak koji ne treba olako shvatiti.

Baš poput izbora partnera, vaša svadbena haljina mora savršeno da vam odgovara. I dok ljubav bira nas, vi ste te koje birate svoj venčani izgled. Međutim, mnoštvo stilova venčanica budućim nevestama ne samo da deluje zbunjujuće, već može otežati izbor.

Svaki stil naglašava različite karakteristike. Samim tim, u prvi plan stavlja određeni deo tela. Ipak, postoje kreacije koje kroz samo jedan detalj mogu da istaknu čitavu figuru. O kojim je reč otkriva vam salon venčanice Dar.

Od uzanog struka i bujnog poprsja do besprekorne figure

Venčanice sirena stila su prva asocijacija za haljine koje ističu figuru. Ipak, postoje i drugi stilovi koji pružaju taj efekat. Jedan od njih jesu korset venčanice.

Venčanice koje ističu figuru

Inspirisane davnim epohama i kraljevskim dvorovima, haljine sa korsetom krasi prefinjena forma. Neverovatni spoj gracioznosti i zavodljivog elementa unosi dozu smele atraktivnosti. Takođe, ima moć da se osetite poput moderne princeze na svom slavlju.

Korset venčanice dolaze u različitim krojevama – počev od zavodljivih uzanih silueta, pa do raskošnih puf princeza. Bez obzira koji model ponesete imaćete savršenu figuru. Korset će vaš struk učiniti užim, a grudi bujnije. Dok će sa bokova i stomaka nestati neprijatne naslage.

Zahvaljujući ovim karakteristikama korset haljine za venčanje su idealne za svaku građu. Sa njima će i krupnije mlade imati idealne proporcije. Zbog toga opravdano nose titulu vladara u bridal svetu kada je u pitanju naglašavanje figure.

 Venčanice koje ističu figuru na suptilan način

Iako se iz godine u godinu menjaju trendovi među venčanicama jedan stil je uvek popularan. To su venčanice spuštenih ramena.

Venčanice koje ističu figuru

Detalj u vidu spuštenih ramena laska svakoj nevesti bez obzira na stilske preferencije ili tip tela. Svojom nežnom formom dodaje romantiku čitavom stajlingu. Istovremeno, skreće pažnju na vaš dekolte, te možemo slobodno da kažemo da nosi i element diskretnog seksipila.

Ono što posebno čini popularnim ove svadbene haljine jesu beskrajne mogućnosti u kreiranju. Sofisticirane kreacije od svile ili satena spuštenih ramena, zaista, deluju graciozno. Za dame koje žele dodir glamura tu su modeli od čipke. Tradicionalne devojke mogu da ponesu venčanice sa rukavima. Dok za smele neveste pravi izbor jesu kreacije spuštenih ramena dubokog dekoltea.

Venčanice koje ističu figuru dolaze sa šlicem

Šlic je definitivno detalj koji i najjednostavniju kreaciju transformiše u model koji čini figuru privlačnijom. Tako mali, a upečatljiv, ovaj element je dovoljan za wow efekat vredan pažnje. Ne samo da će vašu haljinu izdvojiti od drugih, već će vas pretvoriti u divu sa crvenog tepiha.

Venčanice koje ističu figuru

Venčanice sa šlicem nude brojne opcije, te ćete lako pronaći model koji odgovara vašim željama. Kreacije sa bočnim šlicem su najčešće. Mogu se pohvaliti seksi estetikom sa daškom sofisticiranosti. Modeli sa šlicem napred idealni su za svedenije siluete. Dok damama koje se ne stide da pokažu svoju figuru pristaju haljine sa visokim šlicem.

Venčanice koje ističu figuru svetski poznatih brendova možete pronaći u bogatoj ponudi salona venčanica Dar.