Uncategorized

Iznajmljivanje venčanica – prednosti

Iznajmljivanje venčanica

Iznajmljivanje venčanica je poslednjih godina sve popularnije.

Venčanje je dan o kome svaka devojka mašta od malena. Pored izbora mesta, dekoracije i muzike, neveste najviše pažnje posveću izboru odgovarajuće venčanice.

Od davnina postoji nepisano pravilo da mlada treba da bude u svom najboljem izdanju. Jer, upravo je venčanica glavna zvezda svadbene proslave ovekovečena na brojnim fotografijama.

Iznajmljivanje venčanica

A kako se datum venčanja bliži dileme su sve veće. Sirena ili princeza venčanica? Da li uzeti tradicionalnu belu ili u nekoj trendi boji? Kupiti gotovu ili se, pak, odlučiti za hand made venčanice, odosno rađene po vašoj meri? Slatki su problemi koji otežavaju odluku.

Salon venčanica Dar vam, ovog puta, ukazuje na prednosti koje ima iznajmljivanje venčanica.

Iznajmljivanje venčanica je povoljnije

Venčanje zahteva planiranje sredstava za svaki detalj, uključujući i venčanicu. Iako su sve devojke spremne da izdvoje visoku sumu za omiljenu haljinu, treba biti realan. Visoka cena venčanica može da poremeti ne samo budžet za venčanicu, već i čitavu organizaciju vašeg najvažnijeg dana.

U tim situacijama iznajmljivanje venčanica je savršeno rešenje. Statistički podaci ukazuju da se čak može uštedeti i do 40 odsto izdvojenog novca koji možete iskoristiti za odlazak na medeni mesec.

Zato ne čudi što je iznajmljivanje venčanica postalo trend, jer se sve veći broj budućih nevesti odlučuje za ovu opciju. Naročito ako se ima u vidu da većina salona prilikom iznajmljivanja nude besplatno i potrebne aksesoare kako bi vaš wedding look bio potpun.

Iznajmljivanje venčanica pruža mogućnost svakoj nevesti da ponese dizajniranu haljinu

S obzirom da je venčanica haljina koja se nosi samo jednom u životu postavlja se pitanje zašto izdvojiti basnoslovnu sumu za njenu kupovinu. Umesto toga bolja odluka je iznajmljivanje venčanica.

Iznajmljivanje venčanica

Mogućnosti koje ono pruža su brojnije – počev od aktuelnih kolekcija, preko klasičnih modela pa do nešto starijih koje spadaju u venčanice u vintage stilu.

Na ovaj način svaka devojka će vrlo lako naći venčanicu koja joj odgovara i što je bitnije, svaka može da priušti dizajniranu haljinu svetski poznatih brendova po pristupačnoj ceni.

Ovo je, ujedno, i najbitniji razlog zašto se neveste odlučuju za iznajmljivanje venčanica.

Iznajmljivanje venčanica vas oslobađa njenog bespotrebnog čuvanja

Kupovina venčanice podrazumeva i odluku o njenom čuvanju. Nakon što se slavlje završi javlja se dodatni trošak za profesionalno čišćenje a nakon toga treba napraviti dovoljno mesta u plakaru za odlaganje.

Imajte u vidu da ovo nije obični komad garderobe koji možete sklopiti i staviti na gomilu sa drugim stvarima, već je morate čuvati u posebnoj zaštitnoj foliji.

Sigurni smo da ćete posle izvesnog vremena uvideti da vam najbitnija haljina u životu zauzima previše prostora. Upravo zbog toga mnoge žene kasnij reše da je prodaju. Kada se za to odlučite morate biti svesne da ćete dragu uspomenu dati za mnogo nižu cenu nego što ona zaista vredi.

Iznajmljivanje venčanica vas oslobađa ovih problema, jer u tom slučaju nećete morati da brinete o njenoj sudbini niti  o tome koliko će vas koštati njeno održavanje. Naime, nakon završenog slavlja venčanicu ćete jednostavno vratiti u salon.

Iznajmljivanje venčanica

Prelepe venčanice za iznajmljivanje možete pronaći u salonu venčanica Dar. Stručno osoblje sa svojim dugogodišnjim iskustvom pružiće vam konsultacije i potrebne savete za odabir prave, a vešte ruke krojačica prilagodiće je građi vašeg tela.

Tu smo da vašu bajku pretvorimo u stvarnost!

Related Posts