Venčanice

Najpopularnije venčanice – Modeli koji ostavljaju bez daha!

Najpopularnije venčanice

Najpopularnije venčanice nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Od trenutka kada vam se pogledi sretnu dok koračate do oltara, pa do prvog plesa – svaki trenutak svadbenog veselja ispunjen je romantičnim momentima. Ipak, glavna zvezda slavlja koja se pamti jeste venčanica. Sa njom počinju maštanja o velikom danu i završavaju se predivnim slikama.

Kao najvažnija haljina u životu svake žene, venčanica spada u najomiljeniji komad garderobe koji ima moć da vas pretvori u glamuroznu divu. Ujedno ona je i najsofisticiraniji komad koji ćete ikada poneti. Izrađena od skupocenih materijala i ukrašena luksuznim detaljima, haljina za svadbu opravdano nosi titulu Visoke mode.

Međutim, potraga za onom pravom nije nimalo laka. Mnoštvo stilova, magičnih krojeva i novih trendova ispunjavaju bridal carstvo stavljajući vas na slatke muke pri izboru. Da ne biste imale dilemu prilikom potrage salon venčanica Dar vam otkriva koje su najpopularnije venčanice.

 Najpopularnije venčanice raskošnih rukava

Kada se pomenu najpopularnije venčanice mnogima su prve na pameti venčanice princeza kroja. Zaista, nište se ne može porediti sa bogatom formom donjeg dela kreacije koja čini da se osećate posebnom.

Najpopularnije venčanice

Ukoliko ste pomislile da više ništa ne može da doprinese dodatnoj raskoši princeza dizajna, prevarile ste se. Kreatori su dodali balon rukave koji daju savršeni balans donjem delu. Nežni, a opet neverovatno upečatljivi – ovi rukavi donose klasičnu eleganciju u osvežnom, modernom stilu.

Iako su u pitanju princeza venčanice sa dugim rukavima napravljeni su od prozračnih detalja tako da pristaju i letnjim venčanjima. Za dame koje žele da ostave wow efekat pravi izbor su venčanice sa spuštenim balon rukavima koje krasi doza prefinjenog šika.

 Najpopularnije venčanice dolaze sa šlepom

Od srednje dužine, pa do čuvenog katedrala stila – šlep je postao nezamenjivi dodatak haljinama za venčanje. Ne samo da stvara volumen čak i na svedenim kreacijama, već unosi dašak aristokratske elegancije, te ne čudi što su venčanice sa šlepom postale sinonim za kraljevska venčanja.

Najpopularnije venčanice

Graciozan, lirski obojen – ovaj svadbeni dizajn naizgled prkosi gravitaciji ostavljajući za sobom zadivljujuće poglede.

Ono što posebno čine venčanice šlepom popularnim jesu brojne opcije ovog elementa. Naime, šlep može biti u različitoj dužini, kao i u različitoj formi. Odnosno, može da polazi od polovine nogu, od bedara, od struka, pa i od samih ramena poput svojevrsnog ogrtača. Takođe, može biti odvojivi deo od haljine ili se pričvrstiti za samu haljinu tako da poprimi kraći oblik.

Najpopularnije venčanice zavodljivog kroja

Zavodljivo, senzualno, ali istovremeno i suptilno – najbolji je opis venčanice sirena stila. Kao najkoketnija silueta ove kreacije se obavijaju oko ženske figure slaveći njene obline, te su namenjene damama koje se ne boje da istaknu svoje glavne atribute.

Najpopularnije venčanice

Trenutno najpopularniji modeli u sirena stilu odišu vintage estetikom, donoseći šarm Zlatnog doba Holivuda. Visoki okovratnik koji stavlja akcenat na duboki šlic upotpunjen delikatnim satenom ili, pak, halter okovratnik spojen čipkom sa perlama koja diskretno naglašava duge noge – bez obzira koju od ove 2 sirena venačanice izaberete budite sigurne zablistaćete u punom sjaju.

Drage dama, najpopularnije venčanice čekaju vas u salonu venčanica Dar. Požurite da na vreme rezervišete svoju haljinu iz snova, jer sezona slavlja uveliko traje.