Venčanice

Vrste venčanica – Odaberite venčanicu koja najviše odgovara vašem stilu i građi

Vrste venčanica

Vrste venčanica ispuniće snove svih budućih mlada.

Venčanica je najvažnija haljina u životu svake žene. Ne samo da će vam ulepšati veliki dan, već će vas pratiti i kasnije. Kad god pogledate prelepe svadbene fotografije setićete se magije koju je unela i zadivljujućih pogleda gostiju. Imajući ovo u vidu ne čudi što devojke veliku pažnju posvećuju njenom izboru.

Pronalaženje savršene haljine za venčanje je verovatno jedan od najuzbudljivijih događaja kada je u pitanju planiranje slavlja. Međutim, to takođe može postati prava glavobolja ako niste upoznate sa stilovima, tkaninama, bojama i izrezima koji se koriste u bridal svetu. Svakako, od vas se ne očekuje da poput profesionalca poznajete razliku između Chantilly i Alonson čipke ili nijansi bele boje. Ipak, preporučljivo je da poznajete razlike u kroju kako biste izabrale haljinu koja će vam savršeno odgovarati.

Koje su najtraženije vrste venčanica otkriva vam salon venčanica Dar.

Princeza venčanice

Svojim raskošnim dizajnom i slojevima tkanine venčanice princeza kroja učiniće da se osećate poput princeze iz bajke. Upravo yato opravdano nose titulu kraljice bridal trendova. Karakteriše ih široka suknja koja obično dolazi sa krinolinom ili bogatom podsuknjom tako da je stvorena grandiozna forma, dok je gornji deo pripijen uz telo čime naglašava uzani struk, stvarajući prelepi kontrast balskoj suknji.

Vrste venčanica

Zahvaljujući ovakvom kroju princeza venčanice pristaju svakoj građi tela. Pravi su izbor za mlade koje žele da stegnu struk i ne moraju da brinu o bokovima ili donjem delu stomaka. Laskaju i visokim damama, jer njihova figura može da „podnese“ dodatni volumen, a da ne postoji opasnost da ih učini nižim nego što jesu.

Venčanice A-kroja

Poput princeza stila, venčanice A-kroja krasi bogati dizajn, ali sa dozom komfora. Ove kreacije imaju pripijen gornji deo koji naglašava struk i dekolte, a u donjem delu se šire formirajući siluetu koja podseća na slovo „A“. Upravo zbog toga odgovaraju svim nevestema, te spadaju u najpopularnije i najsvestranije vrste venčanica.

Vrste venčanica

A-kroj odlično pristaje jabuka i kruška građi, ali i devojkama sa telom u obliku peščanog sata. Mogu ih nositi ne samo visoke, već i niske devojke, jer imaju moć da vizuelno izdužuju figuru.

Venčanice sirena stila

Senzualno, zavodljivo, dramatično – najbolji je opis za sirena kroj. Tkanina koja se obavija oko tela poput nežnih ruku grli sve vaše obline, od grudi, preko struka, pa do kukova, a zatim se impresivno rasplamsava nadole stvarajući upečatljivi efekat.

Vrste venčanica

S obzirom da ističu sve ženske atribute, ove vrste venčanica namenjene su devojkama koje se ne boje da pokažu svoje telo u punom sjaju. Najbolje pristaju figuri peščanog sata. Mada uz pravi materijal i odgovarajuću veličinu mogu ih poneti i krupnije neveste, kao i devojke koje imaju građu u obliku obrnutog trougla ili pravougaonika.

Slip venčanice

Iako asociraju na svilene spavaćice, slip venčanice se mogu pohvaliti gracioznim krojem koji unosi glamur Zlatnog doba Holivuda. Istovremeno su neverovatno šik, te ih rado biraju urbane devojke koje ne žele veliku tradicionalnu svadbu.

Vrste venčanica

Svojim minalističkim, a opet prefinjenim krojem, slip venčanice na najbolji način oslikavaju stav „manje je više“, te akcenat stavljaju na materijal koji mora biti luksuzan. Dok detalji, poput golih leđa, niske bisera u vidu bretela ili dubokog šlica, razbijaju jednostavnost haljine, podižući wedding look na viši nivo.

Različite vrste venčanica čuvenih bridal kuća čekaju vas u salonu venčanica Dar.