Venčanice

Venčanice sa izrezom – Zavodljive, a tako senzualne!

Venčanice sa izrezom

Venčanice sa izrezom jedan su od vodećih bridal trendova ove sezone.

Bez obzira da li planirate venčanje na plaži, u bašti restorana ili svečanoj sali ekskluzivnog hotela, jedno je sigurno – glavna uloga pripada venčanici. O ovoj skupocenoj haljini mašta se godinama pre velikog dana. Priča sa prijateljicama na kafi i potajno posmatraju kreacije u izlozima salona za venčanje.

Zaista, ima nečeg magičnoj u haljini za venčanje. Svojom sofisticiranom elegancijom osvaja pri prvom pogledu, čineći da vam oči zasijaju jače, a srce zatreperi od nestrpljenja da je probate.

S obzirom da venčanica ima zahtevan zadatak, a to je da vas predstavi u najlepšem, do tada neviđenom, izdanju, ne čudi što se njenoj potrazi posvećuje velika pažnja. Međutim, u mnoštvu novih stilova, očaravajućih krojeva i raskošnih tkanina izabrati samo jednu deluje gotovo nemoguće.

Da bi vam olakšao potragu salon venčanica Dar vam predstavlja venčanice sa izrezom.

Zavodljive venčanice sa izrezom

Kada se pomenu venčanice sa izrezom mnogima su prve na pameti modeli sa dubokim dekolteom. Jednostavan, a smeo – ovaj detalj daje haljini prekrasan, trendi izgled sa dozom seksipila. Ujedno, pruža dramatičan efekat koji privlači pažnju, te ne čudi što venčanice sa dekolteom biraju smele devojke koje se ne boje da pokažu svoju figuru.

Venčanice sa izrezom

Verovale ili ne, duboki V izrez na venčanici krasi i lirska estetika. On savršeno pristaje svakoj silueti, dajući nežnost čitavoj kreaciji tako da uokviruje lice i liniju vrata. Svakako, akcenat stavlja na grudi, stvarajući vitku liniju tela.

Dekolte je, takođe, izuzetno svestran element, jer se odlično uklopa u niz stilova. Počev od raskošnih puf princeza, preko seksi sirena krojeva, pa do romantičnih slip venčanica – postoji V izrez za svaku nevestu.

 Venčanice sa izrezom koje vas pozivaju da pokažete duge noge

Venčanice sa šlicem zauzimaju posebno mesto u svim kolekcijama. Svojim atraktivnim dizajnom one vas u trenu pretvaraju u glamuroznu divu. Čak i svedenim kreacijama daju wow efekat vredan pamćenja.

Ipak, ono što posebno vole devojke kod ovog izreza jeste mogućnost da pokažu vitke noge i zanimljive cipele za venčanje. Dodatna prednost ogleda se u činjenici da dolazi u različitim stilovima.

Venčanice sa izrezom

Bočni izrez u donjem delu je sinonim za prefinjenost koju možemo videti na crvenom tepihu. Prednji šlic je razigran, neverovatno šik i, pre svega, jedinstven, te ga rado biraju devojke nekonvencionalnog stila. Dok duboki izrez koji seže do butina pravi je odraz provokativne elegancije koja laska ženskoj figuri.

Ekstravagantne venčanice sa izrezom

Neobični izrezi su trend venčanica koji daju veliku izjavu i upravo su ono što mnoge moderne mlade traže, jer im garantuju upečatljiv izgled koji će ih izdvojiti od drugih.

Venčanice sa izrezom

Prorezi na struku, šarmantni izrezi ispod grudi ili, pak, geometrijski na ramenima – ove venčanice mogu se pohvaliti hrabrim, originalnim, a opet otmenim dizajnom. Stvorene da pomere granice tradiciolnalnih formi, doneće vam besprekorni stil kojem ne možete odoleti.

Venčanice sa izrezom čuvenih bridal kuća, kao što su Cosmobella, Tarik Ediz, Alessandro Angelozzi,i Tanya Grid bridal čekaju vas u salonu venčanica Dar.

Related Posts