Cipele za venčanje

Cipele za venčanje – Kako izabrati prave?

adminvencanja Comments 2 05/09/2019

Cipele za venčanje učiniće da se osećate poput Pepeljuge na balu.
Gotovo da nema osobe kojoj pri pomenu najvažnijeg dana na um ne padne raskošni model princeza venčanice. Upravo je ona najvredniji komad garderobe koji ima moć da devojku iz kraja pretvori u glamuroznu divu sa crvenog tepiha.
Zapravo, nijedna druga kreacija ne donosi takav, jedinstveni spoj vašeg stila, tradicije i visoke mode do kroj venčane haljine. Pa ne čudi što je buduće neveste sa uzbuđenjem biraju.

Cipele za venčanje
Iako zauzima centralno mesto u vašoj priči, venčanica nije dovoljna da biste zasijale na slavlju. Počev od vela, preko make upa, pa do nakita – svaki aksesoar za venčanice ima svoju ulogu u wedding looku. A među njima posebno se izdvajaju cipele za venčanje.
Kako da izaberete pravi par za svoje venčanje otkriva vam u ovom blogu salon venčanica Beograd, Dar.

Cipele za venčanje – udobnost je na prvom mestu!

Drage dame, znamo da želite da izgledate savršeno na svom venčanju. Te se prilikom izbora cipela trudite da pronađete model kakav ste zamišljale. Ili, pak, one u koje ste se zaljubile čim ste ih ugledale na stranicama magazina. Pri tome zaboravljate da cipele za venčanje treba da nosite tokom čitavog dana.
Zato stručnjaci savetuju da obratite pažnju na udobnost. Nemojte se zavaravati da će se tesni par raširiti. Niti da štikla nije previsoka za vas, ako do tada niste nosile tako visoke potpetice.

Cipele za venčanje
Da ne biste svoje venčanje pamtile po otečenim nogama i žuljevima najbolje je da u kupovinu ne krećete ujutru. U prepodnevni satima noge su vam odmornije, pa probani par može delovati udobnije nego što zaista to jeste.
Ukoliko, ipak, ne želite da se odreknete očaravajućih, a neudobnih cipela za venčanje, razmislite još o jednom paru. Tako da za photo session i ceremoniju venčanja ponesete prvi par. A rezervne kada započne ples do zore.

Koje su cipele za venčanje u trendu?

Baš kao što buduće neveste biraju venčanice za 2019. godinu, tako i cipele za venčanje moraju biti u trendu. Ove sezone modni kreatori su na bridal scenu vratili blok potpeticu. Izgledom podsećaju na obuću kakvu su nosile naše bake, te savršeno odgovaraju uz venčanice u vintage stilu.
Dame kojima se ne sviđaju ove cipele, tu su tanje potpetice visine od 4 do 7 cm. Svojom gracioznom formom odgovaraju svakom kroju i modelu svadbene haljine. One ne narušavaju lepotu ni sekspilne sirena venčanice. Jer, za zavodljivi izgled nije potrebna vrtoglavo visoka štikla.
Ako je vaš datum za venčanje tokom zimskih dana umesto elegantnih sandala potražite salonke ukrašene Swarovski kristalima. Dok za smele devojke tu su šik čizmice u beloj boji.

Cipele za venčanje ne moraju biti isključivo bele boje!

Cipele za venčanje, pre svega, moraju da prate stil venčanice, ali i da oslikavaju vaš karakter. Tako da tradicionalne neveste obavezno nose klasične modele u beloj, bež ili boji slonovače. Manje tradicionalne dame najčešće biraju metalik nijanse koje plene neverovatnom dozom luksuza.

Cipele za venčanje
Međutim, ako želite da budete neveste za pamćenje preporučujemo da boju cipele spojite sa nekim detaljem sa venčanja. Tako, na primer, možete kombinovati bidermajer ili kravatu koju nosi mladoženja sa bojom obuće.
Kako je prvi korak u wedding looku izbor prave venčanice, pravi je trenutak da posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju najnovije Alessandro Angelozzi i Tarik Ediz venčanice, kao i kolekcija Demetrios 2020.

Оставите одговор