Venčanice sa najlepšim rukavima

Venčanice sa najlepšim rukavima

adminvencanja Comments 3 29/09/2021

Nakon što ste pronašli svoju srodnu dušu i odlučili ste se za sledeći korak – venčanje, vreme je za venčanice sa najlepšim rukavima. U svakoj sezoni vaša venčanica može da izgleda kao iz snova, bilo da je leto, jesen, zima ili proleće. Osim dužine, raskošnosti i detalja, venčanicu neretko mogu krasiti i prefinjeni, luksuzni rukavi.

Rukavi su elegantni! Bilo da odaberete venčanicu sa čipkastim rukavima ili rukavima koji lagano padaju, oni predstavljaju fascinantan detalj. Rukavi su čak i praktični u određenim situacijama. Recimo, želite da vam venčanje bude skromno i želite da prekrijete tetovaže na rukama, rukavi vam pružaju dodatno samopouzdanje.

Venčanice sa najlepšim rukavima

Sve je stvar ukusa, ali jedno je sigurno. Koji god stil venčanica izabrali, ona će vam stajati kao salivena i izgledaćete magično u njoj!

Venčanice sa najlepšim rukavima – Dugi ili kratki rukavi?

Venčanica bez naramenica je neprevaziđeni klasik, ali za mladu koja želi malo dodatnih detalja i udobnosti, rukavi se mogu činiti kao savršen dodatak. Rukavi pristaju skoro svakom kroju venčanica, samo je potrebno odabrati stil koji odgovara vašim ličnim preferencijama.

Venčanice sa najlepšim rukavima

Venčanica dugih rukava predstavlja klasičan i tradicionalni stil i mladi pružaju dodatnu pokrivenost. Iako se ove venčanice mogu nositi u svakoj sezoni, one se najlepše pokazuju na zimskim venčanjima kada je potrebno utopliti ruke i sačuvati ih od hladnoće. Rukavi mogu biti obični i bez detalja, ali se mlade neretko odlučuju i za rukave od čipke, sa sitnim detaljima ili cirkonima. Ovi sitni detalji mogu samo dodatno ukrasiti već raskošnu venčanicu.

Venčanice osim dugih rukava mogu krasiti i kratki rVENukavi različitih stilova. Na ovaj način svoju venčanicu možete učiniti jedinstvenom. Rukavi mogu počinjati tik ispod ramena, pa sve do sredine nadlatkice. Lepršavi rukavi mogu dati romantičan i delikatan dodir vašoj venčanici, kao i elegantan sjaj.

Bilo da birate kratke ili duge rukave, oni ne moraju biti pripijeni, već mogu biti i u vidu karnera, lepršavi ili pufnasti.

Venčanice sa najlepšim rukavima koji lagano padaju niz vaše ruke

Mnoge mlade smatraju da su venčanice sa najlepšim rukavima one kojima rukavi padaju sa ramena. Venčanice sa padajućim, širim rukavima predstavljaju modernu, ali i dalje luksuznu i elegantnu opciju za zabavno i nezaboravno venčanje. Ovi rukavi nonšalantno i lagano padaju sa ramena, dovodeći dekolte do izražaja.

Ko kaže da rukavi moraju biti prišiveni za venčanicu? Poslednjih nekoliko sezona venčanica sa odvojivim rukavima je doživela veliku popularnost. Ovaj stil rukava ističe ramena i dekolte i dodaje čar vašoj venčanici i vašem senzualnom telu. Ovakav stil venčanice najlepše ukrašavaju unikatne ogrlice i prefinjene minđuše.

Venčanice sa najlepšim rukavima

Postoji veliki pritisak da se mora naći savršena venčanica, ali se često zaboravlja da je mlada uvek najlepša, kakvu god venčanicu imala. Zato je bitno fokusirati se na to kako se osećate u venčanici, ne samo na to kako ona na vama izgleda. Kada tražite vašu idealnu venčanicu, zapitajte se tri stvari. Da li se osećate prijatno u toj venčanici? Da li se osećate samouvereno dok je nosite? Da li mislite da je ta haljina kao stvorena samo za vas? Ukoliko možete da se zamislite u toj venčanici na dan venčanja kako uživate i blistate, vrlo verovatno je to ona prava!

Pronađite svoju savršenu venčanicu sa rukavima

Osim samog izgleda, svakoj mladi je bitno da se na svom venčanju oseća udobno. Venčanice sa rukavima osim lepote, svojim damama pružaju udobnost, sigurnost i samopouzdanje.

Izbor je velik, od dužine, preko stila, pa sve do materijala, kako biste pronašli svoju idealnu venčanicu sa rukavima.

Salon venčanica Dar svojim budućim mladama nudi razne venčanice sa najlepšim rukavima, raznih dužina i različitih krojeva.

Venčanice sa najlepšim rukavima

Pronalaženje savršene venčanice može biti stresan proces. U mnoštvu izbora, kao što su Tarik Ediz, Cosmobella ili Dar design, budućim mladama je teško da odaberu savršenu haljinu. Ako naiđete na venčanicu u kojoj se osećate prijatno i u kojoj želite da se venčate, verujte svom instinktu.  Zakoračite u bračne vode baš u toj venčanici i raskošno započnite novo poglavlje!

Оставите одговор