Najskuplje venčanice

Najskuplje venčanice – Magija koja će vas opčiniti!

adminvencanja Comments 0 14/01/2022

Najskuplje venčanice od davnina privlače pažnju budućih nevesti.

Svi dobro znamo da su žene spremne da izdvoje gomilu novca za prelepu haljinu, pantalone, kaput ili bilo koji drugi omiljeni komad odeće. Iako se modni ukusi razlikuju u jednom će se sve pripadnice lepšeg pola složiti – venčanica je najvažnija kreacija u životu.

Najskuplje venčanice

Haljina o kojoj se priča sa divljenjem ima neverovatnu moć, te ne čudi što se njenom izboru posvećuje najviše vremena prilikom planiranja venčanja. I dok su ranijih godina vodeće mesto zauzimale bajkovite venčanice princeza kroja, danas mnoštvo očaravajućih krojeva pruža beskrajne mogućnosti, a koje su 5 najskuplje otkriva vam salon venčanica Dar.

Venčanica optočena dijamantima

Sigurni smo da mnoge žene znaju za čuvenu emisuju o venčanicama Renee Strauss. Upravo je najskuplja venčanica na svetu nastala u saradnji ove kreatorke i poznatog juvelira Martina Katza.

Bogata haljina napravljena je od skupocenih materijala i ukrašena dijamantima čija je ukupna težina 150 karata, te njena vrednost iznosi vrtoglavih 12 miliona dolara.

Venčanica je dizajnirana tako da se pri svakom pokretu neveste sjaj dijamanata prelama stvarajući neverovatni efekat. Zbog čega je opravdano ponela i titulu pravog remek dela u bridal svetu.

Najskuplje venčanice sa šlepom

Kada se pomenu najskuplje venčanice poznatih mnogima su na pameti haljine koje su nosile holivudske dive ili dame plave krvi. Međutim, najvredniju haljinu ponela je kraljica belog sporta.

Serena Williams se 2017. godine udala za američkog preduzetnika Alexisa Kerry Ohaniana. Za ceremoniju venčanja izabrala je kreaciju koju je specijalno za nju dizajnirala Sarah Burton, kreativna direktorka kuće Alexander McQueen.

Spetakularnu balsku kreaciju, čija vrednost iznosi oko 3,5 miliona dolara, teniserka je stilizovala nežnim ogrtačem i XIV Karats dijamantskim nakitom.

Najskuplje venčanice

Pandan najlepšoj venčanici sa šlepom izdvajamo model čuvenog italijanskog dizajnera Alessandra Angelozzija.

Najfinija čipka i svila, gola leđa i predivni šlep učiniće da se osećate nestvarno za svoj najvažniji dan.

Najskuplje venčanice ukrašene Swarovski kristalima

Kao što se očekivalo, naslednica Swarovski carstva i popularna austrijska pevačica Victoria Swarovski udala se u raskošnoj venčanici ukrašenoj Swarovski kristalima.

Haljina u princeza stilu rađena je po meri, a potpisuje je filipinski modni dizajner Michael Cinco. U delikatni materijal utkano je preko 500.000 najfinijih kristala, a dozu sekspila unosi zavodljivi dekolte upotpunjen čipkom.

Fascinantnu kreaciju, težine 46 kg i vrednosti oko million dolara, prati ništa manje impozantan veo dugačak 12 m.

Najskuplje venčanice koje plene romantikom

Rijaliti zvezda Kim Kardashian je sudbonosno “Da” izgovorila 2014. godine. Na slavlju je prikazala nekoliko venčanica, a među njima se izdvojila ona koju je u Givenchy ime kreirao Riccardo Tisci.

Savršeni spoj sirena kroja, golih leđa i ekstravagantnog sečenja u struku sa elegantnim kaišem naglasio je figuru peščanog sata koju Kim sa ponosom prikazuje. Dok autentična čipka nikog nije ostavila ravnodušnim.

Atraktivni wedding look finiširan je prelepim velom sa čipkanim detaljima.

Venčanice sa najlepšim rukavima

Baš kao što je Kate Middleton kraljevska venčanica obeležila 21. vek, tako je Grace Kelly svadbena haljina ušla u istoriju 20. veka.

Iako je prošlo više od pola veka od najpoznatijeg venčanja u Monaku, legendarna kreacija još uvek je inspiracija budućim nevestama. Kreirala ju je Helen Rose, koja je sa Grace sarađivala na brojnim filmovima, a troškove je pokrio matični studio poznate glumice, MGM. Danas njena vrednost iznosi oko pola miliona dolara.

Venčanica je izrađena iz 4 dela, pri čemu je upotrebljeno čak 366 metara svile i čipke stare 125 godina koja je dopremljena za ovu priliku iz Brisela. Osim čipke i svile, u gornjem sloju se nalazi hiljade bisera.

Bezvremensku eleganciju dodatno ističu nežni rukavi i visoka kragna.

Iako su ovi modeli vanvremenski, mi predlažemo nešto malo drugačiju sirenu od najfinije čipke sa neobičnim predimenzioniranim rukavima.

Najskuplje venčanice

Drage dame, ukoliko se datum vašeg venčanja bliži posetite salon venčanica Dar, jer ćete u njemu pronaći luksuzne venčanice svetski poznatih brednova, među kojima su i venčanice visoke mode čuvenog italijanskog dizajnera Alessandra Angelozzija, čiji je naš salon ovlaščeni uvoznik za Srbiju.

0 Comments

Оставите одговор