Venčanice

Saveti za pronalaženje savršene zimske venčanice

Zimske venčanice

Zimske venčanice ispuniće sva vaša očekivanja.

Sigurni smo da ne postoji devojka na svetu koja makar jednom u životu nije maštala o svom venčanju. Iako su prolećni i letnji meseci mnogima prva asocijacija za proslavu iz snova, zapravo, je zima idealno doba da izgovorite sudbonosno “Da”.

Složićete se, nema ništa romantičnije od poljubaca koje prati nežni dodir pahulja na licu, kao ni zaljubljenih pogleda dok pokušavate da ugrejete promrzle prste.

Zima pruža i savršeni dekor za svadbene fotografije. Snežna idila poput belog slikarskog platna poziva vas da je ispunite najradosnijim bojama. Čak i ako poželite urbani stil na svom wedding photo session-u tu su trgovi i ulice okićeni novogodišnjom rasvetom koja će obasjati vašu ljubavnu priču.

Ipak, najveću pažnju kada je u pitanju zimsko venčanje budi svadbena haljina. S obzirom da je ona zvezda slavlja buduće neveste su u velikoj dilemi. Sa jedne strane žele da njihova haljina iz snova zaseni sve do tada viđene, a sa druge mora da odgovara hladnom vremenu.

Da biste izbegle greške pri izboru venčanice za zimske mesece salon venčanica u centru Beograda, Dar vam daje dragocene savete koji će vam olakšati potragu za onom pravom.

Obratite pažnju na tkaninu

Materijal igra ključnu ulogu pri izboru zimske venčanice. On mora da pruži toplinu kako biste se osećale prijatno u omiljenoj haljini. Međutim, to ne znači da se morate odreći elegantnih tkanina.

Svileni mikado je dovoljno težak da vas ugreje, a opet svojom prefinjenom formom daje sofisticirani izgled. Za razliku od njega, raskošni brokat krasi upečatljiva tesktura koja je savršena za princeza kroj i sve nevese koje žele da se osećaju poput dama plave krvi.

Venecijanska čipka svojom lepotom nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kako spada u teže tkanine možete je, bez brige, izabrati za proslavu u hladnim danima. Dok sa nežnim plišem zagarantovana je doza romantike kakvu očekujete za svoj najvažniji dan.

Ukoliko želite da vaš model zimske venčanice bude izrađen od prozračnih materijala poput šifona, organze ili tila obavezno neka kroj bude slojevit kako biste postigle toplinu.

Dajte šansu rukavima

Venčanice sa najlepšim rukavima, upravo, su dizajnirane za zimska slavlja. Zato, nemojte da potcenite moć ovog detalja.

Zimske venčanice

Dugi, predimenzionirani imaju dramatični efekat tako da podižu haljinu na sasvim nov nivo. Čipkani stvaraju iluziju dužine, te su idealni za sirena modele, jer čine savršeni konstrast zavodljivom kroju.

Ukoliko niste ljubitelj rukava tu je ¾ verzija koja se spušta tik do laktova, dajući šik stil vašem wedding look-u.

Moderni ukrasi za venčanice za zimu

Bez obzira što je venčanica glavni deo za potpuni izgled morate je ukrasiti odgovarajućim modnim detaljima.

Zima je pravo doba da ponesete skupocenu bundicu ili ogrtač sa krznom koji je u trendu ove sezone. Dok smele neveste umesto klasičnih svadbenih cipela svoju venčanicu mogu da stilizuju atraktivnim čizmicama.

Sezona zimskih venčanja se bliži, zato na vreme posetite salon venčanica Dar, jer vas u njemu čekaju zimske venčanice vodećih brendova, kao što su Cosmobella, Tarik Ediz, Alessandro Angelozzi.

 

Related Posts

One thought on “Saveti za pronalaženje savršene zimske venčanice

Comments are closed.