Princeza

Princeza – Najpopularniji kroj među venčanicama!

adminvencanja Comment 1 07/10/2021

San svake mlade je da na njen veliki dan zablista u svojoj princeza venčanici. Ovaj kroj venčanice upotpunjuje svadbenu romansu i njega karakteriše obimna suknja sa raskošnim tilom, čipkom i satenom. Ove odlike mogu svaku haljinu učiniti elegantnom, sofisticiranom i kao iz snova. Dodatni ukrasi od perlica, šljokica i kristala garantuju da će mlada zablistati u svojoj venčanici!

Princeza venčanice dizajnirane su baš tako da daju kraljevski i raskošan osećaj, sa svim njihovim otmenim elementima. Mlade koje teže ka venčanici iz bajke za svoj poseban dan sa zadovoljstvom biraju princeza venčanice.

Svaka devojka od ranog detinjstva zamišlja kako će prošetati u najlepšoj šarmantnoj haljini do oltara, gde je čeka njen princ. Zato su sjaj, raskoš, til i kristali savršen izbor za mladu.

Princeza venčanica – Stil koji će uvek biti moderan

Klasična venčanica balskog kroja u princezinom stilu je neverovatna kombinacija glamuroznog tila, elegantne čipke i šarmantne nežnosti. Tradicionalni princeza kroj je popularan više od jednog veka. Čak i pored savremenih i modernih venčanica, popularnost klasične venčanice ne opada.

Tajna privlačnosti ove romantične haljine leži u njenoj istoriji.

Ovaj kroj venčanice je postao popularan u 19. veku kada je engleska kraljica Viktorija prošetala do crkvenog oltara u svojoj raskošnoj beloj haljini. Do tada crkveno venčanje nije odlikovala venčanica bele boje, zato je pojava kraljice u beloj venčanici bila preokret u bridal svetu.

Venčanica princeze Dajane je posedovala šlep neverovatne dužine koju je dizajnirao David Emanuel. Ova venčanica sa bogatom suknjom i pufnastim dugim rukavima je u 20. veku postala popularna u celom svetu.

Kako tradicija nalaže, nakon venčanice princeze Dajane, pažnju je u 21. veku privukla venčanica vojvotkinje Kejt Midlton. Njena luksuzna i kraljevska princeza venčanica posedovala je čipkaste rukave i dugačak šlep.

Osnova princeza stila je A-kroj koji ističe jedna karakteristika: suknja se širi od struka ka rubu. Venčanice ovog kroja uglavnom poseduju korset, kako bi istakle liniju neveste. Dužina haljine i volumen suknje mogu biti različiti, što dizajnerima omogućava da svoju maštu pokažu na delu. Razni dodaci kao što su rukavi, trake, kristali mogu dodatno da ulepšaju venčanicu.
Generacijama unazad, princeza venčanica ostaje jedan od simbola svadbene svečanosti, samim tim je postala i simbol braka.

Put do idealne venčanice

Elegantne venčanice princeza stila se mogu smatrati univerzalnim, jer pristaju gotovo svakoj liniji. Nemoguće je ne zablistati u ovakvoj venčanici! Kroj haljine daje veličanstveno i kraljevsko držanje, dok korset naglašava struk i grudi. Bogata suknja prekriva bokove, što vizuelno stvara figuru poput peščanog sata.

Princeza

Dok je sam kroj venčanice dovoljno luksuzan i elegantan, venčanica može biti potpuna jedino uz dodatnu opremu. U izboru dodatne opreme treba biti umeren i ne preterati, kako se ne bi stvorio kič i venčanica izgledala pretrpano. Čak i uz minimalne dodatke, venčanica može izgledati kompletno i perfektno.

Modni dodaci koji mogu upotpuniti venčanicu su:

  • Veo – Nijansa haljine i vela treba biti u istoj paleti boja. Poželjno je da veo bude što jednostavniji ukoliko je sama venčanica raskošna i bogata. Dok u slučaju da je venčanica jednostavna, veo sa kristalima ili čipkom može dodati elegantnu završnicu.
  • Pojas – Ovaj jednostavan dodatak može istaći struk i haljinu učiniti još luksuznijom. Pojas može biti izvezen kristalima ili perlicama, dok može biti i sasvim jednostavan.
  • Rukavice – Lični izbor je svake mlade da li će svoj izgled upotpuniti rukavicama. Venčanice bez rukava savršeno upotpunjuju rukavice koje se protežu sve do iznad lakta. Materijal za rukavice može biti raznolik, pa tako mogu biti heklane, od čipke, čak i od satena.

Za koji god dodatak se odlučili, izgledaćete luksuzno, elegantno i prefinjeno u svojoj venčanici.

Gde pronaći savršenu venčanicu?

Princeza venčanice su savršen način da pokažete svoju unutrašnju princezu! Bilo da se odlučite za venčanje u prirodi, u sali ili restoranu, ovaj kroj venčanice se savršeno uklapa u bilo koje okruženje.

Pronalaženje idealne venčanice može biti zastrašujuć zadatak zbog velikog izbora i različitih stilova. Teško je odlučiti odakle početi, ali uz salon venčanica Dar, ova avantura može biti uzbudljiva i magična! Među izborom koji vam se nudi su neprevaziđene venčanice Cosmobella, Tarik Ediz, kao i Dar design.

Princeza
U ovu pustolovinu krenite otvorenog uma i spremite se da zasijate na svom venčanju u svojoj princeza venčanici.

Оставите одговор