Uncategorized

Venčanice u sirena stilu

vencanica u sirena stilu

Venčanice u sirena stilu

Venčanice u sirena stilu poslednjih godina postaju najtraženije među nevestama koje žele da istaknu svaku liniju svoga tela.

U ovom blogu ćemo vam navestiti prednosti i mane o kojima morate voditi računa kada se odlučite za njenu kupovinu ili iznajmljivanje.

Zašto odabrati sirena venčanicu?

Sam kroj je nastao prema mitskom izgledu sirene i ova haljina naglašava liniju tela do kolena, spuštajući se u ležernom padu do poda, kako bi mlada imala potpunu slobodu pokreta.

Kada nevesta poželi da za svoj najvažniji dan obuče venčanicu u stilu sirene, mora uzeti u obzir sve varijacije materijala, boja i stilova.

Svaki model ima svoje prednosti i svaki laska različitim tipovima ženske građe. Prosto, izbor zavisi od ukusa i senzibiliteta devojke koja želi da je ponese.

Venčanice u sirena stilu birajte u odnosu na visinu i tip građe

Neveste koje žele da naglase ili stvore privid tela u obliku peščanog sata, treba da se opredele za haljinu koja će se širiti u predelu kukova. To su najčešće tipične „A“ venčanice.

Međutim, za one smelije, koje žele da pokažu sve svoje obline, pravi izbor su venčanice u sirena stilu koje se šire od butina, dajući im senzualan i zavodljiv izgled.

Širina donjeg dela venčanice može varirati od želje mlade i slojevi tila se mogu dodavati ili uklanajti.

Materijal za sirena venčanice

Venčanice u sirena stilu mogu biti napravljene od jednog ili kombinovanjem više vrsta materijala. Najpopularniji modeli su sašiveni od čipke i svile i doprinose romantičkom izgledu buduće neveste.

Najnovije kolekcije ovakvih haljina su ukrašene 3D cvetovima i postale su potpuni modni hit za predstojeću sezonu.

Venčanice sa šlepom su uvek pravi izbor!

Sirena venčanica koja naglašava svaku oblinu sa romantičnin šlepom na kraju daje dramatičan i bajkovit izgled.

Idelne su za tradicionalna crkvena venčanja u kojima će se svaka mlada osećati posebno i izazvati oduševljenje svih prisutnih.

Lagane venčanice u sirena stilu

Ovakve venčanice su idealne za letnja venčanja u kojima će mlada imati potpunu slobodu pokreta i imaće mogućnost da celog dana i večeri uživa u plesu.

Krojene su od satena ili svile a mogućnosti boja i tkanina u ovom slučaju su beskrajne.

Što se bretela tiče izgled varira od onih sa jednim ramenom, bez bretela, sa bretelicama i srcastim dekolteom, ili pak sa rukavima od nežne čipke, ukoliko se radi o tradicionalnom venčanju.

O čemu treba voditi računa pri izboru

Venčanice u sirena stilu su zaista zapanjujuće, ali imajte na umu da ih ne može poneti svako.

Ukoliko imate telo u obliku kruške i kukovi su vam širi od ramena, narušićete svoj izgled ovim izborom haljine.

Ovakve venčanice naglašavaju obline, i pri izboru treba da imate tu činjenicu u vidu.

Dakle, birajte svoju venčanicu pažljivo, jer je samo pravi izbor najbolji!