Uncategorized

Kolekcija 2019 – Vikend prezentacija novih venčanica, koja je oduševila naše dame

Kolekcija 2019

Kolekcija 2019, kada su u pitanju venčanice, je donela sa sobom mnoštvo inovativnih krojeva i ideja a sama prezentacija je protekla u odličnoj atmosferi.

Naime, tokom vikenda buduće neveste i devojke koje vole modu mogle su bolje da se upoznaju sa najpoznatijim svetskim bridal kućama. U čast dve decenije postojanja, čuveni salon venčanica Beograd, Dar organizovao je druženje sa svojim modnim ambasadorima, prijateljima kuće i klijentima. Tom prilikom predstavljene su i najnovije Alessandro Angelozzi i Cosmobella 2019. venčanice.

Kolekcija 2019

Mi vam prenosimo delić čarobne atmosfere sa ovog ekskluzivnog događaja u prestonici.

Kolekcija 2019 – Prezentacija nove kolekcije započela je dva dana ranije

Višedecenijsko iskustvo je sinonim za izuzetnu profesionalnost, kvalitet i luksuz, te ne čudi što je salon venčanica Dar prva i jedina stanica za izbor venčanice nevestama ne samo iz Beograda, već iz svih krajeva Srbije.

Jer, nositi model raskošne Alessandro Angelozzi venčanice ili, pak, jedinstvene Cosmobella venčanice postao je stvar prestiža, a to zadovoljstvo obezbeđuje nam salon venčanica Dar.

Proslava je započela u četvrtak uveče mini revijom. Savršena uvertira za predstojeći vikend izazvala je veliko interesovanje medija, a okupila je i mnoge poznate dame. Kao što su pevačica Ivana Jordan, pesnikinja Vesna Bošković, ruska balerina Evgenia Veda, bivša misica Milica Vukliš. Tu je bila i voditeljka Aneta Farago, Biljana Oljača, svetski PR stručnjak i autorka knjige u toj oblasti.

Nezaboravna prezentacija nove kolekcije

Tokom vikenda salon venčanica Dar ugostio je brojne dame koje su ovaj događaj željno čekale. Dva dana protekla su u prijatnoj atmosferi, druženju, velikoj dozi smeha i, naravno, prelepim venčanicama, koje nudi nova kolekcija 2019.

Među najraznovrsnijim krojevima dominirale su vanvremenske venčanice u stilu princeze i svima omiljene venčanice u sirena stilu.

Kolekcija 2019

Pažnju je, pre svega, privukla nova kolekcija Cosmobella 2019. Donoseći sasvim novu dimenziju venčanice sa šlepom čuveni kreator Demetrios James Elias oduševio je naše gošće. Njegov savršen spoj tradicionalnih elemenata i modernog dizajna ogleda se u svakom modelu, a skupoceni materijali poput satena, ručno rađene čipke, tila i najfinije svile zadovoljili su najraznovrsnije ukuse, pa su devojke iskoristile promotivne popuste za rezervaciju i iznajmljivanje venčanica.

Salon je priredio posebno iznenađenje predstavivši i sopstvenu Dar design liniju. Zapravo, šivenje venčanica po meri je ono po čemu se ovaj salon za venčanice Beograd izdvaja. Stručni tim talentovanih dizajnera i veštih krojača stvara unikatne modele koji imaju sva odličja visoke mode. Pa slobodno možemo da kažemo da salon venčanica Dar diktira bridal trendove u našoj zemlji. Posebno kada je u pitanju nova kolekcija 2019.

Kolekcija 2019 – Prezentacija nije bila namenjena samo budućim nevestama

Kako se bliže novogodišnja slavlja salon Dar je, pored venčanica, prikazao i večernje haljine,  pa su pripadnice lepšeg pola već sada mogle da izaberu kreaciju za doček Nove godine. Izbor i u ovoj oblasti je neverovatan. Tu su pastelne nijanse za romantične devojke, zavodiljive crvene namenjene smelim damama, kao i kratki krojevi koji akcenat stavljaju na vitke noge.

Gotovo da nije bilo devojke proteklog vikenda koja nije pronašla svoju omiljenu haljinu, a osmeh na njihovim licima su najbolja potvrda našeg uspeha.

Kolekcija 2019

Ukoliko niste bile u mogućnosti da prisustvujete slavlju, novi modeli venčanica i elegantne haljine vas svakog dana čekaju u salonu venčanica Dar.

Related Posts