Venčanice sa golim leđima

Venčanice sa golim leđima

adminvencanja Comments 2 14/03/2019

Venčanice sa golim leđima ostavljaju bez daha.

U prastara vremena venčanice su predstavljale statusni simbol, pa su birane sa velikom pažnjom. Zapravo, materijal i ukrasi su pokazivali iz kog društvenog sloja devojke dolaze. Iako je razvoj bridal mode doneo mnoštvo raznovrsnih krojeva i učinio čak luksuzne venčanice dostupne mnogima, izbor najdraže haljine ostao je najbitnija odluka za buduće neveste.

Venčanice sa golim leđima

Većina dama već unapred ima vizuju svoje venčanice, pa se svim silama trudi da pronađe onu iz snova. Dok se drugima, pak, nameće večita dilema – sirena ili princeza venčanica? Bez obzira kojoj grupi vi pripadate, salon venčanica Beograd, Dar savetuje da zastanete na tren sa probama, jer su na redu venčanice sa golim leđima!

Venčanice sa golim leđima su savršene za tople dane

Baš poput venčanice A-kroja, tako je i kreacija koja u prvi plan stavlja gola leđa, na scenu stupila početkom 20. veka. U početku su bile namenjene samo izuzetno vitkim damama. Danas, gola leđa srećemo na svakom modelu – počev od raskošne venčanice u sirena stilu, preko senzualne sirene, pa do kraljevske venčanice sa šlepom. Što znači da ćete vrlo lako naći onu koja odgovara vašoj građi tela.

S obzirom da prvi sunčevi zraci najavljuju skori dolazak toplih dana, otvorene, lepršave kreacije polako zauzimaju svoje mesto na slavljima. I dok je prošlih sezona vladao duboki dekolte, kolekcija proleće-leto 2019. u znaku je venčanice sa golim leđima.

Klasika je uvek in, ali venčanice sa golim leđima se pamte!

Gotovo je neverovatno kako samo jedan detalj na svadbenoj haljini ima tako veliku moć. Upravo on mami poglede i izaziva divljenje kod svakog gosta, čineći venčanice sa golim leđima zavodljivim iz svakog ugla.

Savršeni spoj sekspila i nežnosti donose ove haljine, pa su idelane za dame koje žele na diskretan način da istaknu svoje adute. Ujedno, suptilni detalj na prefinjenom kroju pruža posebnu dozu glamura, koja će vas pretvoriti u zvezdu proslave.

Venčanice sa golim leđima

Venčanice sa golim leđima dolaze u nekoliko varijanti. Potpuno otvorena leđa najčešće biraju odvažne, poluotkrivena su idealna za tradicionalne neveste, dok očaravajući tattoo efekat od čipke, veza i kristala najbolje oslikava vašu romantičnu stranu.

Venčanice sa golim leđima u salonu Dar

Salon za venčanice Dar prati svetske trendove, trudeći se da našim devojkama ponudi vrhunski kvalitet i unikatni dizajn.

Upravo takvi su novi modeli venčanica sa golim leđima. Među njima se posebno izdvaja nova kolekcija Cosmobella 2019. u kojoj svaki model akcenat stavlja na finu liniju leđa.

Cosmobella venčanice izrađene su od najskupocenije svile, čipke, tila i satena na kojima su ručno ušiveni ukrasi u vidu kristala i perli. Posebni šarm imaju krojevi sa rukavima koji su, takođe, jedan od glavnih trendova za predstojeću sezonu. Za boho devojke tu je zasebna linija Metropolitan Demetrios. Njene lagane venčanice u boho stilu sa golim leđima najbolji su izbor za opuštene proslave na plaži.

Venčanice sa golim leđima

Pravu sliku visoke mode naći ćete u modelima Sebastian i Moscata venčanice Alessandro Angelozzi. Inovativne, moderne, a sofisticirane – ove svadbene haljine plene beskrajnom lepotom, pa ne čudi što o njima maštaju neveste širom sveta.

Posetite salon venčanica Dar, jer vas u njemu čeka vaša venčanica sa golim leđima!

Оставите одговор