Venčanice

Venčanice za proleće 2023.

Venčanice za proleće 2023.

Venčanice za proleće 2023. pretvoriće najvažniji dan u vašem životu u bajku o kojoj ste oduvek sanjale.

Ništa bolje ne govori o romantici kao proleće. Mnogima omiljeno godišnje doba donosi tople dane ispunjenje osmesima slučajnih prolaznika, nestvarnom prirodom koja se budi i veselim cvrkom ptica. Složićete se, gde god pogledamo uonakolo dočekaće nas očaravjući prizor kao savršeni dekor za ljubavne trenutke. Imajući ovo u vidu ne čudi što se mnogi zaljubljeni parovi odlučuju da upravo u proleće izgovore sudbonosno „Da“.

Na radost budućih nevesta, sa dolaskom proleća stižu i dugoočekivani trendovi iz bridal sveta. Počev od vanvremenske venčanice princeza kroja koja je dobila osveženi izgled, preko transparentnih materijala koji suptilno naglašavaju žensku figuru, pa do modela bogato ukrašenih – venčanice za proleće 2023. godine, zaista, će ispuniti želje svih nevesti.

S obzirom da su kreatori za predstojeće godišnje doba pripremili neverovatne kolekcije salon venčanica Dar vam otriva vodeće trendove.

Atraktivni rezovi za smele dame

Ukoliko ste spremne da na svom venčanju pokažete vitke noge, venčanice sa šlicem pravi su izbor za vas. Svojom zadivljujućom, a opet sofisticiranom formom one nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Venčanice za proleće 2023.

Iako ovaj mali detalj na svadbenoj haljini dolazi u različitim tipovima, za proleće 2023. godine kreatori su predstavali smelo izdanje. U pitanju je visoki bočni šlic koji se proteže do polovine butina tako da ističe vašu skladu figuru. Ujedno, čitavom wedding look-u pruža glamurozni efekat, te ćete se osećati poput dive na crvenom tepihu.

Venčanice sa šlicem imaju i praktičnu stranu, jer obezbeđuju lakoću pokreta. Čak i ako odlučite da čitavo slavlje provedete na plesnom podijumu, budite bez brige, ove kreacije su sinonim za luksuzni komfor. Kao posebni dodatak tu je i mogućnost da pokažete zanimljive cipele za venčanje.

 Venčanice za proleće 2023. namenjene romantičnim damama

Gola leđa na venčanici su neprevaziđeni trend koji se provlači iz sezone u sezonu. Međutim, ovog proleća must have detalj jesu spuštena ramena.

Venčanice za proleće 2023.

Venčanice spuštenih ramena krasi neodoljivi šarm, ali i gracioznost koja naglašava liniju vrata i nežna ramena. Klasično, ravno sečeni dizajn, spuštena ramena u boho stilu sa rukavima koji ležerno padaju, stilizovani model sa naborima, kombinacija sa srcolikim izrezom – proleće donosi brojne interpretacije ovog elementa. Bez obzira koji izaberete, budite sigurne da je wow efekat zagarantovan, jer vaša omiljena haljina ne može proći nezapaženo.

Najluksuznije venčanice za proleće 2023.

Inspirisane prošlim epohama korset venčanice asociraju na bogatstvo i raskoš kraljevskih venčanja. Istovremeno, unose dozu moderne elegancije tako da savršeno pristaju svakoj temi slavlja.

Venčanice za proleće 2023.

Zahvaljujući jedinstvenom kroju gornjeg dela imate mogućnost da svoj struk učinite vizuelno užim, a grudi bujnije, te će vaša figura poprimiti besprekorne proporcije. Dodatna prednost ogleda se u činjenici da odgovaraju svakoj građi, jer u većini modela korset dolazi sa pertlanjem na leđima, pa ćete svoju venčanicu lako prilagoditi telu.

Za šik neveste koje žele neobični kroj tu je korset kreacija sa bišop rukavima eterične lepote koji se mogu skinuti, dajući sasvim novi upečatljivi izgled.

Venčanice za proleće 2023. čuvenih bridal brendova, kao što su Cosmobella, Tarik Ediz i Aessandro Angelozzi, čekaju vas u salonu venčanica Dar.