Venčanice

Venčanice za zimu 2023. godine

Venčanice za zimu 2023.

Venčanice za zimu 2023. godine učiniće da se osećate poput prave moderne princeze. Koji će trendovi haljina za venčanje dominirati naredne zimske sezone?

Kao i u svetu visoke mode, tako i u bridal departmanu, buduće neveste željno iščekuju nove trendove. Smena godišnjih doba sa sobom donosi upravo to! Mnoštvo novih trendova, novih, raskošnih venčanica i luksuznih materijala čine da izađete iz zone komfora pri potrazi za svojom haljinom iz snova.

Tmurne, jesenje dane možete iskoristiti za traženje savršene haljine za vaše zimsko venčanje, a salon venčanica Dar vam u tome može pomoći. Predstavljamo vam najnovije trendove kada su venčanice za zimu 2023. u pitanju.

Klasična i romantična venčanica od čipke

Da li išta može da zameni romantiku luksuzne čipke od koje je satkana venčanica za idilično zimsko venčanje? Složićete se sa nama – neprevaziđena klasika nikada ne može izaći iz mode!

Venčanice za zimu 2023.

Stoga, ne bi trebalo da začuđava ni činjenica da će i naredne zime upravo čipka dominirati revijama u bridal svetu.

Bilo da se odlučite za usku venčanicu od čipke u sirena stilu ili elegantnu princeza venčanicu, sasvim sigurno nećete pogrešiti. Model birajte u skladu sa vašim preferencijama i onome u čemu ćete se osećati zaista posebno.

Venčanice za zimu 2023. godinu – Eksperimentišite sa bojama

Dok je bela venčanica imperativ za mnoge, savremena nevesta neretko se odlučuje za eksperimentisanje sa bojama.

Tako će i naredne sezone, osim klasične bele boje i belih nijansi, dominirati i obilje nežnih pink tonova, kao što je rum pink nijansa. Jedno je sigurno – ova nijansa će učiniti da zasigurno budete zvezda večeri. Gosti na venčanju biće oduševljeni vašom smelošću i načinom na koji nosite efektnu haljinu sa stilom.

Venčanice za zimu 2023.

Prelepa princeza venčanica u rum pink boji sa raskošnim tilom i predivnim kristalima na korsetu može biti vaš neočekivani, ali pun pogodak! Dodaće sasvim dovoljno boje i sjaja vašem zimskom venčanju i učiniti ga vedrijim i originalnijim.

Dugi rukavi su must have i naredne zimske sezone

Na šta prvo pomislite kada neko spomene venčanice za zimu? Većina nevesti prvo će pomisliti na – duge rukave! I tačno je, dugi rukavi odavno su sinonim za zimske venčanice. I to sa razlogom.

Venčanice za zimu 2023.

Rukavi od čipke ili tila ukrašeni sitnim detaljima mogu učiniti svaku venčanicu jedinstvenom i elegantnijom. Zamislite venčanicu A kroja sa dugim rukavima koji nežno stoje na vašim ramenima ili počinju tik ispod njih, mnoštvo bogate čipke i perlica i satensku suknju sa luksuznim šlepom. Mešanje materijala posebno je interesantno za zimska venčanja i savršeno je rešenje za sve mlade koje žele da budu izazovnije i smelije!

Venčanice za zimu 2023. godine i kraljevski izgled

Kraljevski izgled ni ove sezone nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Vanvremenske venčanice upravo su one koje su i najtraženije, najvoljenije i najcenjenije. Razlog za to je veoma jednostavan. Kada, godinama kasnije, pogledate fotografiju sa vašeg venčanja ili vidite svoju venčanicu u plakaru, shvatićete da ste napravili najbolji mogući izbor. Takva haljina ostaje atraktivna decenijama kasnije, te je možete pokloniti svojoj ćerki ili je odenuti za obnovu zaveta.

Venčanice za zimu 2023.

Naglašen struk sa pojasom od satena, delikatna čipka, i suknja u A kroju čine osnovu kraljevskog izgleda.

Zimska venčanja sa sobom uvek nose posebnu čar i draž. Kao takva, veoma su popularan izbor u poslednjih nekoliko godina. Neveste verno prate trendove, ali osluškuju i lični stil i preferencije kada je odabir venčanice u pitanju. Stoga, i salon venčanica Dar ostaje u korak sa bridal svetom, prateći sve najnovije trendove, kako bi vam pružio posebno i jedinstveno iskustvo isprobavanja i pronalaska savršene haljine!

Ukoliko ste zakazale datum proslave vašeg venčanja, posetite salon venčanica Dar i pronađite idealnu venčanicu koja će upotpuniti vaš dan. U našoj ponudi čeka vas pregršt venčanica vodećih brendova kao što su Cosmobella, Tarik Ediz i mnogi drugi. Čekamo vas!