Venčanice

Boja venčanica – Čarobne nijanse bele

Boja venčanica

Boja venčanica ima važnu ulogu u kreiranju celokupnog wedding looka.

Potraga za savršenom venčanicom je uzbudljiv, ali nimalo lak zadatak. Mnoge devojke misle da je dovoljno da pronađu zanimljive slike venčanica na Instagramu ili Pinterestu i krenu u traženje sličnog modela.

Svakako, očaravajuće fotografije mogu da posluže kao inspiracija, ali za izbor potrebno je uvrstiti i niz drugih elemenata. Stilovi venčanica, kroj, trendovi, materijal za venčanice, detalji – samo su neki od njih o kojima morate voditi računa. Ali šta je sa bojom?

Tradicionalno, venčanice su bele boje. Međutim, ne treba zaboraviti činjenicu da postoji niz varijacija tako da, uz klasičnu belu, bridal svetom vladaju i svadbene haljine blistavo bele i boje slonovače.

Boja venčanica

Koja je prava boja venčanica za vas otkriva vam salon venčanica Dar.

Sjajno bela boja venčanica

Sjajno bela boja predstavlja najblistaviji ton koji svadbena haljina može imati. Ona se postiže najbolje pomoću svile, tafta, kao i mešavinom poliestera.

Boja venčanica

Ovu boju krasi neverovatna oštrina i dramatični efekat koji stvara magičnu auru oko haljine, te je mnogi opisuju kao zaslepljujuću. Rado je biraju dame koje vole da budu u centru pažnju, a za najvažniji dan u svom životu žele da zablistaju u bukvalnom smislu.

Ipak, pri izboru morate znati da ova boja odgovara tamnijem tenu i tamnijoj kosi, dok je devojke svetle puti treba izbegavati.

Sjajno bela boja venčanica ima tendenciju da pokupi boje iz svog okruženja, te sa njom morate biti obazrive. Naime, stručnjaci savetuju da je isprobate pod različitim osvetljenjem. U protivnom, možete se suočiti sa led plavom nijansom na haljini, što smo sigurni da nikako ne želite da vidite.

Prirodno bela boja venčanica

Dijamantsko ili svileno bela, kako se još naziva ova boja venčanice označava najsvetliju nijansu bele koju mogu da postignu prirodne tkanine.

Boja venčanica

 

Svojim mekim notama pruža topli efekat, unoseći dašak prefinjenog luksuza u vaš izgled. S obzirom da se nalazi na prelazu između sjajno bele i boje slonovače pruža neograničene mogućnosti u pogledu izbora tkanine, kao i stilova. Takođe, odlično pristaje svakoj boji kože i kose, te ne čudi što je najčešći izbor nevesti širom sveta.

Zahvaljujući prirodnoj nijansi, ne morate brinuti za plavi efekat, na koji fotografi često upozoravaju neveste sa sjajno belim venčanicama. Zato je najbolje rešenje za zimska venčanja u svečanim salama.

Venčanice u boji slonovače

Verovale ili ne, slonovača je poslednjih godina glavni trend kada je boja venčanica u pitanju. Zvuči neverovatno, ali ovo je bela boja sa primesom krem ili žutih tonova. Upravo dodatak toplijih nijansi daje prefinjeniji izgled tkanini, tako da i najsvedeniji kroj dobija epitet glamurozne venčanice.

Boja venčanica

Za razliku od bele, venčanice boje slonovače su uz svaki dekor impresivne, te ćete sa njima imati zadivljujuće fotografije, bez imalo truda. Dodatna prednost ogleda se u mogućnosti nošenja, jer boja slonovače savršeno upotpunjuje svetli ten.

Drage dame, ukoliko ste zakazale datum venčanja, vreme je da posetite salon venčanica Dar. U ovom carstvu mode čekaju vas venčanice 2023. vodećih brendova, kao što su Cosmobella, Alessandro Angelozzi, Tarik Ediz.

1 thoughts on “Boja venčanica – Čarobne nijanse bele

Comments are closed.