Venčanice

Venčanice sa 3D cvetovima

Venčanice sa 3D cvetovima

Venčanice sa 3D cvetovima osvajaju posebnim šarmom.

Venčanje je najvažniji događaj u životu svake žene. Dan koji predstavlja početak novog poglavlja u vašoj ljubavnoj bajci ispunjen je najiskrenijim emocijama, srećom i osmesima dragih ljudi. Postoji neverovatna magija u ovom slavlju koja se pamti zauvek, te ne čudi što organizovanje venčanja zahteva detaljno planiranje.

Počev od izbora mesta gde ćete izgovoriti sudbonosno „Da“, preko dekoracije, pa do muzike i svadbene torte – svaki korak je važan kako biste imali slavlje iz snova. Međutim, složićete se da buduće neveste najviše pažnje posvećuju izboru venčanice.

Iako namenjena da je samo jednom obučete, svadbena haljina ima moć da vas u trenu pretvori u glamuroznu divu. Dok svojim impresivnim krojem učiniće da svi prisutni ostanu bez daha.

S obzirom da dolazak nove godine najavljuje i nove trendove, na oduševljenje mnogih dama stižu nam venčanice sa 3D cvetovima. U čemu je njihova tajna otkriva vam salon venčanica Dar.

3D cvetovi za svako godišnje doba

Čini se da svake sezone vodeći bridal dizajneri dodaju malo cvetne inspiracije svojim kolekcijama. Ipak, za narednu godinu pripremili su pravu poslasticu. 3D cvetovi su se našli na svakom delu svadbene kreacije.

Venčanice sa 3D cvetovima

Čarobni cvetni motivi koji imaju realistični efekat postavljeni su ne samo na gornjem delu haljine, kako je to ranijih godina bio slučaj. Već ih sada možete videti duž čitave venčanice, pa i oko izreza i dekoltea. Nezamenjivi su detalj i venčanice princeza kroja, gde zauzimaju centralno mesto oko struka čineći prefinjeni prelaz između uzanog gornjeg dela i raskošne suknje. Dok se kod venčanice sa dugim rukavima izdvajaju kao prelepi ukras na rukavima od tila.

Zaista, 3D detalji pružaju beskrajne mogućnosti. Ne samo da odlično pristaju svakom stilu, već i svakom godišnjem dobu. Bez obzira što cveće simbolizuju proleće, ove svedbene haljine možete nosite i u hladnim mesecima, jer unose dašak romantike u vaš veliki dan.

Venčanice sa 3D cvetovima su sinonim za sofisticiranu eleganciju

Meki, delikatni i nežni 3D cvetni ukrasi prelepo se uklapaju u venčanicu, te ostavljaju upečatljivi efekat. Budite sigurne, sa njima je zagarantovan wow efekat koji će se pamtiti dugo nakon dana venčanja.

Venčanice sa 3D cvetovima

Venčanice sa 3D cvetovima, takođe, donose savršeni izgled na svadbenim fotografijama. Bilo da ste izabrale boho temu sa procvalom prirodom ili ste poželele da budete prava snežna princeza – spektakularni detalji savršeno dolaze do izražaja na fotografijama, podižiću vaš wedding look na novi nivo. Čak i u svečanoj sali oni izgledaju luksuzno, a smelo, pretvarajući vašu venčanicu u model Visoke mode.

Venčanice sa 3D cvetovima pomeraju granice u dizajnu

Odavno u bridal svetu ne postoji pravilo da boja venčanice mora biti bela. Ipak, za neveste koje žele da zadrže tradicionalnu formu, ali sa trendi elementima, pravo rešenje su venčanice sa 3D cvetovima.

Venčanice sa 3D cvetovima

Graciozni cvetovi u ružičastim ili puder nijansama „razbiće“ belinu vaše haljine i dati vam unikatni izgled, koji će pokazati vaš besprekorni modni stil.

Drage dame, posetite salon venčanica Dar, jer vas u njemu čekaju venčanice 2023, uključujući i modele sa zadivljujućim 3D cvetovima.