Venčanice

Venčanje 2023. – Neka vaš dan bude poseban!

Venčanje 2023.

Venčanje 2023. budućim nevestama ispuniće sve snove.

Složićete se, svaka ljubav je prava romansa. Počev od prvog pogleda, preko prvog poljupca, pa do prvog putovanja udvoje – svaki od ovih trenutaka se zauvek pamti. Ipak, jedna uspomena je posebno ispunjena emocijama. To je dan kada je na vašoj ruci zasijao prelepi verenički prsten.

Upravo ovaj događaj označava početak novog poglavlja u vašem životu, a venčanje je uvod u priču koju ćete zajedno stvoriti. Imajući u ovo vidu ne čudi što zaljubljeni parovi veliku pažnju posvećuju njegovom organizovanju. Izbor datuma, mesta, dekoracije, fotografa, benda, odeće – samo su neki od glavnih koraka koji će vaš najvažniji dan učiniti savršenim.

S obzirom da se način na koji mladenci izgovoraju sudbonosno „Da“ menja iz sezone u sezonu, salon venčanica Dar vam otkriva kakve trendove možemo da očekuje za venčanje 2023. godine.

Organizovanje venčanja u 2 dana vikenda

I dok je ranijih godina čest slučaj bio da momačko i devojačko veče preraste u vikend party ili spa dane, naredne godine ovaj trend dobijaju venčanja. Stručnjaci ističu da je glavni krivac za to pandemija koja je u prethodne 2 godine donela brojna ograničenja, te sada mladi parovi žele maksimalno da iskoriste svoju proslavu.

Venčanje 2023.

Od večernje zabava dobrodošlice, preko oblačenja i šminkanja narednog jutra za glavnu proslavu, pa do opuštanja uz koktele i razne aktivnosti u danu odmora nakon slavlja – vikend venčanja 2023. zaista, zvuče, interesantno. Posebno ako odlučite da upriličite venčanje na moru, pored jezera ili u nekom ekskzluzivnom odmaralištu.

Međutim, nemojte da zaboravite da vam za ovakva slavlja treba mnogo veći budžet. Zato su, obično, u manjoj formi. Što znači da je malo venčanje još jedan trend u sledećoj godini.

Dekoracija za venčanje 2023.

Promena trendova u bridal svetu obuhvata i dekoraciju. Ona je, pre svega, vezana za aktuelne boje koje vladaju u datoj godini, a za koje je zaslužan Pantone Color Institut. Sudeći po revijama za narednu godinu venčanja 2023. biće u znaku jarkih boja kakve su ružičaste nijanse Pink Cosmos, Beetroot Purple i Spring Crocus, koralne Persimmon i Peach Pink, kao i plava bogatog kolorita Electric Blue Lemonade.

Venčanje 2023.

Pored boje dolaze i promene u formi dekoracije. Umesto cvetnih aranžmana na stolovima, venčanja u 2023. godini biće ispunjena dramatičnim ukrasima u vidu visećih cvetnih instalacija i cvetnih zidova. Ovakvi graciozni i moderni cvetni oblici uneće dozu glamura u vaš dan, bez obzira na mesto slavlja.

Venčanje 2023. donosi i nove trendove venčanica

Ono što posebno raduje buduće neveste kada su u pitanju trendovi za venčanje 2023. jesu nove kolekcije venčanica.

Venčanje 2023.

Kao što smo navikli Bridal week nam daje nagoveštaj šta su pripremili svetski dizajneri. Tako je Demetrios James Elias, osnivač i kreator čuvenih Cosmobella venčanica, za 2023. godinu predstavio kolekciju koje je, definitivno, sinonim za sofisticiranu romantiku.

Venčanje 2023.

Neverovatne kreacije od nežnog tila, očaravajuće čipke i prefinjene svile, svojim detaljima pomeraju granice. Ovde ćete se sresti sa senzualnim spuštenim ramenima, impresivnim ukrasima na golim leđima i sasvim novom formom dubokog dekoltea.

Ukoliko ste izabrale datum u narednoj godini za veliko slavlje, pravi je trenutak da posetite salon venčanica Dar kako biste među prvima izabrale model venčanice 2023.

 

2 thoughts on “Venčanje 2023. – Neka vaš dan bude poseban!

Comments are closed.