Venčanje

Venčanje iz snova – odaberite pravu venčanicu za vas

adminvencanja Comments 27 25/07/2018

Venčanje je najradosniji dan u životu svake devojke.

Međutim, pre najbitnijeg trenutka slede meseci pažljivog planiranja detalja za venčanje. A sve počinje izborom venčanice.

Venčanje

Upravo je ovo haljina o kojoj se najviše mašta. Sigurno ste još kao devojčice sa sestrama i drugaricama oblačile venčanice svojih majki sanjajući o tome kakva će biti vaša. Sada, kada je konačno došlo vreme da pronađete onu pravu, nameću se brojne dileme. Da li je najbolje izabrati tradicionalnu? Možda, modernu, neobičnu? Ili, pak, neki od zanimljivih krojeva koji su karakteristični za venčanice u vintage stilu?

Salon venčanica Dar vam svojim savetima može pomoći kako biste na najlakši način izabrale savršenu haljinu za svoje venčanje.

Pronađite stil koji vam odgovara za venčanje!

Venčanje

Prva stvar o kojoj treba voditi računa jeste budžet za venčanicu. Iako brojni saloni nude raznovrsne krojeve, nikako nemojte probati one koje ne možete da priuštite, jer može se desiti da se zaljubite baš u model koji premašuje dozvoljeni limit, a to može dovesti do odlaganja izbora.

Nakon što ste utvdile koja cena venčanica vam odovara, razmislite o temi za venčanje. Samo mesto slavlja može biti odlučujuće za izbor. Tako na primer, za veliko glamurozno venčanje, najbolji izbor jeste unikatni model koji ćete dobiti ukoliko se odlučite za šivenje venčanica po meri. Dok, za manje, intimne ceremonije, možete poneti i neki od prelepih krojeva koje imaju večernje haljine.

Izaberite omiljenu haljinu za venčanje prema građi svog tela

S obzirom da svaka mlada želi da izgleda savršeno za svoje venčanje, prilikom izbora venčanice obratite pažnju, pre svega, na građu tela. Na taj način bićete potpuno sigurne da vam ona najbolje stoji, jer kroj potpuno odgovara vašoj figuri.

Kruškastu figuru imaju devojke sa znatno razvijenim donjim delom u odnosu na gornji. Glavni problem jesu široki kukovi, pa zato najbolje odgovara A-kroj koji prati liniju tela naglašavajući lepo izvajana, uska ramena. Da biste skrenule pažnju na gornji deo možete izabrati i model sa golim leđima. Upravo takve su najnovije Cosmobella 2019. venčanice.

Venčanje

Devojke sa figurom peščanog sata su prave srećnice. Skladna građa i lepo izvajane obline pružaju mogućnost da im svaki model venčanice odgovara. Ukoliko želite da istaknete sve svoje atribute, pravi izbor za vas su venčanice u sirena stilu. One donose savršeni spoj seksipila i romantike, te će učiniti da zablistate na svečanosti.

I dok su ranijih godina devojke krupnije građe imale problem da pronađu savršenu venčanicu, sada su im dostupni brojni modeli u većim konfekcijskim veličinama. Ipak, modni stručnjaci savetuju da su najbolji izbor venčanice u stilu princeze. Ovaj kroj u prvi plan stavlja uzani struk, a zahvaljujući širokom donjem delu, svaki nedostatak postaje nevidljiv. Zapravo, ovaj kroj odgovara svakom tipu građe, pa njegovim izborom nećete nikada pogrešiti, a ujedno, pretvoriće vas u pravu princezu za najbitniji dan.

Devojkama sa oblinama, takođe, odlično stoje i venčanice midi dužine koje će telo vizuelno izdužiti i učiniti vitkijim.

Sitnije neveste moraju da obrate pažnju da venčanica dodatno ne “optereti” građu tela. Zato su za njih savršeni ravni krojevi sa visokim strukom ili, pak, kratke venčanice koje su idealne za ovo doba godine. Dodatni plus: sa kraćim modelom možete poneti zanimljive sandale kojim ćete privući poglede gostiju.

Ako niste sigurne koji vam model najbolje odgovara, posetite salon venčanica Dar. Naše stručno osoblje pomoći će vam da izaberete onu pravu.

Nagradna igra venčanice je u toku! Dar daruje i ovog puta besplatno iznajmljivanje venčanice Cosmobella. Pridružite se učešću i osvojite svoju venčanicu snova u kojoj ćete izgovoriti sudbonosno DA!

 

 

 

27 Comments

Оставите одговор