Vintage venčanice

Vintage venčanice

adminvencanja Comments 0 22/07/2022

Vintage venčanice unose dozu bezvremeske elegancije koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Sunčani dani ispunjeni šumom talasa, nepreklednim morskim prostranstvima i dugoočekivanim odmorom čine leto omiljenim godišnjem dobom.

Međutim, topli meseci nisu rezervisani samo za zabavu. Krasi ih posebna romantika koja stvara uspomene vredne pamćenja. Imajući ovo u vidu ne čudi što su jul i avgust najpopularniji meseci za izgovaranje sudbonosnog „Da“.

Bez obzira da li ste se odlučili za malu proslavu pored reke ili za glamurozno mesto za venčanje eksluzivnog restorana jedno je sigurno – venčanje zahteva detaljnu pripremu. Svakako, glavni korak u organizovanju budućim nevestama je potraga za venčanicom iz snova.

Da bi vam olakšao izbor salon venčanica Dar vam predstavlja vintage venčanice.

Šta čini vintage venčanice?

Kada se pomene vintage moda prva asocijacija, sigurno, su starinski komadi odeće koje su nekada nosile naše bake. Isti opis krasi i bridal modele koji nose epitet „starinski“. Takvo shvatanje dodatno je podstaklo i poslednje venčanje sa kraljevskog dvora. Naime, princeza Beatris za svadbenu ceromoniju izabrala je haljinu koju je njena baka, kraljica Elizabeta nosila na premijeri filma Lawrence of Arabia 1962. godine

Vintage venčanice

Ipak, morate znati da vintage venčanice ne podrazumevaju isključivo one koje su u davna vremena već nosile neke druge neveste. Već obuhvataju i sasvim nove modele koji su inspirisane davnim epohama. Upravo ove, tzv. retro venčanice čine spoj trendi elemenata i karakterističnih detalja iz perioda koji oslikavaju, te su često predstavljene kao moderna interpretacija prošlosti.

Zašto izabrati model venčanice u vintage stilu?

Ne postoji nevesta koje za svoje venčanje ne želi unikatni wedding look. U tome vam mogu pomoći vintage venčanice.

Vintage venčanice

Dizajnirane su tako da svaka predstavlja pravo remek delo Visoke mode, te se mogu pohvaliti originalnim stilom koji se izdvaja iz aktuelnih bridal trendova. Zahvaljujuči ovakvoj formi ne samo da ćete imati do sada neviđeni izgled, već možete da pokažete svoj lični stil.

Vintage venčanice se izdvajaju i svojim sentimentalnim šarmom koji upotpunjuje temu vašeg venčanja. Tako, na primer, boho venčanice su pravi izbor za slavlja u duhu 70-ih. Ukoliko ste inspirisane Zlatnim Holivudom pravi izbor su svilene venčanice iz 30-ih koje će laskati vašim oblinama i učiniti da izgledate kao „milion dolara“. Dok neveste koje žele da imaju svoje kraljevsko venčanje mogu da ponesu model venčanice u ampir stilu.

Kako izabrati vintage venčanicu?

Verovale ili ne, čak 90 odsto venčanja je inspirisano nekim davnim epohama. Zato pre nego što krenete u potragu za svojom haljinom morate da donesete odluku koja epoha vama odgovara. Kao pomoć mogu vam poslužiti slike venčanica koje prikazuju određena doba.

Vintage venčanice

Čak i kada izaberete istorijski period nemojte se striktno držati jednog modela. Budite otvorenog uma i prihvatite sugestije modnih stručnjaka u salonu večanica! Svako doba donosi mnoštvo prepoznatljivih kreacija, pa se možda vaša haljina iz snova krije u nekom od onih koje niste ni razmatrale.

Zbog jedinstvenog dizajna vintage venčanice dolaze u malim serija, te nemojte odlagati kupovinu ukoliko ste pronašle onu koja vas je oduševila.

Očaravajuće vintage venčanice poznatih bridal kuća čekaju vas u salonu venčanica Dar.

 

 

0 Comments

Оставите одговор