Slike venčanica

Slike venčanica – Za ovekovečenje najlepših uspomena

adminvencanja Comments 0 18/07/2022

Slike venčanica predstavljaju najdivniju uspomenu, ali i inspiraciju budućim nevestama.

Planiranje venčanja iz snova nije nimalo lako. Gotovo od dana kada je na vašoj ruci zasijao prelepi verenički prsten započinju pripreme za najvažniji dan u životu. Počev od određivanja datuma, preko potrage za mestom na kome ćete izgovoriti sudbonosno „Da“, pa do odabira dekoracije – svaki detalj je važan kako biste imali slavlje vredno pamćenja.

Ipak, glavna zvezda proslave je venčanica. Bez obzira da li ste odlučile da ponesete model retro venčanice iza kojeg stoji emotivna porodična priča ili ste izabrale najaktuleniji trend letnje venčanice 2022, jedno je sigurno – svadbena haljina učiniće da se osećete poput dive na crvenom tepihu, a vašim gostima doneće utisak od kog zastaje dah.

Slike venčanica

Imajući ovo u vidu ne čudi što je od svih fotografija sa venčanja, upravo haljina neveste jedna od najvažnijih za snimanje. Zato vam salon venčanica Dar daje savete kako da slike vaše venčanice budu savršene.

Neka venčanica zasija na slici

Pri pomenu slike venčanica mnogima je prva asocijacija nevesta odevena u omiljenu kreaciju dok se u pozadini nazire zanimljiv pejzaž. Međutim, nemojte da zaboravite da slikanje obuhvata često i samu venčanicu. Zato uz malo mašte potrudite se da svoju haljinu prikažete u najlepšem svetlu.

Bela venčanica okačena na drveni zid koji je ukrašen sitnim lampionima, raskošna princeza sa koje pažnju skreće vešalica sa urezanim datumom venčanja ili, možda, uhvaćen detalj na bogatim ukrasima haljine? Ove i silične ideje pomoći će vam da ispričate svoju ljubavnu bajku.

Jedinstvene slike venčanica

Mesto za venčanje igra važnu ulogu u stvaranju savršenih fotografija. Zato pre najvažnijeg dana posetite ambijent kako biste otkrili njegov potencijal sa snimanje.

Slike venčanica

Pronađite predivno okruženje ili zanimljive arhitektonske oblike koji će upoptuniti slike venčanica. Čak i ako mesto nema ništa jedinstveno da ponudi u smislu pozadine iskoristite svoju kreativnu viziju i eksperimentišite sa različitim uglovima i perspektivama kako biste stvorili originalne, do tada neviđene, fotografije.

Svakako, za unikatne snimke neophodni su detalji. Počev od 3D vezova, preko nežne čipke, pa do najfinijih nabora i smelih sečenja – fotografija svakog elementa svadbene haljine dočaraće njenu lepotu. Zato neka vaš fotograf snimi venčanicu iz svakog ugla, uključujući i prednju i zadnju stranu.

Slike nevesti u venčanicama

Prava magija na fotografijama dolazi sa slikama neveste u venčanici, a mogućnosti za snimanje su beskonačne.

Ukoliko venčanica ima šlep postavite ga tako da on dolazi u prvi plan. Ne samo da će dati dubinu fotografiji, već i dozu glamura, kakav prati ovaj veliki događaj.

Slike venčanica

Romantične devojke očaraće slike venčanica sa velom. Naročito one na kojima se nazire žensko lice iza vela tako da čitava kompozicija odiše posebno dozom sofisticiranosti. Dok netradicionalnim nevestama oči će jače zasijati kada ugledaju fotografiju koja prevazilazi klasičnu svadbenu formu.

Drage dame, ukoliko se datum vašeg venčanja bliži posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju najnoviji modeli poznatih bridal kuća – Cosmobella, Metropolitan Demetrios, Tarik Ediz, Alessandro Angelozzi.

 

 

0 Comments

Оставите одговор