Uncategorized

Venčanice u boho stilu – Vodeći trend ove sezone

Venčanice u boho stilu

Venčanice u boho stilu je jedan od vodećih trendova kada su venčanice za jesen u pitanju.

Venčanje je najbitniji dan u životu parova, zato su pripreme za njega duge, pa čak i naporne. Naravno, sve neveste najveću pažnju u planiranju posvećuju izboru venčanice, jer, ona mora da ispuni sva očekivanja savršene haljine. Ne samo da treba da oslika vaš karakter, već svojim dizajnom mora da zadovolji radoznale poglede zvanica. Zapravo, venčanica je ta koja će vas učiniti pravom zvezdom svog slavlja.

Venčanice u boho stilu

Da biste izabrale idealnu svadbenu haljinu oslobodite se predrasuda i klasične tradicije. Prepustite se mašti, jer granice ne postoje, a kako je za ovaj specijalni dan sve dozvoljeno, salon venčanica Beograd, Dar vam predlaže da ponesite venčanice u boho.

Upravo takve prelepe modele donosi Metropolitan Demetrios kolekcija za 2019.

Zašto su venčanice u boho stilu tako posebne?

Venčanice u boho stilu karakteristične su za 60-te i 70-te godine prošlog veka. Naziv potiče od reči boemi, te u skladu sa njim odlikuje ih izuzetna ležernost i etno detalji.

Lagani krojevi prate liniju tela naglašavajući diskretno deo figure. Najčešće je akcenat na uzanom struku, dok su zvonosti rukavi izrađeni od nežne čipke zaštitni znak kod ove venčanice u vintage stilu.

Venčanica namenjena romantičnim damama

Boho neveste su slobodnog duha, vesele, romantične, pa takve moraju biti i njihove venčanice.

Spontanost se mora osetiti ne samo u haljini već u svakom detalju koji upotpunjuje boho look. Iako je frizura nonšalntna, a šminka prirodna, učiniće da izgledate kao milion dolara!

Venčanice u boho stilu

Umesto vela izaberite cvetne ukrase za kosu, jer, cveće je najvažniji detalj boho stila, a ako ste prava boho dama zaboravite na štikle. Baletanke ili jednostavne sandale sa kaišićima neka budu vaš izbor. Ne samo da odlično idu uz venčanice u boho stilu, već garantuju izuzetnu udobnost i igranje do zore.

Za mnoge je čitav koncept boho venčanja asocijacija za proslave u prirodi ili na plaži tokom leta. Međutim, venčanice u boho stilu su mnogo više od letnjih haljina. Možete ih nositi u svakom trenutku i bilo kom prostoru koji je ukrašen po vašoj želji.

Venčanice u boho stilu u Metropolitan Demetrios kolekciji

Poznati brend koji je zaslužan i za divne Cosmobella venčanice predstavio je posebnu liniju Metropolitan za 2019. godinu, a ona nam poručuje da venčanice u stilu princeze odlaze u zaborav, bar na kratko. Sa bridal trona smenile su ih venčanice u boho stilu.

Minimalna, a dinamična, sa fokusom na čipku Metropolitan Demetrios 2019. zadovoljiće ukuse svih dama. Iako kolekcijom dominara boho stil, venčanice su sasvim različitog dizajna, te svaka od njih deluje jedinstveno i upečatljivo. Počev od prepoznatljivih spušenih ramena i karnera, preko ženstvenog srcolikog dekoltea ukrašenog čipkom koji je jedan od vodeći trendova ove sezone, pa do nezaobilaznih modela kratke venčanice.

Venčanice u boho stilu

U Metropolitan Demetrios 2019. kolekciji posebno se izdvaja tzv. „mix & match“ stil. Naime, apsolutni hit među trendovima predstavlja kombinaciju crop topa i široke boho suknje kojoj je teško odoleti.

I novom kolekcijom tvorac brenda Demetrios James Elias je ostao dosledan u dizajnu, pa su sve venčanice u boho stilu izrađene od skupocenih tkanina i bogatih ukrasa.

Zahvaljujući salonu venčanica Dar, Metropolitan Demetrios kolekcija 2019. je dostupna budućim nevestama u našoj zemlji. Posetite nas i uverite se same zašto su venčanice ovog brenda sinonim za luksuz po pristupačnim cenama.