Uncategorized

Alessandro Angelozzi venčanice Beograd

Alessandro Angelozzi venčanice Beograd

Alessandro Angelozzi venčanice Beograd čine da vaš najvažniji dan postane prava bajka.

Datum vašeg venčanja se približava, a vi još uvek niste odabrale venčanicu?

Svaka mlada zna koliko potraga za idealnom venčanicom može biti stresan posao. Pregršt modela, stilova, kao i vaših želja samo dodatno komplikuju i odlažu odluku.

Današnje moderne neveste očekuju nešto više od venčanice. Više im nije dovoljna samo lepo ukrašena haljina, već ona mora da bude jedinstvena i čarobna. Upravo takav utisak donose Alessandro Angelozzi venčanice Beograd.

Ko unosi magiju u Alessandro Angelozzi venčanice Beograd?

Alessandro Angelozzi venčanice Beograd

Alessandro Angelozzi je italijanski dizajner koji je voljen i cenjen širom sveta zbog fascinantnog i inovativnog stila u svojim kolekcijama.

Njegova strast prema umetnosti, njegova ljubav prema lepom, njegov talenat i njegova beskrajna kreativnost doveli su do jedinstvenog pristupa koji je postao izuzetno popularan u modnom svetu, a iz njega se rodila i prva kolekcija Alessandro Angelozzi Couture.

Smela zavođenja, šarmantna ženstvenost, prefinjena senzualnost, neponovljivi šarm i izuzetni glamur – samo su neki od epiteta kojima modni znalci opisuju Alessandro Angelozzi venčanice Beograd.

Čuveni kreator pruža magičnu harmoniju kroz svaki model i detalj. Bilo da su u pitanju vencaniče u sirena stilu, A-kroja ili princeza venčanice. Alessandro Angelozzi na najbolji način spaja elemente visoke mode, tradicije i novih trendova u zapanjujući vizuelni efekat.

Alessandro Angelozzi venčanice Beograd – kolekcija Lost in Paradise

Alessandro Angelozzi venčanice Beograd

Baš kao što i sam naziv kaže kolekcija je inspirisana motivima Božijeg vrta.

U želji da ponudi uzbudljive i različite ljubavne priče, kreator je ovog puta ispričao bajkovitu romansu o lepoti koja je oslikana u svakom modelu. I ovog puta kolekcijom dominira bela boja kao simbol nežnosti i čednosti, dok su krojevi obuhvatili zadivljujuće stilske nijanse.

Svaka haljina iz kolekcije je jedinstvena. Izrađena od čipke, satena, organze ili tafta i bogato ukrašena vezom, delikatnim cvećem, kristalnim aplikacijama i komplikovanim detaljima.

Nakon Bjanke Balti i Irine Shayk, zaštitno lice najnovije kolekcije je brazilska manekenka Ana Beatriz Barrosa, dok je uloga mladoženje poverana italijanskom glumcu Giuliu Mariu Berrutiju.

Bujno zelenilo i raskošne bašte sa cvećem, flamingo pticama i belim konjem dodatno su istakle lepotu svakog modela.

Alessandro Angelozzi venčanice Beograd u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Posebnu pažnju najnovije kolekcije privlači model Sebastian koji naglašava žensku siluetu, dok gola leđa sa čipkanim detaljima daju notu romatnike čitavoj venčanici.

Joše jedan model sa golim leđima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim jeste Moscata. Izazovni čipkani gornji deo venčanice blago prelazi u “mirniji” donji čineći je pravim sofisticiranim remek delom.

Za buduće neveste koje vole haljine A-kroja tu je venčanica Iceberg.

Naizgled jednostvan, ovaj model sadrži savršen spoj nežnosti u raskošno veženoj čipki i sekspila u dubokom šlicu koji je ukrašen tilom i cvetnim motivima.

Alessandro Angelozzi venčanice Beograd

Ukoliko volite venčanice u stilu princeze, onda je model Fotosfera pravi izbor za vas. Ova venčanica donosi u slojevima vodeće trendove za 2018. godinu – počev od vanvremenskog kroja, preko spuštenih ramena, pa do kaiša sa diskretnom mašnom kojim ćete istaći uzani struk.

Ove prelepe Alessandro Angelozzi venčanice možete pronaći i kod nas u salonu venčanica Dar.

1 thoughts on “Alessandro Angelozzi venčanice Beograd

Comments are closed.