venčanice u stilu princeze

Venčanice u stilu princeze

adminvencanja Comments 13 09/03/2018

Venčanice u stilu princeze su najpoželjniji model budućih nevesti.

Gotovo da nema devojke koja ne sanja o svom venčanju iz bajke. A kako ćete se najbolje osećati kao princeza za ovaj veliki događaj nego izborom venčanice u stilu princeze. One jednostavno plene elegancijom i glamurom.

venčanice u stilu princeze

Venčanice u stilu princeze pojavile su u 19. veku

Baš kao što im samo ime kaže nosile su ih u davna vremena princeze i kraljevske dame.
U svet mode uveo ih je 1870. godine engleski dizajner Charles Frederick Worth. On je prvi model kreirao za Princezu Aleksandru od Danske.

Zbog izuzetnog dizajna venčanice u stilu princeze se smatraju prvim “bodycon” krojem.  Ove haljine ujedno predstavljaju revoluciju ne samo među venčanicama već u čitavom modnom svetu.

Princeza kroj je najveću popularnost doživeo sredinom 20. veka zahvaljujući Christian Dioru. Ovaj poznati kreator je svojim “Princess Line” modelima definisao ovaj stil.

Venčanice u stilu princeze ne izlaze iz mode

Baš kao što se odeća, obuća i aksesoari menjaju iz sezone u sezonu, isto tako i venčanice podležu trendovima.

Iako Bridal Week donese niz novih kreativnih stilova koji oduzimaju dah, venčanice u stilu princeze odolevaju trendovima.

Svaki kreator u svoju kolekciju uvrsti ovaj čarobni kroj, te možemo reći da su venčanice u stilu princeze vanvremenski model.

venčanice u stilu princeze

Zapravo, potražnja za ovom haljinom ne prestaje. Buduće neveste ih rado biraju jer odgovaraju skoro svakoj figuri. Puna suknja lako će prekriti nedostatke, dok će ukrašeni gornji deo skrenuti pažnju na nežnu liniju vrata i lepo lice.

Mnogi modni kritičari smatraju da venčanice u stilu princeze nikako ne odgovaraju devojkama sitne građe. Nabori tkanine i raskošna čipka prete da “progutaju“ njihovo telo.

Međutim, ako izaberete modele bez bratela sa svedenijim donjim delom bez obzira koliko ste niske izgledaćete poput prave moderne princeze.

Takođe, posebnu pažnju treba obratiti na korset koji ne samo da stvara efekat uzanog struka, već ističe vaše grudi. Ukoliko imate velike grudi ili široka ramena nemojte birati modele sa izraženim dekolteom. Birajte one koji imaju čipkane detalje u predelu vrata i ruku. Na taj način izgledaćete zavodljivo, ali ne vulgarno za svoj veliki dan.

Venčanice u stilu princeze sa čipkanim rukavima

Uprkos činjenici da su venčanice u stilu princeze savršene same po sebi, čipkani detalji na modelu sa rukavima daju poseban šarm. Idealne su za devojke romantičnog duha, jer odišu ženstvenošću i prefinjenošću.

Ne samo da vizuelno sužavaju široka ramena već odlično prekrivaju ožiljke, tetovaže i druge nedostatke koje sofisticirane neveste ne žele da pokažu na svojoj proslavi.

Venčanice u stilu princeze sa čipkanim rukavima pravi su izbor za zimska venčanja

weekend cosmobella-3

Dok modele sa veženom čipkom na rukavima od tila možete birati i za venčanje koje će biti u rano proleće.

Prelepe venčanice u stilu princeze čuvenih italijanskih modni kuća Alessandro Angelozzi Lost in paradise i Cosmobella Demetrios kolekcija 2018, možete pronaći u salonu venčanica Dar.

Posetite nas i mi ćemo Vam pomoći da izaberete svoju princeza venčanicu!

 

Оставите одговор