Uncategorized

Koliku ulogu cene venčanica igraju u njenom odabiru?

Cene venčanica

Cene venčanica igraju značajnu ulogu u planiranju venčanja.

Venčanje je početak novog života ispunjenog ljubavlju i harmonijom, a venčanica njegov neodvojivi deo, upravo zato devojke žele da izgledaju savršeno na dan kada se udaju za čoveka svojih snova.

Izbor svadbene haljine nije tako jednostavan kao što je to bilo ranijih godina. Da li uzeti klasičnu belu ili u boji? Da li mi bolje stoji sirena ili princeza venčanica? Da li se odlučiti za iznajmljivanje venčanica ili, ipak, kupiti? Najčešće su dileme koje “muče” sve buduće neveste.

Međutim, ono što najviše brine mlade jeste cena i večito pitanje: “Koliki budžet za venčanicu treba izdvojiti?“

Cene venčanica

Salon venčanica Dar vam može pomoći oko ove večite dileme.

Od čega zavise cene venčanica?

Novčani iznos koji ste spremne da izdvojite zavisi od više faktora. Pre svega na nju utiče ime modne kuće iz koje dolazi, kao i da li je u pitanju aktuelna kolekcija ili model iz prethodnih sezona. Zatim, kroj, jer način izrade i složenost modela zahteva više sati rada, a samim tim i višu cenu.

Takođe, skupoceni materijali poput venčanice od čipke koja je ručno rađena ili od luksuzne svile povećavaju njenu vrednost. Najveći iznos dostižu venčanice sa ukrasima, naročito ako se radi o ručno nizanim biserima ili Swarovski kristalima.

Da li je cena uvek opravdana?

Venčanice su posebne haljine kojima se svaka mlada raduje i mašta još od ranog detinjstva.

S obzirom da neke od njih spadaju u red visoke mode, sam način izrade je drugačiji nego kod komada odeće koje svakodnevno nosimo.

Takve su pre svega venčanice koje dolaze u limitiranim serijama i rezultat su rada iskusnog tima stručnjaka koji je posvećen samo njihovom kreiranju. Na taj način se postiže autentičnost u dizajnu, koji garantuje „wow efekat“ na proslavi.

Upravo ovakvu magiju visoke mode donose Alessandro Angelozzi venčanice.

Cene venčanica

Smela zavođenja, šarmantna ženstvenost, prefinjena senzualnost, neponovljivi šarm i izuzetni glamur. Samo su neki od epiteta kojima modni znalci opisuju rad čuvenog italijanskog kreatora.

Krase ih najkvalitetnije tkanine i raskošni detalji te je cena venčanica potpuno opravdana.

Ipak, budite bez brige, jer su Alessandro Angelozzi venčanice Beograd sinonim za luksuz po razumnim cenama u odnosu na večernje haljine i venčanice drugih svetskih dizajnera za koje treba izdvojiti više hiljada eura.

Cene venčanica nikako ne trebaju da vas ograničavaji u izboru

Iako mlada obiđe samo par salona pre nego što pronađe pravu venčanicu, ona dosta vremena provede razmišljajući o toj haljini.

Brojni magazini i sajtovi su prepuni tema vezanih za venčanja. Zanimljivi modeli venčanica u njima mogu da vam posluže kao inspiracija.

Ipak, budite realne kada je u pitanju vaša haljina iz bajke. Jedino ako sagledate svoje želje i mogućnosti i napravite balans između njih, nećete biti razočarane izborom.

Cene venčanica

Najbolja opcija je da kada krenete sa isprobavanjem venčanica, ponesete sliku omiljene haljine koju ste pronašle na internetu ili u nekom od magazina. Time ćete olakšati posao stručnjacima u salonu. Možda svadbena haljina koju ste izabrale nije dostupna kod nas ili je, pak, previše skupa, ali će se osoblje potruditi da pronađe onu koja ispunjava vaše kriterijume.

Budite svesne da cena venčanica nije presudna u izboru. Nekada i ona za koju ne morate da odvojite veliki budžet, može da vam pristaje savršeno i da bude baš ta haljina o kojoj ste maštale ceo život.

Svaka kreacija je jedinstvena, svaka je posebna na svoj način i baš svaka će učiniti da zablistate za svoj bajkoviti dan.

Salon venčanica Dar ima bogati asortiman raznovrsnih venčanica čije cene iznajmljivanja se kreću od 300 do 2000 eura, a ljubazno osoblje vam u svakom trenutku stoji na usluzi kako biste zajedničkim snagama pronašli vašu venčanicu iz snova.

Vaš Dar