Uncategorized

Salon venčanica Beograd – Dar savetuje kako da izaberete savršenu frizuru za venčanje

Salon venčanica Beograd

Salon venčanica Beograd – Dar pored prelepih modela svojim nevestama nudi i neophodan aksesoar za venčanice.

Venčanje je posebni trenutak koji devojke sa nestrpljenjem očekuju. Da bi sve bilo savršeno sigurno ste sa pravljenjem planova krenuli na vreme. Odluka da li želite tradicionlano slavlje, malu porodičnu ceremoniju ili trendi party u nekoj prelepoj bašti je doneta. Sa njom je usledio i za sve neveste glavni korak u organizaciji, a to je izbor venčanice.

Međutim, za potpuni wedding look postoji niz sitnih detalja koje ne smete prepustiti slučaju. Pre svega, make up i frizura koji će istaću svu vašu lepotu za najbitniji dan u životu.

Ukoliko se vaše venčanje bliži, a još uvek niste pronašle odgovarajuću frizuru, ne očajavajte, jer salon venčanica Beograd, Dar vam svojim predlozima može pomoći.

Salon venčanica Beograd ističe da izaberite frizuru prema dužini kose

Baš kao što venčanicu birate prema građi tela, tako frizuru treba izabrati prema obliku glave i dužini kose.

Ove sezone u trendu je duga kosa. Ona je sama po sebi atraktivna i upadljiva, pa i venčanice jednostavnog kroja pretvara u blistave kreacije koje se pamte. Dovoljno je da blago talasastu kosu ukrasite tijarom ili rakošnim dugim velom i – vaš glavni adut ostaviće sve prisutne bez reči.

Salon venčanica Beograd

Ukolliko vam se čini da je puštena kosa previše obična frizura za ovaj veliki dan, salon venčanica Dar naglašava da je možete stilizovati vrlo lako. Izaberite ponytail!

Ova klasična frizura ne izalzi iz mode, već se samo modifikuje s godinama. Niski ponytail omotan jednim pramenom kose i sa izvučenim pramenovima koji ležerno padaju oko lica naglasiće vašu nežnu stranu. Dok, za neveste koje žele glamurozni look, kakav nudi nova kolekcija Cosmobella 2019, tu je volumizirani visoki rep.

Bez obzira kakvu ste venčanicu izabrale sa pletenicom nećete pogrešiti, jer, ona je doživela veliki comeback ove sezone. Bilo da su debele, ležerno upletene ili sa strane, pletenice wedding look-u daju sofisticitan i šik izgled. Prema modnim stilistima upravo su frizure sa njima savršena opcija uz kratke venčanice.

I dame sa kraćom kosom imaju brojne mogućnosti za svadbenu frizuru. Duži bob sa šiškama rado nose devojke širom sveta, pa i kod nas. Iskoristite prednosti ove dužine i ponesite zanimljive pramenove koji odstupaju nijansu ili dve od vaše kose. Umesto vela izaberite skupoceni rajf sa kristalima.

Jednostavna pixie frizura neće biti monotona ukoliko dodate fascinator sa tilom i čipkom u retro stilu.

Salon venčanica Dar savetuje da frizuru uskladite prema venčanici

Kada je rezervacija venčanica obavljena, salon venčanica Beograd svojim damama predlaže da frizuru prilagode stilu svadbene haljine.

Salon venčanica Beograd

Ako ste izabrale model venčanice u stilu princeze, punđa je prava frizura za vas. Romantične i moderne, one izgledaju posebno očaravajuće na nevestama. Naročito su poželjne kada je venčanica u predelu dekoltea ukrašena čipkom. Na taj način postići ćete “otvorenost” lica, kao savršeni balans zatvorenoj haljini.

Savršene su i za venčanice u sirena stilu sa otvorenim leđima, jer akcenat stavljaju na nežnu liniju vrata i leđa, a kako postoje brojne varijacije punđi vrlo lako ćete pronaći onu koja vam najbolje stoji.

Topli letnji dani su idealni za venčanja u prirodi ili na plaži. Ovakvoj temi pogoduju ležerne, boho kreacije, a u istom stilu moraju biti i frizure. Kombinacija kovrdži i pletenica je pravi izbor, a ukrasi u vidu venca ili trakica od cveća daju poseban šarm čitavom stajlingu.

Za devojke koje žele da čitavom danu daju drugačiji, lični pečat tu su venčanice u vintage stilu. Duh nekih davnih vremena najbolje ćete dočarati ako se odlučite za strogo definisanu loknastu kosu koja je zalizana na temenu. Dodatna prednost: ova frizura savršeno odgovara svakoj dužini, a potrebno je samo da je sa jedne strane ukrasite raskošnom šnalom.

Salon venčanica Beograd

Salon venčanica Beograd, Dar ima bogat asortiman najluksuznijh brendova. Naš profesionalni tim će vam pomoći da upotpunite svoj wedding look.

28 thoughts on “Salon venčanica Beograd – Dar savetuje kako da izaberete savršenu frizuru za venčanje

Comments are closed.