Venčanice od satena

Venčanice sa rukavima – bezvremena elegancija

adminvencanja Comments 0 26/02/2019

Venčanice sa rukavima namenjene su nevestama koje žele da istaknu svoju nežnu stranu.

Raskošne, a diskretne, klasične, a zavodljive – venčanice su glavne zvezde svadbene proslave. Bez obzira kakav modni stil negovale, u njima se svaka devojka oseća posebno. S obzirom da su u pitanju haljine koje vam savršeno pristaju, sigurni smo da nikada nećete izgledati tako zadivljujuće kao za svoje venčanje.

Svakako nije lako pronaći onu pravu. Mnoštvo krojeva, stilova i materijala, koje treba da pokrije budžet za venčanicu, stavljaju buduće neveste na slatke muke. U bezbroj opcija, srca bridal dizajnera osvojili su modeli sa rukavima. Te su oni postali vodeći trend kada su venčanice za 2019. godinu u pitanju.

Venčanice sa rukavima

Salon venčanica Beograd, Dar otkriva vam razloge zašto će prodaja i iznajmljivanje venčanica 2019. biti u upravo u znaku ovih svadbenih haljina.

Venčanice sa rukavima – dodir aristokratske elegancije

Ukoliko posmatrate venčanice kroz istoriju primetićete da su sve imale rukave. Još je 1947. godine kraljica Elizabeta ponela haljinu ukrašenu srebrnim cvetovima i ručno šivenim biserima. Skoro deceniju kasnije Grejs Keli je izabrala svoj kroj venčanice u stilu princeze koji se i danas smatra jednim od najlepših.

Trend venčanice sa rukavima nastavila je, naravno, princeza Dajana. U prepoznatljivom stilu iz 80-ih godina na njoj su dominirali pufnasti, predimenzionirani rukavi koje je upotpunjavao još jedan trend – raskošni karneri.

Venčanice sa rukavima

Narednu deceniju obeležila je klasična elegancija španske kraljice Leticije, da bi Kejt Midlton početkom 21. veka donela savršeni spoj najfinije čipke i rukava u modelu venčanice sa šlepom.

Venčanice sa rukavima, jer su prednosti velike

Ako se bojite da ćete najvažniji dan provesti povlačeći bratele ili top koji vam uporno pada, venčanice sa rukavima su idealno rešenje za vas.

Takođe, rukavi na najbolji način sužavaju malo krupnije ruke. Pojedini modeli, pak, mogu vizuelno da povećaju uska ramena, tako da ćete vrlo lako pronaći haljinu koja prekriva vaše nedostatke, uključujući i tetovaže i ožiljke.

Venčanice sa rukavima možete nositi tokom čitave godine

Venčanice sa rukavima unose toplinu u zimsko venčanje. Pa ne čudi što su one prva asocija za proslave u hladnim danima.

Međutim, rukavi nisu rezervisani samo za jedno godišnje doba. O tome najbolje svedoče novi modeli venčanica koji pružaju njihove najdivnije varijacije.

Od svedenih kratkih, preko sofisticiranih 3/4, pa do dugih čipkanih venčanice sa rukavima potpuno su bacille u drugi plan korsete. Gotovo da nema kroja na kome ih ne možemo sresti. Pa neveste kojima balske haljine nisu omiljene ne moraju da brinu, jer kolekcija proleće-leto 2019. donosi i venčanice A-kroja sa rukavima, kao i nezaobilazne sirena modele.

Ukoliko želite pravi dodir glamura tu su luksuzne venčanice Alessandro Angelozzi. Dok ćete bezvremensku klasiku pronaći u modelu venčanice od satena sa rukavima. Naizgled svedena, ona oduzima dah bogatom teksturom i golim leđima koja su stavljena u prvi plan.

Venčanice sa rukavima

Zahvaljujući salonu venčanica Dar čuvene kuće Cosmobella i Alessandro Angelozzi dostupne su i našim damama. Nemojte da gubite vreme tražeći svoju venčanicu sa rukavima, jer vas ona čeka na ovom ekskluzivnom mestu.

0 Comments

Оставите одговор