Venčanice

Venčanje na reci – Savršeno za vrele letnje dane

Venčanje na reci

Venčanje na reci savršeno je za letnje trenutke radosti.

Dolazak novog godišnjeg doba izmamilo je osmeh na licu. Topli sunčevi zraci, bašte ukrašene mirisnim cvećem, cvrkut ptica i priroda okupana najdivnijim bojama ispunjavaju svaki kutak, te ne čudi što su, jul, avgust i septembar najpopularniji meseci za izgovaranje sudbonosnog „Da“.

Ipak, ovo leto donosi posebnu draž budućim mladencima. Nakon brojnih mera i odlaganja venčanja zbog pandemije koju je izazvao korona virus, polako se vraćamo normalnim životnim navikama. Samim tim i virtuelno venčanje i slavlje za mali krug ljudi polako odlaze u zaborav, a na bridal scenu stupaju velike svadbene ceremonije.

Venčanje na reci

Počev od svečanosti u raskošno ukrašenoj sali restorana, preko bašti, pa do venčanja u prirodi – na raspolaganju vam je bezbroj opcija. Među njima naročito se izdvajaju venčanja na reci.

Ispunite sve svoje snove!

Poslednjih godina netradicionalna venčanja postaju sve popularnija. U mnoštvu različitih ideja i maštovitih predela mnogi parovi se odlučuju da svoje slavlje upriliče na reci.

Bez obzira da li izaberete baštu luksuznog restorana na obali, brod koji plovi rekom ili odlučite da poput prave boho princeze koračate bose do cvetnog oltara, jedno je sigurno – sa venčanjem na reci ne možete da pogrešite. Neverovatni pejzaži i tihi žamor vode najbolji su opis za početak novog poglavlja vaše bajke. I letnje večeri na reci donose podjednaku dozu romantike. Uz diskretno osvetljenje lampiona magija može da počne.

Venčanje na reci

Prednosti letnjeg venčanja na reci, zaista, su ogromne. Lepota prirode koja vas okružuje idealan je dekor za venčanje, te ne morate brinuti oko ukrasa. Dovoljno je da unesete elegantne trake i mašne od tila, bukete omiljenog cveća i sveće u boji izabrane teme i dobićete prostor dostojan najvažnijeg slavlja u vašem životu.

Čak ni predeo za wedding photo session ne morate da tražite, jer nestvarno zelenilo i reka imaju moć da svaku fotografiju učine savršenom.

Koje su venčanice idealne za venčanje na reci?

Sigurni smo da ste spremne da podnesete svaku nelagodu samo da bi ponele model venčanice iz snova. Međutim, postoje izvesna pravila pri izboru svadbene haljine za venčanje na reci.

Venčanje na reci

Umesto da najbitniji dan provedete razmišljajući kako jedva čekate da skinete tešku krinolinu birajte „laganije“ krojeve. Upravo takve su venčanice u grčko rimskom stilu. Mekana forma prepoznatljivog dizajna diskretno naglašava struk, dok visoki izrez poput najfinije ogrlice krasi nežni vrat.

Naravno, leto ne znači da se morate odreći doze glamura. Najlepše sirena venčanice dolaze u minimalističkom stilu, stavljajući akcenat na sofisticirani šlep i gola leđa koja su obavezni detalj letnjih haljina za venčanje.

Pored kroja važnu ulogu pri izboru ima i tkanina. Lagani til je neprikosnoveni vladar leta, a uz kombinaciju skupocene čipke svaka kreacija dobija prefinjeni izgled.

Venčanje na reci

Za ovu vrstu slavlja pravi izbor su i venčanice od svile. Ne samo da ih krasi elegantni dizajn, već je svila materijal koji hladi, čime vam je zagarantovan komfor čak i kada se sunce podigne visoko na nebu.

Gde pronaći najlepše venčanice za venčanje na reci?

Odgovor ćete pronaći u salonu venčanica Dar, gde vas čekaju najnovije kolekcije čuvenih brendova, kao što su Cosmobella, Alessandro Angelozzi, Tarik Ediz.

Venčanje na reci

Graciozni stilovi, originalni krojevi, najkavlitetniji materijali i pregršt ukrasa prepozantljivi su potpis ovog bridal carstva, a zadovljni osmesi naših nevesti najbolji su poklon za trud koji ulažemo pomažući svakoj da pronađe omiljenu svadbenu haljinu.

 

 

1 thoughts on “Venčanje na reci – Savršeno za vrele letnje dane

Comments are closed.