Jednostavne venčanice

Jednostavne venčanice

adminvencanja Comments 3 28/08/2020

Jednostavne venčanice plene posebnom lepotom.

Venčanje je najradosniji događaj u životu žene, trenutak kada na vašoj ruci zasija burma zauvek će ostatiti u sećanju.

Ipak, glavna uloga pripada – venčanici. Ona oslikava vaš karakter i modni stil. Ujedno, predstavlja pravi simbol najvažnijeg dana, pa ne čudi što mnoge buduće neveste sanjaju o raskošnom kroju princeza venčanice. Baš kao u bajci učiniće da se na tren pretvorite u damu plave krvi, a vaša priča imaće srećan kraj.

Međutim, nemaju samo raskošne balske haljine ovu moć. I naizgled svedeni krojevi za sobom ostavljaju zadivljajući efekat koji se pamti zauvek.

U čemu je tajna jednostavne venčanice otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Jednostavne venčanice nisu monotone

Nažalost, još uvek kod pojedinih ljudi vlada stigma oko modela jednostavno venčanice. Razlog za to leži u činjenici da sama reč “jednostavno” asocira na obične, dosadne haljine. Druge podseća na jeftinu verziju haljine uz snova, oba mišljenja su pogrešna.

Jednostavne venčanice nisu nimalo monotone. Savršeni spoj elegancije i šika pruža mogućnost da vaša ženstvenost dođe do punog izražaja, izdvajajući vas iz mase istih.

Jednostavne venčanice

Iako ultra-trendi dodaci mogu biti zabavni, nemojte da zaboravite da su kratkog veka. Za razliku od njih klasična kreacija spada u vanvremenski komad koje je uvek u modi, tako da ćete se u njima osećati sofisticirano, otmeno, ali i glamoruzno poput dive sa crvenog tepiha.

Zapravo, na jedan sasvim nenametljiv način, jednostavne venčanice postaju centar ne samo slavlja, već i svadbenih fotografija.

Jednostavne venčanice akcenat stavljaju na jedan detalj

Za razliku od pregršt slojeva, karnera, raskošnih ukrasa i mešavine materijala, koje kreatori pokušavaju da ukombinuju, stvarajući novi bridal trend, jednostavne venčanice se fokusiraju na jedan ili dva inovativna elementa.

Pre svega, one akcenat stavljaju na skupocenim tkaninama. Raskošna, ručno vežana čipka svaku, pa i svedenu kreaciju, podiže na viši nivo, dajući joj odraz visoke mode, dok nežna tekstura satena, zahvaljujući najfinijem tkanju, donosi neverovatnu dozu luksuza, bez obzira kakav ste model izabrale.

Jednostavne venčanice

Čak i diskretni, a opet bogati, ukrasi u vidu niz Swarovski kristala ili pravih bisera, čine jednostavne venčanice dostojne kraljevskog venčanja. Ukoliko, pak, želite da svedenoj liniji dodate raskoš dovoljno je da izaberete efektni, masivni nakit za venčanje.

Jednostavne venčanice pravi su izbor za svako venčanje

Zbog pandemije korona virusa, ovog leta velika slavlja pala su u zaborav. Njih su zamenila venčanja u krugu porodice. Upravo ona pružaju bezbroj mogućnosti u pogledu organizacije. Počev od brodića koji u suton plovi jezerom, preko vinarije, pa do bašte omiljenog kafića – sada je jedinstvena prilika da prevaziđete tradicionalne okvire i priredite svoje slavlje iz snova.

Verovali ili ne, svakom od njih savršeno odgovaraju jednostavne venčanice. Svojom laganom formom daju vam udobnost i komfor kao nijedne druge, pa je sa njima, zabava do zore zagarantovana.

Jednostavne venčanice

Ukoliko se veliki dan bliži, a još niste pronašle pravu venčanicu, posetite salon venčanica Dar koji se nalazi u samom srcu Beograda.

Оставите одговор