Venčanice

Mini venčanice – Budite šik i drugačije!

Mini venčanice

Mini venčanice donele su sasvim novu dimenziju najvažnijoj haljini.

Haljina za venčanje je nezvanični simbol modne industrije. I dok neke žene odrastaju sanjajući o ovom posebnom komadu garderobe, druge tek nakon veridbe razmišljaju kakav model luxuzne venčanice žele da ponesu.

Ne tako davno, pripadnice lepšeg pola imale su znatno manje mogućnosti što se tiče dizajna svojih svadbenih haljina. Vodeći trend bile su puf princeze, koje su i u modernom dobu omiljeni model.

Međutim, današnje neveste utrle su put personalizaciji u skoro svakom aspektu venčanja, uključujući i haljinu. Umesto klasičnih princeza svadbene fotografije preplavljuju najmaštovitiji modeli, a jedan od njih jesu mini venčanice.

Zašto se sve veći broj devojaka odlučuje za mini venčanice otkriva vam salon venčanica Dar.

Mini venčanice su sinonim za gracioznu eleganciju

Iako su kraće verzije po mišljenju mnogih rezervisane samo za letnje mesece, zapravo mini venčanice možete nositi tokom čitave godine. Tajna se krije u neverovatnoj udobnosti. S obzirom da nemaju krinoline, slojeve tkanina, pa ni šlepove koji su vuku iza vas, obezbeđuju lakoću kretanja tokom čitavog slavlja.

Nekonvencionalne, a opet šik savršeno se uklapaju sa sofisticiranom romantikom, kojoj teže sve moderne neveste. Zbog toga ih rado biraju devojke za manje, nestandardne svadbe, ali i one koje se drže tradicije, pri čemu su tada najčešće druga haljina na venčanju.

Mini venčanice krasi neodoljivi šarm, koji vam pruža bezbroj mogućnosti kakve nemate sa drugim modelima. Ukoliko želite da ponesete zanimljive cipele za venčanje, kratki kroj učiniće da one budu vidljive. Cveće u kosi umesto vela – sa ovim haljinama i to je moguće, a za smele nevestu tu su uski modeli sa zanimljivim sečenjem.

Mini venčanice

Svakako, ne treba zaboraviti ni praktičnost. Za razliku od drugih stilova, mini venčanice možete nositi i kasnije. Dovoljno je da dodate atraktivni nakit i vaša nekada svadbena haljina postaće elegantna toaleta za svečane prilike.

Kako da izaberete mini venčanicu?

Mini dužina sa pravim krojem može izgledati seksi, a u isto vreme i sofisticirano. Glavna stvar je da ne preterujete sa smelošću. Najbolje je da izbegavate dubok dekolte ili providne umetke. Rukavi su idealni balans za gola leđa koji čitavom wedding look-u daju harmoničan izgled.

Za neveste koje žele da se osete poput princeza iz bajke pravo rešenje su mini venčanice sa širokim donjim delom od tila. Dok romantične neveste mogu da izaberu sličnu verziju od čipke ali u A-kroju.

Ako niste sigurne kakav biste model ponele znajte da je klasika uvek u modi. Zato birajte pencil kratke krojeve sa kojima nikada nećete pogrešiti.

Mašne su moderni ukrasi za venčanice koji će vladati bridal scenom u 2022. godini, i što je najvažnije nisu namenjeni samo za duge modele. Oversized mašna pozadi na struku čiji se krajevi lagano spuštaju niz nogu ne samo da je savršena zamena za šlep, već i detalj koji će učiniti da se vaša mini venčanica zauvek pamti.

Jedinstveno spoj vanvremenskih i trendi detalja donose mini verzije koje su prekrivene providnom suknjom, tako da se vitke noge naziru ispod nežne tkanine.

Mini venčanice

Mini venčanice za 2022. godinu svetski poznatih brendova možete pronaći u salonu venčanica Dar.

 

Related Posts

One thought on “Mini venčanice – Budite šik i drugačije!

Comments are closed.