Venčanice

Nova kolekcija venčanica za 2025. godinu koja će vas ostaviti bez daha!

Nova kolekcija venčanica za 2025. godinu

Nova kolekcija venčanica za 2025. godinu osvaja srca budućih nevesti.

Kraljevska venčanja oduvek su privlačila pažnju. Ne samo da su oslikavala raskoš porodice, već su predstavljala i bajku o kojoj je svaka devojka sanjala. Posebno interesovanje budile su kraljevske venčanice.

Svadbene haljine koje su noslie dame plave krvi donosile su nove stilove. Dok su pojedine označile pravu revoluciju u bridal svetu. Tako je u 19. veku Kraljica Victoria uvela na modnu scenu model princeza venčanice bele boje, koja je vrlo brzo postala nezamenjiva. Princeza Diana je zaslužna za čuveni kraljevski šlep, a Meghan Markle je na velika vrata vratila kroj sa suptilnim čamac dekolteom.

Iako su kraljevske venčanice večita inspiracija, za trendove zaslužni su kreatori. Svake godine obraduju nas novim prostupom u dizajnu, kao i novom interpretacijom dobro poznatih stilova venčanica. Imajući ovo u vidu ne čudi što se njihovo pojavljive sa nestrpljenjem očekuje.

Šta donosi nova kolekcija venčanica za 2025. godinu otkriva vam salon venčanica Dar.

Nova era bridal glamura

Ništa ne nosi sinonin za glamur kao kristali i perle. Isprepletani u skupocene tkanine podižu dizajn venčanice na viši nivo. Ručno izrađeni, personalizovani detalji stvaraju jedinstvene kreacije koje odražavaju individualnost neveste. Dok svojim trodimenzionalnim teksturama daju dubinu čitavom kroju ostavljajući zadivljujući efekat.

Nova kolekcija venčanica za 2025. godinu

Ranijih sezona svetlucavi elementi prekrivali su čitav kroj, dok za 2025. godinu venčanice sa perlama dolaze u prefinjenijoj formi. Zapravo, čitav gornji deo haljine prožet je perlama, a donji je od krepa ili mikada. Na taj način akcenat je stavljen na nežna ramena i dekolte. Ujedno, postignuta je eterična forma koja spaja glamur i romantiku.

Zavoljivi krojevi

Nova kolekcija venčanica za 2025. godinu u znaku je senzualnosti. Glavnu ulogu imaju venčanice sa šlicem.

Smešten sa bočne strane haljine, šlic se proteže do polovine butine. Ovaj smeli dizajn ističe vitke noge, te je namenjen devojkama koje žele wow efekat za svoj veliki dan. Zavodljive, intrigantne, venčanice sa šlicem učiniće da se osećate poput dive na crvenom tepihu. Ujedno, pružaju lakoću pokreta.

Nova kolekcija venčanica za 2025. godinu

Čak i ako izaberete raskošni model venčanice A-kroja ili „fit and flare“ stil koji se obavija oko tela, budite sigurne da će vam duboki šlic obezbediti ples do zore.

Venčanice za 2025. koje su simbol otmene gracioznosti

Venčanice spuštenih ramena dobro su poznate u bridal modi. Međutim, za 2025. godinu dobile su osveženi izgled. Ovaj mali, a tako moćan detalj nosi neodoljivi šarm, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Nova kolekcija venčanica za 2025. godinu

Počev od ravno sečenog dizajna, preko sofisticiranih blago spuštenih krojeva, pa do kombinacije sa srcolikim dekolteom – mnoštvo različitih varijacija garantuje da ćete pronaći model koji vam odgovara.

Posebno se izdvajaju krojevi sa spuštenim širokim bretelama, koje krasi vanvremenska elegancija. Efekat spuštenih ramena možete postići još jednim aktuelnim stilom. U pitanju su odvojivi puf rukavi. Dovoljan je samo jedan tren da se vaša venčanica spuštenih ramena pretvori u top kreaciju, donoseći vam novi wedding look.

Nova kolekcija venčanica za 2025. godinu svetski poznatog brenda Cosmobella čeka vas u bogatoj ponudi salona venčanica Dar. Posetite nas na novoj adresi, u ulici Džordža Vašingtona 40.