Organizacija jesenjeg venćanja

Organizacija jesenjeg venčanja – Kako organizovati venčanje iz bajke?

adminvencanja Comments 0 21/08/2020

Organizacija jesenjeg venčanja ne mora biti težak i stresan zadatak, ukoliko od samog početka imate jasnu viziju šta želite.

Jesen, sa svim svojim bojama, je oduvek bila idealno godišnje doba za najvažniji dan u životu svakog čoveka – dan venčanja. Za razliku od letnjih venčanja, prednosti jesenjih su prijatnije temperature, lako predvidljivo vreme, kao i magične boje prirode koje na fotografijama ostaju zapisane zauvek.

Organizacija jesenjeg venčanja – Salon venčanica Dar

 Kada se pomene reč „venčanje„, većina žena i budućih mlada prvo će pomisliti na venčanicu koja mora biti savršena i odgovarati vremenskim uslovima sezone.

Organizacija jesenjeg venćanja

Venčanica je san skoro svake devojke još od malih nogu. Zato je veoma važno odabrati onu pravu. Stilova i krojeva je mnogo – klasični, boho, elegantni, A kroj, sirena… Potreban Vam je pravi saveznik u pronalasku one koja će vašoj figuri najbolje pristajati.

Venčanica je zvezda večeri. Ako se odlučite za duge ili kratke rukave, romantičnu čipku ili saten, shodno najnovijim jesenjim trendovima, Salon venčanica Dar vam daje pregršt izbora i stilova za svačiji ukus. Takođe, nude mnogo ideja koje možete iskoristiti prilikom organizacije jesenjeg venčanja.

 Dekoracija u toplim tonovima – Organizacija jesenjeg venčanja

Pored venčanice, veoma bitna stavka pri planiranju je i dekoracija prostora u kojem će se odvijati vaša proslava.

Veoma važno je znati kakav tip proslave venčanja želite – tematski ili ne.

Ukoliko imate temu, dekoracija prostora će teći u skladu sa njom.

I sama jesen kao godišnje doba može vam poslužiti kao inspiracija i tema. Topli, narandžasti, crveni i žuti tonovi, sezonsko voće i povrće poput bundeva, jabuka, nara i kruški carving artist može pretvoriti u pravu umetnost. Jesenje cveće poput dalija, ruža, pa i suncokreta – zašto da ne – ulepšaće vaš važan datum.

Organizacija jesenjeg venćanja

Mnogi parovi odlučuju se da proslava bude na otvorenom. Iako nije uobičajeno van letnje sezone, ovakve proslave zaista imaju posebnu čar. Zamislite koliko predivno mogu izgledati vaše fotografije sa dragim ljudima i bajkovitim bojama krošnji u pozadini. Jedino što je ključno za organizaciju jesenjeg venčanja na otvorenom jeste da redovno pratite vremensku prognozu. Dajte savet gostima da se obuku u skladu sa uslovima, s obzirom na to da jesenje večeri znaju biti prohladne.

U detaljima je ključ uspeha!

Kada se odlučite za temu, pozivnice za venčanje bi trebalo da budu u sličnom tonu sa njom, kako bi gosti stekli prvi utisak i dobili samo prvi nagoveštaj kakva ih atmosfera očekuje.

Za potpuni ugođaj gostiju, možete se opredeliti da služite sezonske koktele – bezalkoholne ili alkoholne, na vama je. Takođe, poslednjih godina sve popularniji postaje cider (sajder) koji se najčešće pravi od kruške ili jabuke i idealan je za jesenje proslave. Iskoristite sve darove prirode i na putu ste ka garantovano dobrom provodu koji će vaši gosti zauvek pamtiti.

Ako vaše venčanje broji manji broj gostiju, možete svakom gostu napisati svojom rukom zahvalnicu što je svojim prisustvom ulepšao vaš dan. Veoma lep gest koji će svako sigurno sačuvati.

Takođe, poslednjih godina i kod nas se odomaćila praksa simboličnih poklončića za goste. To mogu biti sitnice poput sušenog cveća u ukrasnim kesicama sa vrpcom ili manje teglice meda, naprimer. Gostima ih možete ostaviti na stolu, na mestu koje ste im dodelili ili ih deliti po odlasku sa proslave.

Detaljima poput mirisnih svećica, lampiona u bakarnim nijansama, opalog lišća i šišarkama možete dekorisati stolove. Ovakva dekoracija prosto poziva na opuštenu atmosferu i uživanje.

Još dve stvari, pored venčanice, koje će svi strpljivo čekati da vide su torta i jelovnik.  Što se ovoga tiče, ukusi su različiti i vaš izbor se svodi samo na ono što najviše odgovara temi venčanja.

Detalji u organizaciji jesenjeg venčanja su zaista ključni jer čine da se sve na kraju stopi u savršenu harmoniju.

Organizacija jesenjeg venćanja

Ipak, neke sezone, poput jeseni su, usudićemo se reći, magičnije od ostalih , i upravo zato, ne zaboravite na fotografije. Na kraju dana, fotografije su te koje ostaju zauvek. Salon venčanica Dar je prvi korak ka srećnoj i nasmejanoj mladi na fotografijama, jer je venčanica ta koja čini da se ona tako i oseća.

0 Comments

Оставите одговор