5 najtraženijih modela venčanica

5 najtraženijih modela venčanica

adminvencanja Comment 1 25/03/2020

5 najtraženijih modela venčanica vladaju bridal scenom širom sveta.

Da li postoji devojka koja makar jednom u svom životu nije zamišljala svoje venčanje? Sigurni smo da nema. Počev od cvetnih dekoracija, preko svadbene torte, pa do prvog plesa – svaki trenutak mora biti besprekoran kako biste imali savršeno venčanje.

Ipak, glavna uloga u svadbenoj priči pripada venčanici. Upravo je ona detalj koji se pamti i o kome se najviše priča kada se završi proslava, pa ne čudi što mora da zadovolji brojne kriterijume budućih nevesti. Pre svega, mora da oslikava vaš karakter, zatim da odgovara vašem modnom stilu i, naravno, figuri vašeg tela.

Imajući u vidu navedene zahteve salon venčanica Beograd, Dar vam predstavlja 5 najtraženijih modela venčanica.

Klasika je uvek u modi

Ne postoji modna kuća koja svake sezone u svoje kolekcije ne uvrsti princeza venčanice za svadbenu ceremoniju, jer ove vanvremenske kreacije uvek su dobar izbor!

5 najtraženijih modela venčanica

Ne samo da odgovaraju svakoj građi, već zrače neverovatnim glamurom, pa se opravdano nalaze u 5 najtraženijih modela venčanica. Raskošni kroj prate skupocene tkanine koje pažnju privlače svojom teksturom, dok ukrasi u vidu najfinije čipke, bisera i Swarovski kristala poručuju da na njima ništa nije previše.

Baš kao što im samo ime kaže, princeza kroj su u davna vremena nosile dame plave krvi, a izrađivale su ih dvorske krojačice. Čak i danas, kada je za stvaranje zadužen čitav tim profesionalaca, tradicija ručnog ukrašavanja je zadržana, pa su ovi modeli namenjeni nevestema koje žele da svoje venčanje pretvore u bajku.

Zavodljivi kroj za smele devojke

Pored princeza kroja, u vanvremenske modele spadaju i sirena venčanice. Pojavile su se 50-ih godina prošlog veka na filmskom platnu, da bi, zbog atraktivnog dizajna, vrlo brzo osvojile srca budućih nevesti. Ovu titulu zadržale su do današnjih dana, te ih rado biraju i poznate dame za svoja venčanja.

5 najtraženijih modela venčanica

Karakteristični kroj prati svaku liniju tela, posebno naglašavajući uzani struk i bokove, dok donji deo daje dramatični prelaz koji čitavu kreaciju podiže na sasvim nov nivo.

S obzirom da važe za seksi modele, nose ih devojke koje se ne stide da pokažu svoje obline.

Modeli koji akcenat stavljaju na ramena

Ništa ne donosi dozu romantike, kao nežna i lepo izvajana ramena. Za razliku od naglašenog seksi looka koji daje sirena kroj, ovi modeli venčanica diskretno pokazuju vaš seksipil i privlače pažnju gostiju.

Venčanice spuštenih ramena su sinonim za sunčane prolećne dane, cvrkut ptica i opojni miris cveća. Savršeno odgovaraju i toplim letnjim slavljima uz šum mora i povetarac koji dolazi sa pučine, pa su pravi izbor za neveste koje će sudbnosno “Da” izgovoriti u ovoj sezoni.

5 najtraženijih modela venčanica

Za lakoću pokreta možete poneti venčanice u boho stilu spuštenih ramena koje predlaže Metropolitan Demetrios.

5 najtraženijih modela venčanica dostojnih kraljevskog venčanja

Za venčanicu iz snova dovoljan je samo jedan detalj – dugi šlep! On ima moć da i najjednostavniju svadbenu haljinu pretvori u kraljevski dizajn.

Iako se obično vezuje za venčanice u princeza stilu, šlep, zapravo, odgovara svakom kroju. Možemo ga sresti kod sirena haljina, modela A-kroja, boho stila… Verovali ili ne, i kratke venčanice mogu da imaju šlep. Ovaj svojevrsni ukras daje im avangardnu asimetriju koja je pravo rešenje za urbane devojke.

Venčanice sa golim leđima omiljene su budućim nevestama

Bez obzira da li se odlučite za prefinjost old Hollywood stila ili luksuzni kroj balske haljine jedno je sigurno – uz gola leđa wow efekat neće izostati.

Suptilno istaknuta leđa u prvi plan čine da ovi modeli vešto koketiraju sa tradicijom i šik elementima, tako da zadovoljavaju ukuse i najprobirljivijih dama.

Potpuno otvorena leđa najčešće biraju odvažne mlade. Poluotvoreni kroj idealan je za klasična venčanja. Dok zadivljujući tattoo ukras od čipke, veza i kristala je dovoljan za stvaranje uspomena.

Najtraženije venčanice svetskih brednova nalaze se u salonu venčanica Dar. Posetite nas, a naš stručni tim pomoći će vam da u mnoštvu čarobnih krojeva pronađete haljinu o kojoj ste maštale.

 

 

 

Оставите одговор