Uncategorized

Prednosti letnjeg venčanja – Magija najlepšeg godišnjeg doba

Prednosti letnjeg venčanja

Prednosti letnjeg venčanja su brojne.

Nakon proleće pogođenog pandemijom koju je izazvao korona virus, polako nam stiže leto. Novo godišnje doba za mnoge parove znači i novu stranicu u njihovim životima.

Uz dane okupane sunčevim zracima i tople noći obasjane mesečinom greškama nema mesta, pa ne čudi što se najveći broj brakova sklopi u ovom periodu. Čak i sam datum za venčanje koji izbarete ukazuje da je idealno doba za ljubav. Tako se prema starom verovanju jun vezuje za plodnost. Jul donosi srećne porodične trenutke mladencima, a avgust ljubav za sva vremena.

Bez obzira da li verujete u predanja ili ne, sigurno ćete se složiti u jednom – letnja venčanja krasi posebna magija koja stvara uspomene vredne pamćenja.

Prednosti letnjeg venčanja

Ukoliko i dalje niste sigurni da je ovo pravi trenutak da izgovorite sudbonosno “Da”, salon venčanica Beograd, Dar vam otkriva prednosti letnjeg venčanja.

Letnje venčanje nudi veći broj mogućnosti

Nepredvidive kiše i vetar karakteristični su za prolećna venčanja. Proslave u jesen mogu se pretvoriti u snežnu oluju, dok zimsko vreme otežava čitavu organizaciju, pa i dolazak gostiju iz drugih krajeva. Ovakve neprilike neće vas zadesiti u letnjim danima, jer, ipak, je ovo najtoplije godišnje doba.

Imajući u vidu povoljnu klimu vrlo lako možete prirediti zabavu u prirodi. Ili, pak, svoju svadbu možete da pretvorite u pravi večernji party u bašti omiljenog kafića.  Čak i ako se odlučite za venčanje na moru, možete biti sigurni da će dragi ljudi ulepšati vaš dan. S obzirom da je sezona godišnjih odmora i letnjih raspusta gosti su fleksibilniji za sve vaše planove, pa će rado prihvatiti poziv za egzotičnu destinaciju.

Mogućnosti su, zaista, neograničene. Zato, prepustite se mašti kako biste ostvarile svoj san o venčanju.

Najlepše dekoracije za letnje venčanje

Procvetali gradski parkovi i obližnja izletišta netaknute prirode svojim veselim bojama predstavljaju savršeni dekor za vaš wedding photo session. Dok topli sunčevi zraci stvaraju prijatnu atmosferu koja obezbeđuje ne samo savršeno osvetljenje, već i posebni šarm svadbenim fotografijama.

Prednosti letnjeg venčanja

Upravo je ovo godišnje doba obeleženo bogatstvom cveća. Zapravo, danas svaki cvet možete da nabavite u bilo kom trenuku, ali troškovi značajno rastu van sezone cvetanja, pa letnje neveste neće morati da brinu o prekoračenju budžeta za cvetnu dekoraciju i bidermajer.

Leto donosi mnoštvo modela venčanica

Glavne prednosti letnjeg venčanja za buduće neveste jesu veliki izbor najvažnije haljine. Venčanice za leto dolaze u najraznovrsnijim krojevima – počev od lepršavog grčko-rimskog stila, preko vanvremenske princeze laganog materijala, pa do šik kratke kreacije.

Za romantične neveste tu su najnežniji detalji od kristala, čipke i bisera koji daju dozu glamura dostojnu crvenog tepiha. Obilje ovakvih sofisticiranih ukrasa nude najnovije Cosmobella svadbene haljine, dok Tarik Ediz venčanice plene nestvarnom gracioznošću koja će vas izdvojiti od drugih nevesti.

Cosmobella 8018

Ukoliko se vaše letnje venčanje odigrava u prirodi pravi izbor jesu Metropolitan Demetrios venčanice u boho stilu. Svedene, a opet zavodljive unose jedinstveni letnji vajb koji će zadovoljiti ukuse i najprobirljivijih dama.

Leto je pred nama, zato je pravi trenutak da posetite salon venčanica Dar. U njemu ćete pronaći najpovoljnije venčanice za iznajmljivanje svetski poznatih brendova.