Venčanice

Plus size venčanica – Veličina je samo broj!

Plus size venčanica

Plus size venčanica ispuniće snove dama sa oblinama.

Ne postoji devojka koja makar jednom nije maštala o svojoj haljini za svadbu. Kao najvažniji komad odeće koji ćete ikada poneti ona mora da ispuni sva vaša očekivanja. Pre svega, mora biti jedinstvena i da besprekorno oslikava vaš stil, pa i karakter. Svakako, neophodno je da vam savršeno pristaje, jer ima zadatak da vas predstavi u do tada neviđenom svetlu.

Da biste izgledate apsolutno fantastično na svoj poseban dan morate se osećati prijatno u haljini iz snova. To ćete postići ukoliko izaberete venčanicu prema obliku tela.

Međutim, mnoge punije dame se osećaju nesigurno kada krenu u potragu. Razlog za to jesu nametnuti standardi ideala ženske lepote. Srećom, poslednjih godina modna industrija u prvi plan stavlja prirodno žensko telo, te su i plus size venčanice dobile neverovatne krojeve.

Danas nema više osećaja obeshrabrenosti ili ograničenja nedostatkom opcija veličine ili stila. Počev od boho modela, preko šik, pa do bajkovitih venčanica – svaka nevesta pronaći će haljinu koja slavi njenu lepotu.

Kako da izbor plus size venčanica ne predstavlja težak zadatak otkriva vam salon venčanica Dar.

Veličina nije bitna

Da li ste znale da su venčanice manjih konfekcijskih brojeva od obične garderobe? Zapravo, pri isprobavanju svadbene haljine možda ćete videti da je broj na njoj za jednu do 2 veličine veći od onog koji inače nosite.

Plus size venčanica

Iako ovo može dodatno da uplaši krupnije dame, ne morate da brinete. Objašnjenje se krije u činjenici da se mere određuju prema starim standardima, koji su odavno prevaziđeni za svu ostalu garderobu.

Umesto da pazite na veličinu venčanice, obratite pažnju na celokupni izgled. Ključno je pronaći haljinu koja pristaje i laska vašem obliku tela. Jedino na taj način osećaćete se posebno i imati samopouzdanja bez obzira na broj na etiketi.

Sve je u izgledu plus size venčanica

Venčanice A-kroja ili princeza najčešći su izbor punijih dama. One, zaista, imaju moć da savršeno prekriju svaki deo tela kojim niste zadovoljne, obezbeđujući vam wow efekat.

Ipak, stručnjaci savetuju da ne trebate imati ograničenja u pogledu kroja. Verovale ili ne, venčanice koje naglašavaju ženstvenost, dajući skladnu figuru, dolaze u različitim siluetama. Zato budite hrabre i isprobajte različite stilove, uključujući i sirena kroj i model sa korsetom. Nikada ne znate koja bi vas haljina mogla iznenaditi.

Plus size venčanica

Za dodatnu pomoć pri kreiranju zadivljujućeg wedding looka vodite računa o donjem vešu. Birajte modele koji oblikuju telo tako da pružaju savršene obline. Nemojte zaboravite da ga isprobate sa svojom venčanicom da biste se uverile da perfektno pristaje, ali i da obezbeđuje komfor.

Aksesoari za venčanice su najbolji prijatelji buduće mlade

Da bi vaša plus size venčanica zablistala u pravom sjaju stilizujte je modernim aksesoarom.

Dodatna oprema podiže svaki svadbeni izgled na sledeći nivo! Bilo da se radi o luksuznom pojasu, skupocenoj ogrlici ili kraljevskom velu – budite sigurne da ćete se osećati poput dive na crvenom tepihu.

Na kraju krajeva, ovo je vaš poseban dan i zaslužujete da sijate jače od svih vaših svetlucavih trenutaka!

Najnoviji modeli plus size venčanica čuvenih bridal kuća čekaju vas u bogatoj ponudi salona venčanica Dar. Ukoliko želite originalni kroj stvoren samo za vas naši vešti dizajneri i krojači napraviće kreaciju po vašim željama.