Venčanice

Sajam venčanja 2024. u salonu Dar – Iskoristite posebne pogodnosti!

Sajam venčanja 2024.

Sajam venčanja 2024. učiniće da se ostvare snovi budućih mlada.

Venčanje je jedan od najposebnijih dana u vašem životu. Ceremonija sklapanja braka označava početak novog poglavlja u ljubavi, te ne čudi što ćete je proslaviti sa dragim ljudima.

Planiranje venčanja nije nimalo jednostavno. Treba doneti niz odluka – počev od izbora mesta za venčanje, preko dekoracije, pa do svadbene torte. Ipak, za devojke najvažnija odluka je, svakako, izbor venčanice iz snova.

Kao glavna zvezda slavlja, svadbena haljina treba da oslika stil, pa i personaliti devojke koja je nosi. Ujedno, ima zadatak da je predstavi u zadivljujućem izgledu koji će ostatiti u sećanju svih gostiju.

S obzirom da bridal svet ispunjava mnoštvo očaravajućih kreacija sajam venčanja 2024. u salonu venčanica Dar je pravo mesto za devojke koje se ove godine pripremaju da izgovore sudbonosno „Da“.

Mesto dobre zabave i nepresušne inspiracije

Platforme kao što su Instagram i Pinterest mogu vam pomoći da pronađete inspiraciju. Međutim, gledanje slika nije dovoljno. Budimo realni, mnoge slike venčanica koje vidimo na internetu i u bridal magazinima su provučene kroz filtere kako bi se postigao savršen izgled. Takođe, donose samo jednu stranu haljine, te izostaje kompletni vizuelni efekat.

Za razliku od interneta, sajam venčanja 2024. vam omogućava da uživo vidite različite modele iz svih uglova, bliže pogledate detalje, pa i da dodirnete materijal. Zato, umesto da beskonačno skrolujete random slike na telefonu, posetite salon venčanica Dar.

Sajam venčanja 2024.

Energija koja vlada u ovom salonu venčanica, zaista, je neverovatna. Ne samo da imate priliku da zakoračite u carstvo venčanica, već i da doživite nezaboravnu avanturu. Posvećeni tim je spreman da vam pomogne u izboru, dok razgovor sa drugim nevestama vrlo brzo će prerasti u pravu bridal zabavu.

Budite u toku sa aktuelnim trendovima

Jedan od glavnih razloga zašto trebate da posetite salon Dar jeste prezentacija venčanica nove 2024. kolekcije.

U salonu venčanica Dar čekaju vas najnoviji modeli čuvenih bridal kuća. Sigurni smo da ćete se zaljubiti u magične krojeve Cosmobella venčanica. Od klasičnih, princeza, pa do zavodljivih, sa raskošnim dekolteima i šlicevima – svaka haljina nove kolekcije pleni glamurom koji osvaja na prvi pogled.

Graciozni krojevi i izuzetni detalji odlika su Ariamo venčanica, te je sa njima zagarantovan zadivljujući izgled. Jedinstveni prefinjeni stil donosi Tarik Ediz kolekcija koja je ispunjena najfinijom čipkom i delikatnom formom, dok su Alessandro Angelozzi venčanice, svojom estetikom i inovativnim dizajnom, sinonim za Visoku modu.

Sajam venčanja 2024. donosi sajamske cene

Pored bogatog izbora, ono što posebno raduje buduće mlade jeste pristupačnost. Naime, od 9. do 11. februara specijalno u salonu venčanica Dar devojke mogu ne samo da se upoznaju sa novim kolekcijama, već i da svoju omiljenu haljinu nabave po sniženoj ceni do čak 50 odsto.

Sajamske cene venčanica se odnose i na najnovije kolekcije, ne samo na starije modele, pri čemu iznos popusta zavise od kolekcije i složenosti kroja.

Sajam venčanja 2024.

Drage dame, nemojte propustiti jedinstvenu priliku koja je pred vama. Zakažite još danas svoj termin u salonu venčanica Dar i uverite se same zašto su baš nas izabrale mnoge neveste iz Srbije.

Svoj dolazak možete zakazati putem telefona: 062/ 515-987