Venčanice

Venčanice prema mestu venčanja

Venčanice prema mestu venčanja

Venčanice prema mestu venčanja učiniće vaš dan savršenim.

U davna vremena venčanice su predstavljale društveni status, bogatstvo, pa i kulturološko nasleđe. Takođe, simbolizovale su prelazak iz devojačkog sveta u svet posvećenih supruga i majki.

Danas, venčanica označava odraz identiteta i modnog stila žene koja je nosi. Bilo da je kupljena, napravljena po meri ili iznajmljena, to je haljina koja oslikava lepotu neveste, čineći da se oseća posebnom. Ujedno, ostavlja utisak koji se pamti među gostima.

S obzirom da venčanica zauzima centralno mesto slavlja, ne čudi što se njenom izboru posvećuje velika pažnja. I dok neke devojke biraju venčanice koje ističu figuru, druge slede svoj prepoznatljivi stil. Ipak, treba uzeti u obzir i mesto gde će održati najvažniji događaj.

Imajući ovo u vidu, salon venčanica Dar vam daje savete kako da pronađete savršen model venčanice prema mestu venčanja.

Venčanice za plažu

Venčanje na plaži je san mnogih devojaka. Zaista, ništa se ne može porediti sa šumom talasa i mirisom mora koji unose posebnu dozu romantike.

Venčanice prema mestu venčanja

Međutim, pri izboru morate biti obazrive. Ne samo da se venčanja u morskim krajevima odigravaju obično u najtoplije doba godine, već i specifičnost ambijenta donosi određena pravila.

Pri odabiru haljine iz snova za plažu vodite računa da kreacija bude lepršava i lagana. Na taj način možete biti sigurne da ništa neće narušiti kretanje po pesku. Stručnjaci ističu da su venčanice od organze ili tila najbolji izbor. Proizračne, a opet sofisticirane – ove tkanine plene otmenim šarmom koji ostavlja zadivljujući efekat.

Što se tiče kroja preporučuju se venčanice u ampir stilu, grčko-rimskom stilu ili boho dizajn. Dok treba izbegavati venčanice sa šlepom. Sigurni smo da je prljavi obod haljine, koji narušava vaš wedding look, poslednja stvar koju želite da imate.

Velika proslava

Kada su u pitanju venčanice prema mestu venčanja najčešća potraga jeste za velika slavlja.

Bez obzira da li su organizovana u svečanoj sali ekskluzivnog hotela ili otmenoj bašti restorana, jedno je sigurno – ova venčanja su sinonim za raskoš. U skladu sa tim treba da bude i venčanica. U protivnom, ostaće neprimećena u moru luksuza koji ispunjava svadbeni dekor.

Venčanice prema mestu venčanja

Najlepše venčanice sa šlepom dostojnim kraljevskih venčanja, kao i bajkovite venčanice u princeza stilu su savršen pratilac ovakvih slavlja. Svojim prefinjenim krojevima, skupocenim materijalima i bogatim ukrasima nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Dok neveste pretvaraju u moderne princeze.

Urbana venčanja

Iako su Covid-19 ograničenja iza nas, mala slavlja su i dalje veoma popularna. Odlikuje ih intimna atmosfera, ležernost i, pre svega, dobra zabava. Ono što posebno raduje mladi par jeste činjenica da ih mogu organizovati bilo gde – počev od omiljenog kafića, pa do svog dvorišta.

Naravno, malo venčanje ne znači da vaša svadbena haljina treba da bude jednostavna. Naprotiv! Ona i dalje treba da zadrži estetiku bitnog dana.

Venčanice prema mestu venčanja

Urbani šarm donose minimalistički krojevi na kojima dominira jedan element, poput golih leđa ili predimenzionirane mašne. Romantične neveste mogu da izaberu nepravaziđenu čipku. Dok za trendi devojke, koje žele da zablistaju na svom venčanja, tu su eterični modeli sa diskretnim šljokicama.

Venčanice prema mestu venčanja čekaju vas u bogatoj ponudi salona venčanica Dar.