Luksuzne venčanice

Luksuzne venčanice u salonu Dar

adminvencanja Comments 8 16/10/2018

Luksuzne venčanice su sinonim za glamur.

Venčanje je najradosniji dan u životu devojke. Dan koji označava početak novog poglavlja sa voljenom osobom. Zato ne čudi što buduće neveste pažljivo planiraju svadbeno slavlje. Počev od mesta na kome će se odvijati venčanje i njegove dekoracije, preko muzike i fotografa, pa do isprobavanja najukusnijih torti.

I dok za svaki ovaj korak u organizovanju imate pomoć svoje jače polovine, glavnu odluku morate doneti same, a ona je vezana za izbor savršene venčanice. Sirena ili princeza venčanica? Kupovina ili iznajmljivanje venčanica? Samo su neke od dilema sa kojima se suočavaju mlade, jer svaka želi da baš njena haljina bude jedinstveno oličenje elegancije i luksuza.

Luksuzne venčanice

Salon venčanica Beograd, Dar vam otkriva najlepše luksuzne venčanice.

Luksuzne venčanice su odraz visoke mode

Luksuzne venčanice su vanvremenske. Njihova tradicija traje preko 160 godina, a krivac za to je Charles Worth. Ovaj engleski dizajner stvorio je modni talas koji su činii unikatni modeli namenjeni isljučivo damama iz visokog društva.

Drugi modni stručnjaci, pak, smatraju da su se luksuzne venčanice razvile iz venčane haljine britanske Kraljice Viktorije. Njena venčanica od bele čipke postala uzor među nevestama tog doba. Vest o njenoj raskošnoj lepoti i nesvakidašnjim detaljima proširila se vrlo brzo svetom putem novinskih izveštaja i suvenira.

I u modernom dobu luksuzne venčanice su obavezne za kraljevska venčanja. Ali ih, danas, rado nose i druge neveste koje neguju sofosticirani stil.

Luksuzne venčanice daju lični pečat

Luksuzne venčanice su, zapravo, posebna vrsta hand made venčanice. Dok su u davna vremena stotine metara skupocene tkanine šile krojačice na dvorovima, sada to čine stručni timovi vrhunskih dizajnera iz sveta mode.

Luksuzni materijal prate luksuzniji detalji u vidu Swarovski kristala, pravih bisera, pa čak i dragog kamenja. Svakoj kreaciji se posvećuje posebna pažanja, a svaki ukras, pa i najsitniji, se ručno šije. Upravo to im daje dozu autentičnosti i garantuje da ćete poneti jedinstvenu, do tada neviđenu venčanicu, te spadaju u najtraženije modele.

Luksuzne venčanice

Imajte u vidu da zbog zahtevne izrade koja traje znatno duže od drugih stilova, morate izdvojiti malo veći budžet za venčanicu, ipak, cena venčanica je sasvim opravdana kada su luksuzne venčanice u pitanju.

Luksuzne venčanice u salonu venčanica Dar

Zahvaljujući salonu venčanica Dar, luksuzne venčanice su dostupne i damama u našoj zemlji.

Upravo Alessandro Angelozzi venčanice Beograd imaju sve odlike luksuza. Italijanski dizajner, po kome brend i nosi naziv, je svoju strast za prema umetnosti i istančani ukus za lepo, pretvorio u vrhunski dizajn.

Naime, njegovi krojevi služe kao inspiracija kako Couture kolekcijama, tako i kompletnoj modnoj industriji, te slobodno možemo da kažemo da Alessandro Angelozzi venčanice diktiraju trendove.

Luksuzne venčanice

Mnoštvo krojeva, među kojima se posebno ističu venčanice u sirena stilu sa golim leđima, donose prefinjenu senzualnost i neodoljivi šarm, dok su ženstevna čipka, prelepa svila i zavodljivi saten podigli čitav bridal svet na novi nivo luksuza.

Pored očaravajućih Moscata i Sebastian sirena venčanica, za moderne princeze tu je Fotosfera. Ovaj model venčanice u stilu princeze predstavlja savršeni miks vanvremenskog kroja i trendi kaiša sa diskretnom mašnom koja u prvi plan stavlja uzani struk.

Kako su čipkani rukavi jedan od glavnih trendova, Iceberg je pravi model venčanice za jesen.

Posetite salon venčanica Dar, jer ćete ovde pronaći magiju luksuza u omiljenoj haljini.

 

Оставите одговор