Italijanske venčanice

Italijanske venčanice – Vrhunski kvalitet i prepoznatljiv dizajn

adminvencanja Comment 1 01/11/2019

Italijanske venčanice san su budućih nevesta širom sveta.

Sigurni smo da ne postoji devojka koja u detinjstvu nije zamišljala svoju venčanje, dok je zajedno sa sestrama i drugaricama isprobavala maminu venčanicu. Upravo je taj stari komad odeće, brižljivo odložen u plakaru, činio da se osećate poput princeze.

Ovu magiju venčanice su zadržale i danas, kada je kucnuo čas da izgovorite sudbonosno “Da”. Međutim, najsananija haljina sa sobom donosi mnoga pitanja. Da li mi bolje stoji sirena ili princeza venčanica? Da li poneti čipku za veliki dan? Ili je, možda pravi izbor model venčanice od satena? Koliko iznose cene kupovine venčanica? Samo su neke od dilema sa kojima se susreću sve devojke kada krenu u potragu za svojom haljinom.

Italijanske venčanice

Iako su modni ukusi devojaka različiti u jednom se sve slažu – italijanske venčanice čine da vam oči jače zasijaju, a srce brže zalupa.

U čemu je njihova tajna otkriva vam salon venčanica Beograd, Dar.

Zašto su italijanske venčanice tako posebne?

Ni u jednoj zemlji na svetu moda ne igra tako važnu ulogu kao u Italiji. Čini se da stanovištvo čak i najmanjeg italijanskog grada veliku pažnju posvećuje svom stilu, pa je gotovo nemoguće prošetati ulicama, a da vam pogled ne zastane na savršeno stilizovanom paru koji kao da je sišao sa stranica modnog magazina.

Italijanske venčanice

Italija nam je dala svetski poznate kreatore kao što su Versace, Ferré, Cerruti, Armani, ali i prvu Nedelju mode. Naime, posle Drugog svetskog rata u Firenci su upriličene revije koje su promenile modnu industriju.

Ipak, ne treba da zaboravite da se u ovoj zemlji održava i čuveni Bridal Week. Svake godine najpoznatiji kreatori, supermodeli, modni kritičari, fotografi, okupljaju se u Milanu na najvećem bridal događaju, pa ne čudi što buduće neveste sa nestrpljenjem čekaju kako bi prve saznale najnovije trendove i ugledale najlepše italijanske venčanice.

Italijanske venčanice poručuju da zaboravite na ekstravaganciju i neobične haljine

Izbor venčanice u Italiji ima posebnu tradiciju. Zato dizajneri u svojim kreacijama na maštoviti način spajaju klasičnu formu sa modernim detaljima. Inovativni pristup čini italijanske venčanice unikatima, koje modni znalci porede sa pravim umetničkim delima.

Od venčanice u sirena stilu, preko srcolikog dekoltea na princeza kroju, pa do dugog šlepa – svi modeli haljina za venčanje slave ženstvenost. Dok raskošni detalji dodatno krase već skupocene tkanine poput svile, čipke i šifona, koje preferiraju veliki italijanski dizajneri.

Zbog ovih prepoznatljivih karakteristika italijanske venčanice se svrstavaju u Haute couture modu.

Italijanske venčanice u salonu Dar

Zahvaljujući salonu Dar italijanske venčanice su dostupne i devojkama u našoj zemlji.

Čuvene Cosmobella venčanice nude jedinstveni doživljaj već pri prvom pogledu. Iako nas svake sezone poznati brend iznova oduševi, Cosmobella 2020. kolekcija prevazilazi sva očekivanja. Od najdivnijeg tila, pa do klasične čipke – gotovo je nemoguće izdvojiti samo jedan model.

Italijanske venčanice

Osim po skupocenim tkaninama, ove italijanske venčanice se izdvajaju i po bajkovitim ukrasima. Tako da ćete u novoj kolekciji pronaći ručno vežene cvetove, romantične karnere, kraljevske šlepove, kao i raskošni tattoo efekat na leđima od kristala.

U salonu Dar čekaju vas i Alessandro Angelozzi venčanice. Među najboljim venčanicama visoke mode one se izdvajaju originalnošću, visokim kvalitetom i izvrsnošću italijanskog krojenja, pa ih neveste opisuju kao susret ljubavi sa elegancijom i stilom. Poznata bridal kuća neguje stare svadbene običaje kada su u pitanju venčanice, te svoje kreacije donosi u beloj boji koja je simbol nežnosti i čednosti. Dok krojevi obuhvataju najrazličitije stilove, koji ispunjavaju želje i najzahtevnijih dama.

Kako je venčanje najbitniji dan u vašem životu, pravi je trenutak da razmazite sebe i ponesete model italijanske venčanice iz salona Dar.

 

Оставите одговор