Uncategorized

Cosmobella venčanice – Prestiž, glamur i luksuz

Cosmobella venčanice

Cosmobella venčanice ispuniće sve vaše snove.

Venčanice su haljine o kojima svaka devojka mašta od detinjstva. Izbor prave nije samo stvar modnog ukusa, već i želja da ona oslika vaš karakter i učini da zablistate za svoj veliki dan.

Brojni saloni venčanica, raznovrsni stilovi i modeli samo dodatno otežavaju odluku. Jer, kako u pregršt prelepih svadbenih haljina se odlučiti samo za jednu.

Cosmobella venčanice

Da bismo vam pomogli u izboru predstavljamo vam Cosmobella venčanice, koje će vas oduševiti.

Cosmobella venčanice su posebna linija poznatog brenda Demetrios

Iza imena Cosmobella, kao i drugih linija modne kuće Demetrios stoji poznato ime u svetu haljina za venčanje. Reč je o Demetriosu Jamesu Eliasu koji je svoju ljubav iz detinjstva preneo na čarobne venčanice.

Cosmobella venčanice

Demetrios brend je razvijen 1980. godine. Gotovo preko noći od lokalnog posla on je prerastao u uspešnu međunarodnu kompaniju, a Demetrios je stekao titulu inovatora za čijim venčanicama žude devojke širom sveta.

Kako je kupovina svadbene haljine emocionalno iskustvo, modna kuća Demetrios se izdvaja od ostalih po izuzetnoj posvećenosti svakom klijentu i vrhunskom usluzi.

Da bi se održala reputacija Cosmobella venčanice i druge Demetrios kreacije mogu da prodaju samo stručnjaci u modnom svetu. Raditi sa ovim modelima je stvar prestiža, a upravo tu čast u našoj zemlji ima salon venčanica Dar.

Cosmobella venčanice učinile su da visoka moda bude dostupna budućim nevestama

Danas, Cosmobella venčanice predstavljaju prave ikone stila u bridal modi. Godine postojanja i iskustva govore o vrhunskom kvalitetu. Zato ne čudi što nas svaka nova kolekcija iznova oduševi svojom originalnošću i kreativnošću.

Cosmobella venčanice

Glavne karakteristike svake venčanice jesu luksuzne tkanine, bogati ukrasi i akcenat na raskošnim detaljima.

Svaka od ovih kreacija je posebna i svaka će vas pretvoriti u modernu princezu. Dodatni plus: Cosmobella venčanice su sinonim za luksuz koji dolazi po pristupačnim cenama.

Cosmobella venčanice su vanvremenske

Baš kao i prethodnih sezona, venčanice za proleće nose prepoznatljiv pečat poznatog brenda. Naziv “Ti Adoro Collection” garantuje da ćete svaki model iz najnovije linije zavoleti već na prvi pogled.

Kolekcija obuhvata različite stilove koji će odgovarati svakoj nevesti – od jednostavnih, tradicionalnih modela, preko elegantnih, pa do dramatičnih, složenih krojeva kakve su venčanice u stilu princeze.

Cosmobella venčanice

Demetrios sa lakoćom kombinuje raskošne detalje i delikatni minimalizam. A rezultat toga jesu očaravajuće svadbene haljine koje prate prirodne obline tela i ostavljaju bez reči svakog ko ih vidi.

Čipka kao simbol elegancije i romantike postala je zaštitni znak Cosmobella venčanica. Ima je na svakoj kreaciji bilo kao zanimljivi gornji deo, detalj na donjem ili je, pak, čitava venčanica ukrašena najfinijom čipkom.

Ukoliko želite da “izađete” iz tradicionalnih okvira, izaberite haljinu u boji. Kako ove sezone u modi dominiraju pastelni tonovi, prelepe modele u aktuelnim nijansama možete pronaći i u novoj Cosmobella kolekciji.

Cosmobella venčanice donose savršen sklad šika i klasične elegancije, koji nikada neće izaći iz mode. Zato one opravdavaju epitet bezvremenskih komada.

Modele najnovije kolekcije, kao i prethodnih, možete pronaći kod nas u salonu venčanica Dar.