Venčanice

Haljina za devojačko veče

Haljina za devojačko veče

Haljina za devojačko veče upotpuniće najluđi provod koji vas čeka pred venčanje.

Složićete se – venčanje je najvažniji dan u životu svake devojke. Ipak, pre svečanog događaja kao uvod dolazi nezaboravni party zvan devojačko veče. Ova tradicija započela je sredinom 20. veka kada su se u kući buduće neveste okupljali prijatelji.

U početku, to su bile fine večeri koje su pratile poslednje pripreme za veliki dan. Da bi vremenom poprimile epitet „veče za pamćenje“.

Iako danas devojačke večeri pomeraju granice u zabavi, jedno pitanje ostaje nepromenjeno – šta obući. Da ne biste gubile vreme u potrazi salon venčanica Dar vam daje savete kako da izaberete haljinu za ovaj događaj.

Satenske haljine u toplim bojama

Kao buduća mlada imate propusnicu da nosite šta god želite u danima koji prethode vašem venčanju. Zato su i satenske venčanice u boji veoma čest izbor za devojačko veče.

Haljina za devojačko veče

Počev od zavodljive uske kreacije, preko lepršavog modela, pa do  mini haljine – postoje neograničene mogućnosti izbora. Koji ćete model poneti zavisi ne samo od ličnog stila, već i od mesta na kome ćete proslaviti svoje devojačko veče. Atraktivni modeli savršeno pristaju slavlju u fancy klubu, dok za dnevnu žurku možete poneti i ležerniji model.

Ukoliko želite da svima jasno poručite da se uskoro udajete obavezno u svoj outfit dodajte kraći veo.

Šljokice za devojačko veče

Venčanice sa kristalima su vodeći trend u bridal svetu, a haljina za devojačko veče sa šljokicama je najlepši uvod u ovaj wedding look.

Ništa ne ukazuje na ludu zabavu kao svetlucava kreacija, te ne čudi što nijedna devojka ne može da odoli blistavom sjaju koji je krasi. Ne samo da sparkly efekat daje dozu luksuzne elegancije, već predstavlja savršeni stajling za devojačko veče, jer je pravi trenutak da zasijate.

Haljina za devojačko veče

Dodatna prednost haljine sa šljokicama se krije u činjenici da ona odgovara svakoj vrsti slavlja. Bez obzira da li se devojačko veče odigrava u eksluzivnom restoranu, noćnom klubu ili na privatnom imanju – šljokice su detalj koji će svi pamtiti.

Haljina za devojačko veče u skladu sa temom slavlja

Poslednjih godina popularne su devojačke večeri koje odgovaraju određenoj temi. Barbie party na kome preovladavaju ružičaste nijanse, prefinjene vinske večeri u vinogradu ili, pak, slavlje u kraljevskom stilu iz doba Marije Antoanete – svaka od ovih tema zahteva drugačiju haljinu. Zato pri izboru obratite pažnju da ona verno oslika zadatu tematiku.

Za upečatljivi izgled dodajte detalj koji će vas izdvojiti od ostalih dama, jer, ipak, ste vi počasna gošća ovog slavlja!

Haljina za devojačko veče

Drage dame, ukoliko ste odredili datum svog venčanja, vreme je da posetite salon venčanica Dar. U njemu vas čekaju venčanice 2023. svetskih brendova, kao i večernje haljine za devojačko veče.