Venčanice

Venčanice sa džepovima – Budite drugačije!

Venčanice sa džepovima

Venčanice sa džepovima su vodeći trend u bridal svetu.

Venčanje je najvažniji događaj u životu. Gotovo da ne postoji devojka koja još kao tinejdžerka nije sa drugaricama pravila planove kako bi izgleo njen veliki dan i sa uzbuđenjem pratila slavlja poznatih. U tom sanjarenju glavna uloga pripada venčanici.

Haljina koja pri samom pomenu mami osmeh na lice ima neverovatnu moć transformacije. U trenu može urbanu devojku da pretvori u romantičnu princezu, a stidljivu da podstakne da pokaže svoj seksipil. Čak i damama koje vole klasičnu eleganciju podariće šik izgled.

Mogućnosti sa ovim komadom garderobe, zaista, su beskonačne, te čudi što su buduće neveste u velikoj dilemi kada krenu u potragu za onom pravom. Izbor dodatno otežavaju kreatori koji svake sezone donose nove modele. Počev od osveženog princeza kroja, preko kratkih verzija, pa do razigrane venčanice sa valovima – čini se da je nemoguće odlučiti se samo zajednu. U mnoštvu aktuelnih trendova izdvajaju se venčanice sa džepovima.

Zašto su najlepše venčanice za 2022. godinu ukrašene džepovima otkriva vam salon venčanica u centru Beograda, Dar.

Venčanice sa džepovima su praktične

Od davnina džepovi zauzimaju neobično mesto u ženskoj garderobi. Razlog za to leži u činjenici da je moda za dame evoluirala tako da favorizuje vitke siluete. Zbog toga mnogi dizajneri vide džepove kao smetnju u svojim kreacijama. Ovaj stav je naročito istaknut u bridal svetu koji prednost daje formi u odnosu na funkcionalnost.

Venčanice sa džepovima

Međutim, novi trendovi omogućavaju da na svom venčanju ponesete haljinu od koje zastaje dah, a opet da ne izgubite preko potrebni komfor pri nošenju. Džepovi na venčanicama krojeni su da ne narušavaju stil. Čak i kada su puni savršeno se stapaju sa čitavom haljinom, diskretno naglašavajući svoje postojanje.

Venčanice sa džepovima

Ipak, dovoljno su prostrani da u njih možete da smestite karmin, telefon ili maramice. Samim tim ne morate brinuti gde ste ostavile torbicu.

Džepovi pružaju pomoć pri slikanju

Bez obzira što Instagram, Facebook i druge društvene mreže obiluju fotografijama devojaka koje poziruju poput profesionalnih modela, sigurni smo da kada na red dođe wedding photo session mnoge neveste se suočavaju sa večitim pitanje “šta da radim sa rukama”.

Venčanice sa džepovima

Srećom, tu su džepovi koji će učiniti da tremu zameni opušteni stav i dobro raspoloženje. Sve što treba da učinite jeste da stavite ruke u džepove i vaša silueta poprimiće ležerni stil, pa ćete moći ćete da se prepustite uživanju u pravljenju predivnih uspomena.

Venčanice sa džepovima unose posebni šarm u wedding look

Elegantne, raskošne, one koje laskaju ženskoj figuri – venčanice sa džepovima privlače pažnju. Dovoljno je da se ispod slojeva tila, bogatog satena, pa i nežne čipke nazire prorez na džepu te da vaša svadbena haljina dobije sasvim novu dimenziju.

Venčanice sa džepovima

Džepovi su smeo detalj koji svojim šarmom prkosi svim tradicionalnim okvirama. Sa njima i jednostavni dizajn postaje model luxuzne venčanice dostojan raskošnog slavlja.

Drage dame, ukoliko želite svadbenu haljinu koju će svi pamtiti, posetite salon venčanica Dar. U njemu ćete pronaći najnovije venčanice sa džepovima koje nose potpis najpoznatijih brendova.