Venčanice

Venčanice za zimu 2022. – Najnoviji trendovi

Venčanice za zimu 2022.

Venčanice za zimu 2022. donose nove trendove.

Baš kao što sve žene željno čekaju smenu godišnjh doba kako bi ponele najnovije komade, tako i buduće neveste sa nestrpljenjem prate promene u bridal svetu.

Pandemija korona virusa poremetila je ne samo planove za organizovanje velikog slavlja, već je donela sasvim drugačiju formu revija. Srećom, početak jeseni obeležio je pravi bum venčanja, a ovaj priliv srećnih mladenaca možemo očekivati i tokom zimskih meseci. Upravo zbog toga mnoge devojke užurbano kreću u potragu za svojom venčanicom uz snova.

S obzirom da su kreatori vredno radili u protekloj godini, venčanice za zimu 2022. obiluju neverovatnim kreacijama koje pomeraju granice mašte.

Da ne biste gubile vreme salon venčanica u centru Beograda, Dar vam otkriva glavne trendove zimske venčanice.

Istaknite uzani struk

Pri pomenu zimskog venčanja mnogima je prva asocija haljina dugih rukava i svedenog kroja. Ovu tradiciju ostavljaju po strani najnoviji modeli venčanica, jer u prvi plan dolazi – korset!

Venčanice za zimu 2022.

Podstaknuti popularnom istorijsko-dramskom serijom “Bridgerton” koja prati Regentski period Velike Britanije, dizajneri su kreacijama s početka 19. veka udahnuli novi sjaj. Bez obzira što je korset u to doba bio vrsta steznika koja ne samo da čini struk uzanim, već daje potporu grudima, sada je on jasno vidljiv na venčanicama.

Počev od princeza kroja, pa do najlepše sirena venčanice – ovaj detalj dominira wedding look-om. Dolazi u različitim oblicama kako sečanja, tako i ukrasa, te će svaka nevesta vrlo lako pronaći kroj koji joj najviše odgovara.

Smele devojke, sigurni smo, pažnju će privući krojevi sa korsetima napravljenim od prozirnih tkanina tako da jasno pokazuju svoju formu. Lagani til, bajkoviti vez i naravno, neprevaziđena, čipka čine da korset izgleda ne samo zavodljivo, već i dostojnim kraljevskog venčanja.

Venčanice za zimu 2022. sa puf rukavima

Venčanice sa puf rukavima doživele su pravi comeback.

Venčanice za zimu 2022.

Puf rukavi savršeno odgovaraju svakom stilu venčanica, unoseći dašak romantike, kakvu devojke žele za svoj dan. Ipak, to ne znači da ne zrače seksipilom. Novi modeli dolaze sa rukavima koji se po potrebi mogu odvojiti, dok zavodljivi dekolte daje prefinjenu dozu seksipila.

Vintage vajb

Niste sigurne da li želite kratku ili dugu haljinu za venčanje. Budite bez brige, jer midi dužina vlada među venčanicama za zimu 2022. Baš poput Audrey Hepburn koja je midi princeza kroj ponela u filmu “Funny Face”, sada možete da imate svoju šik venčanicu koju ćete stilizovati zanimljivim štiklama.

Međutim, retro stil ove zime nije orijentisan samo na modu iz 50-ih godina. Tu su i boho kreacije koje odlikuje ležernost upotpunjena maštovitim cvetnim i etno motivima. Za ljubiteljke elegantnog i jednostavnog izgleda kreatori su pripremili pravu poslasticu – slip kreacije u stilu Zlatnog doba Holivuda.

Venčanice za zimu 2022.

Sezona zimskih venčanja je pred vratima, zato je pravi trenutak da posetite salon venčanica Dar, jer vas u njemu čekaju najnoviji trendovi poznatih brendova.