Najlepše sirena venčanice

Najlepše sirena venčanice

adminvencanja Comment 1 03/06/2021

Najlepše sirena venčanice oduzimaju dah.

Nijedna haljina u svetu mode nije toliko obožavana kao venčanica. Istovremeno raskošna i tradicionalna – ona ima moć da vas pretvori u glamuroznu divu.

Najlepše sirena venčanice

Iako postoji mnogo stilova koje možete izabrati, onaj čija je popularnost porasla tokom poslednje decenije jeste sirena. Tzv. “fishtail” venčana haljina je poznata po svom kroju. U pitanju je posebni model uske venčanice koja se nežno obavija oko tela sve do kolena ili sredine butina. Odatle donji deo počinje da se širi, poprimajući prepoznatljivi izgled sirene, pa je zbog toga dobila i naziv.

Najlepše sirena venčanice

Zavisno od kroja, ali i tkanine prelaz između gornjeg i donjeg dela može biti diskretan ili dramatičan. Obično tanji materijali, poput svile, satena ili čipke, daju mekani prelaz koji se ležerno spušta. Za razliku od njih čvršći materijali pružaju oštar prelaz naglašavajući jasno razliku.

Zašto treba izabrati sirena model otkriva vam u ovom blogu salon venčanica Dar.

Najlepše sirena venčanice dolaze u različitim krojevima

Sirena venčanice savršeno pariraju sa raskošnom estetikom balske haljine koja je karakteristična za princeza kreacije. Ipak, to ne znači da su jednolične. One dolaze u različitim krojevima, tako da će svaka nevesta pronaći svoju model venčanice iz snova.

Najlepše sirena venčanice

Super seksi naglašavaju gola leđa. Romantični krojevi su optočeni kristalima ili 3D cvetnim ukrasima, dok se minimalistički stil najčešće ističe skupocenom čipkom.

Najlepše sirena venčanice

Čak i ako razmišljate o modelu sa rukavima ili visokom kragnom, jedno je sigurno – ovaj stil je toliko zavodljiv da će vaš sekspil zračiti bez otkrivanja ijednog dela tela.

Najlepše sirena venčanice laskaju ženskoj figuri

Ono po čemu se izdvajaju ove haljine za venčanja jeste neverovatna doza ženstvenosti.

Najlepše sirena venčanice

Senzualnije od boho šik venčanica, a opet sa bezvremenskim prizvukom klasičnih venčanica A-kroja, ova vrsta garantovaće jedinstven i nezaboravan izgled, jer ističe najbolje na ženi koja je nosi. Zapravo, najlepše sirena venčanice su dizajnirane tako da poboljšaju i vašu figuru i vašu modni stil. Što znači da savršeno odgovaraju svakoj građi.

Najlepše sirena venčanice

Spadaju, pre svega, u venčnice za visoke neveste, mada ih mogu nositi i sitnije dame kako bi dodale koji cm u visini. Odličan su izbor i za devojke sa oblinama, posebno krojevi koji ne prianjaju previše telu, a širokim ramenima obezbeđuju ravnotežu sa donjim delom, dajući prekrasnu figuru peščanog sata.

Najlepše sirena venčanice prate trendove

Želite trendi haljinu, izaberite sirena model. Šarm starog Holivuda iz sredine 20. veka prenet je na crveni tepih, o odatle pravo u bridal svet. Pokazujući svoju prefinjenost u punom sjaju, učiniće da se osećate posebno za svoj veliki dan, pa ne čudi što njima nisu mogle da odole ni poznate dame. Kim Kardashian, Beyonce, Hailey Bieber, Kate Moss, samo su neke od zvezda koje su za svoje venčanje izabrale, upravo, sirena stil.

Najlepše sirena venčanice

Ni kreatori nisu imuni na zavodljivi kroj, te svake godine u svoje kolekcije uvrste sirena modele, što potvrđuje da su one, zaista, moderne venčanice.

Najlepše sirena venčanice

Drage dame, ako želite da ponesete mermaid model, dođite u salon venčanica Dar. Ovde vas čekaju najlepše sirena venčanice koje potpisuju čuvene modne kuće Alessandro Angelozzi, Tarik Ediz i Cosmobella.

Оставите одговор