Venčanice

26 godina postojanja salona venčanica Dar – Magija koja traje!

26 godina postojanja salona venčanica Dar

26 godina postojanja salona venčanica Dar dokaz je bridal tradicije koju prepoznaju buduće mlade širom Srbije.

Venčanje je najradosniji dan u životu. Dan ispunjen najdubljim emocijama, osmesima dragih ljudi i pogledom voljene osobe.

S obzirom da obeležava početak novog poglavlja u vašem životu ne čudi što se svaki detalj pažljivo planira. Počev od mesta i dekoracije, preko benda i fotografa, pa do svadbene torte – svaki od njih stvara uspomene vredne pamćenja. Ipak, glavnu ulogu na slavlju ima venčanica.

Kao haljina o kojoj se mašta mnogo pre nego što se na ruci nađe verenički prsten, ona je mnogo više od svečane toalete. Ovaj dragoceni komad odeće mora da ispuni sva očekivanje neveste. Ujedno, da donese zadivljujući efekat među gostima.

Pronalazak venčanice iz snova jeste uzbudljiv, ali nimalo lak zadatak. Kretanje u mnoštvu prelepih silueta, maštovitih krojeva i skupocenih tkanina može zbuniti buduće mlade. Dilemu dodatno izaziva pitanje: „Gde se nalaze najlepše venčanice čuvenih brendova“.

Srećom, u bridal svetu postoji pravo carstvo venčanica koje ostavlja bez reči svaku devojku koja u njega kroči. U pitanju je salon venčanica Dar.

 26 godina postojanja salona venčanica Dar dočekujemo na novoj adresi

Bajka koja traje skoro 3 decenije, počela je 1998. godine kao mali porodični biznis. U želji da našim devojkama pruži kvalitet svetskog nivoa salon je dobio i naziv „Dar“.

26 godina postojanja salona venčanica Dar

Venčanica je najlepši dar svakoj nevesti, a osećaj koji donosi osobi koja je nosi ne može se ni sa čim meriti. Upravo tu neopisivu sreću prenosi salon venčanica Dar čineći da se za svoj veliki dan osećate posebno.

Predani rad i visok nivo profesionalizma, koji se prenosi kroz 26 godina postojanja salona venčanica Dar, doveli su do brojnih zadovoljnih klijentkinja. Zahvaljujući dobroj reputaciji opravdano danas nosi epitet najboljeg salona venčanica ne samo u prestonici, već u čitavoj Srbiji.

Sa razvojem poslovanja salon je donosio nove svetske bridal brendove u našu zemlju. U skladu sa tim javila se potreba i za novim prostorom. Svoj 26. rođendan venčanice Dar slave na novoj adresi.

26 godina postojanja salona venčanica Dar

U samom srcu grada, nedaleko od Botaničke bašte, Crkve Svetog Marka i Skadarlije, tj. u ulici Džordža Vašingtona 40, nalazi se mesto odakle počinje vaša svadbena magija. Svaki kutak ekskluzivnog prostora uređen je sa dozom otmenosti. Naravno, najveću pažnju devojaka privlače očaravajući krojevi venčanica. Svojim karakteristikama Visoke mode, zaista, nikog ne ostavljaju ravnodušnim, kako buduće neveste, tako i njihovu pratnju.

Nove kolekcije u čast 26 godina postojanja salona venčanica Dar

Iako je salon venčanica Dar svoje postojanja započeo izradom venčanica po meri sada se može pohvaliti statusom renomiranog distributera svetskih bridal kuća.

26 godina postojanja salona venčanica Dar

Upravo u ovom salonu možete se upoznati sa romantičnom estetikom koju krase Cosmobella venčanice 2024. Poznate po laskavim siluetama i izuzetnim detaljima – imaju moć da vas u trenu pretvore u modernu princezu.

Svojim svetlucavim tkaninama i raskošnim dizajnom Ariamo venčanice donose glamur crvenog tepiha u vaš dan. Bez obzira da li izaberete kroj spuštenih ramena u old Hollywood stilu ili aristokratski model sa visokom kragnom, jedno je sigurno – vaša venčanica ostaće upamćena.

Sinonim za High couture, definitivno su, Alessandro Angelozzi kreacije. Ne samo da slave autentičnu lepotu, već inovativnim načinom izrade pomeraju granice u krojenju. Suptilne, a opet zavodljive, ove venčanice unose dozu luksuza u vaš wedding look.

Ukoliko želite zavodljiv efekat u salonu venčanica Dar čeka vas Tanye Grig kolekcija. Inspirisane stilovima poznatih dama, od Marilyn Monroe pa do Kate Middleton, venčanice čuvene kreatorke plene neverovatnim glamurom koji osvaja pri prvom pogledu.

Za wow faktor zadužene su Tarik Ediz venčanice. Statement rukavi, cvetni detalji, tattoo efekat na leđima – samo su neki od elemenata koji dokazuju da je ovaj bridal brend uvek korak ispred drugih. Samim tim vama garantuje unikatni izgled koji će vas izdvojiti od drugih.

26 godina postojanja salona venčanica Dar

Drage dame, ukoliko ste zakazale datum venčanja vreme je da posetite salon venčanica Dar.