Uncategorized

Venčanice iz snova

Venčanice iz snova

Venčanice iz snova ulepšaće najradosniji dan u vašem životu.

Čestitamo! Sada, kada se verenički prsten našao na vašoj ruci zvanično ste ponele titulu “buduće” neveste. Predstoji vam sasvim nov, uzbudljiv period planiranja venčanja. Cveće, bidermajer, burme, torta… toliko toga treba izabrati. Ipak, sve ovo ostaje po strani čim se na spisku obaveza pojavi glavna, a to je – izbor savršene haljine.

Potraga za “onom pravom” zaista može biti stresna. U mnoštvu predivnih stilova i aktuelnih trendova treba se odlučiti samo za jednu! Zvuči gotovo kao nemoguća misija, naročito ako niste sigurne kakva kreacija treba da obeleži najvažnije slavlje.

Zato, prvi korak u potrazi za modelom venčanice iz snova započnite donošenjem odluke o njenom kroju.

Venčanice iz snova u stilu princeze

U bridal svetu postoje 4 osnovna kroja. Vodeće mesto, svakako, zauzimaju princeza venčanice. Raskošni model dostojan kraljevskog venčanja učiniće da se, zaista, osećate poput princeze iz bajke.

Venčanice iz snova

Prednost ovih haljina jeste da odgovaraju svakoj građi tela. Bez obzira da li ste dama sa oblinama, veoma niska ili visoka, budite bez brige – sa princeza haljinom nećete pogrešiti. Tajna se krije u kroju koji odlično prekriva svaki nedostatak na vašem telu, dok gornji deo čini struk uzanim, a grudi skladno izvajanim, pa ne čudi što su omiljene nevestama širom sveta. Posebno ako se ima u vidu da svaka sezona donosi osveženu tradicionalnu formu tako da se one opravdano svrstavaju u moderne venčanice. Upravo takve ćete naći u Cosmobella kolekcijama.

Venčanice A-kroja

Kao što im sam naziv kaže, venčanice A-kroja imaju formu slova A. Zapravo, one predstavljaju svedeni oblik princeza stila, što znači da dolaze sa uzanim gornjim delom, najčešće u vidu korseta. Od struka se lagano šire, zadržavajući punoću suknje.

Venčanice iz snova

Ovo su prave venčanice iz snova za sve devojke koje žele bogati kroj, ali nisu spremne da čitav dan provedu sa teškom krinolinom koja je obavezna kod princeza haljina. Senzualni, a opet glamurozni – modeli A-kroja pretvoriće vas u pravu divu na slavlju.

Venčanice u sirena stilu

Ukoliko želite da istaknete sekspil vaša venčanica iz snova nosi sirena kroj. Karakterišu je jasne linije koje se zavodljivo obavijaju oko tela. Da bi se od kolena polako širile, podsećajući na poznata morska bića.

Venčanice iz snova

Baš poput sirena, koje su svojom lepotom i glasom zavodile mornare, ove svadbene haljine garantuju wow efekat. Za dodatnu dozu strasti izaberite sirena model venčanice spuštenih ramena kojom ćete istaći negovani vrat ili, pak, kroj sa golim leđima prekrivenim čipkanim detaljima. Budite sigurne – niko neće ostati ravnodušan kada vas ugleda, a u tome vam mogu pomoći čuvene Tarik Ediz venčanice.

Carske venčanice iz snova

Pravo sa francuskih dvorova 18. veka stižu venčanice carskog, tj. empire kroja. Inspirisane su grčko rimskim stilom, pa ih krasi široki dekolte sečen ispod grudi, dok ostatak haljine lagano pada niz telo.

Venčanice u grčko rimskom stilu

Ove venčanice ne naglašavaju struk i bokove. Zbog toga odgovaraju niskim devojkama, jer u njima izgledaju više i vitkije. Takođe, najbolji su izbor za trudne neveste. S obzirom da ne vrše pritisak na stomak pružaju neverovatnu udobnost, pa buduće mame mogu opušteno da uživaju u svom danu.

Posetite salon venčanica Dar, jer vas ovde čeka vaša venčanica iz snova.